Rahova sau apropiere...(5)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Anculina spune:
Am fost in Sebi. Acum ne-am intors.Nu ne-a abordat nimeni...
Aissan-ai fost si tu cumva in parc cu sot si copil cu bandana portocalie in carucior portocaliu identic cu al nostru ? Daca erai tu, m-am uitat spre voi si parca si voi spre mine, dar daca n-am vazut nici o reactie...am zis sa tac...m-a apucat timiditatea, desi nu ma caracterizeaza...
Pitica doarme acum.
Ma duc repede sa fac ceva de papa cat doarme ca de cand cu maselutele astea nu mai pot sa fac nimik ( treaba ) cand e ea treaza, trebuie sa stau numai dupa poponetul ei...
Pupici la mamici si bbei !
Monica, daca fixam o intalneala la sigur, POATE reusesc si eu sa ajung !...
Vioiar ti-am trimis mail cu poza tarcului si iar am primit instiintare de " failure ". Nu stiu ce se intampla, primesc si trimit o gramada de mail-uri cu atach zilele astea, ca deja am vandut o gramada din ce aveam la vanzare, nu inteleg...Dar tu ai adresa mea de cand te interesa port-bebe-ul, treci intr-o zi sa il vezi...
Andreea, ti-am mai zis aseara vreo 2 vorbe, dar nu mi-ai mai raspuns, desi apareai on-line...si azi erai on si te-am anuntat ca plec in parc, daca vrei sa ne intalnim, dar...liniste...Iti mai scriu pe PM...
Pupici la mamici si bbei !
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aissa spune:
Anculina, eu eram dar nu te-am observat . Poate ca ma uitam spre tine dar prin tine....ce rau imi pare. Eram asa derutata ca il trimisesem pe Tony cu ea sa fac eu mancare si m-a sunat ca sa vin ca plange fata dupa mine (nu a facut-o niciodata asa ca nu prea cred). Cred ca s-a speriat in leagan si el nu a stiut sa o calmeze. Si daca langa mine era o tipa blonda cu o doamna mai in varsta era Andreea_p (sau cum are ea nick-ul???) cu Mariuca ei si cu bona.
Daca e sa stabilim, la noi programul e de dimineata de pe la 9 la 11 (cu variatiile de rigoare) si seara dupa 6. In functie de celelalte fete ma "modulez" si eu, fireste.
Acum...iar am trimis sotul la plimbare, il "folosesc" si eu cat e in concediu. E in parc cu Andreea si cu Vio.
![](copilas.gif)
monica-elizabet spune:
noi azi am fost la gargaritze la teius si ce credeti a vrut si ruxi sa se dea, e o chestie cu burduf acolo o omida si un strumph si am dat-o si pe ea...bineinteles ca o tinea alex sa nu cada...tare mult i-a mai placut ruxitei
acum seara am stat in fata blocului a vrut alex sa se joace pe-aici cu copilasii si ruxi a dormit asa ca am mai stat si eu la o barfa mica
va pup noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Anculina spune:
O. K.
Viocred ca mi-a venit ideea salvatoare. Da-mi tu un mail ( petronelaanca@yahoo.com )si eu iti dau cu reply, sa vedem daca nici asa nu merge...nu mai am solutii...
Pupici la mamici si bbei.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele...treziread-ra ruxi a facut ochisori si vrea si ea sa dea in taste
va pup sa aveti o zi buna
monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Florentina_sp_G/Florentina_sp_G.jpg)
Florentina G spune:
Salutare!
Noi suntem tot in Fagaras (acum suntem la casa de la tara care este la 20 min de Fagaras, in Bucium) si imi pare rau ca nu ne putem intalni. Sper totusi ca atunci cand ne intoarcem - cam peste o saptamana - sa fie vremea frumoasa si sa ne putem vedea.
Monica si Anculina - poate ne intalnim si in Fagaras asa avem o sansa sa mai strangem randurile ca am vazut numai masini cu numar de Italia prin Fagaras, la un moment dat credeam ca am ajuns pe meleaguri straine!
Si la noi e vremea rece, in week-end a fost bine insa vad ca iar s-a pus pe ploaie! Maya s-a deranjat la stomacel si am cam avut probleme cu ea ca o durea burtica iar eu am facut alergie de la apa sau de la laptele prea gras pe care l-am baut si am numai pete rosii pe mine!
Fetele, daca intrati mai des pe messenger dati-mi si mie un buzz - ID-ul meu este florentina_ghita
V-am pupat si am fugit afara ca urla Maya la soacra-mea in brate!!
Tina si Maya
pozele noastre
monica-elizabet spune:
buna fetele veniti prin parc? mie mi se pare cam friguletz...sper ca pana dupa ce papam si ne imbracam sa se mai incalzeasca putin
va pup sa aveti o zi buna
monica
aissa spune:
Abia acum am vazut mesajul tau, Monica. La ora aia eram deja in parc cu Andreea. Am stat pana pe la 12. Intr-adevar a fost tare ciudata vremea, dintr-o data se schimba de la cald la rece. Dar per total era bine. Poate diseara.....cred ca pe la 6 iesim.
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
In sfirsit....
Am si eu putin timp
Anculina,ti-am trimis e-mail.Poate acum merge.
Fetelor....pina la urma organizam intilnirea aia?
sau asteptam sa vina iarna ca sa ne rugam zilnic sa vina vara,sa fie cald,sa ne putem intilni....
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!
monica-elizabet spune:
buna fetelor, am o veste super...ruxi a cazut din pat si este "julita" langa ochisorul drept...vreti sa ne vedeti? daca nu ploua ne vedem prin parc si va povestesc amanuntit.
pupici si o zi buna
monica