Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Multuesc din suflet la toate pentru urarile de bine !!
Am sa stau cu voi si am sa va sustin pe toate pana veti trece toate pe lista de gravidute.
Anul trecut in februarie a fost ultima mea sarcina pirduta spontan la numai trei saptamani,(dupa laparoscopie)
Atunci am jurat ca nu am sa mai intru pe DC decat atunci cand ma voi simti din nou puternica.
Anul trecut dupa ce am pierdut sarcina am decis sa-mi canalizez toata energia pe altceva.
In martie am facut un "business plan" plus un marketing research in cartierul in care locuiesc.
Dupa studiile mele lipsea un magazin de imbracaminte europeana.
Am depus dosarul la banca si mi s-a acordat creditul de care aveam nevoie dupa cateva saptamani.
In septembrie anul trecut am inaugurat magazinul !!
Anul acesta dupa un an de activitate ma apropii cu rezultate pozitive de septembrie,visul meu s-a indeplinit sunt propriu meu sef!
Cat timp nu mi-am canalizat toata energia in problemele mele legate de infertilitate aproape ca totul intrase la normal.
Sotul meu se saturase sa-l sun sai comunic temperatura ,ovulatia,sau CM.
Am facut tratamentul de stimulare ovariana la rugamintile prietenei mele care a ramas insarcinat ca prin miracol dupa 20 de ani de asteptari.
Ma speria ideea sa-mi administrez hormoni si alte tampenii in organism,aproape ca ma obisnuisem cu ideea ca nu voi fi mama natural.
Sotul meu dadea mereu semne ca ar dori sa infiem un bebe, reactia mea a fost: "uite fac stimularea ovariana daca nu merge adoptam un Costarican".
La numai o lua dupa acea discutie minunea s-a intamplat.
Sper ca Dumnezeu sa vrea sa-l tin pana la sfarsit,frica cea mai mare acum nu mai este ca nu voi fi insarcinata ci ca-l voi pierde.
In fiecare dimineata cand merg la toaleta imi este frica sa deschid ochii.
Sunt monitorizata ,in ceea ce priveste progesteronul,estradiolul si alti "OLUL" la fiecare doua zile trebuie sa fac teste de sange pentru a se asigura ca totul este in regula hormonal.
Pe 16august voi face prima ecografie si mi se v-a confirma "cati bebei" am in burtica!!
Doctora mi-a spus ca pot avea doi!!
Curaj fetelor nu va lasati abatute de asa incercare,mergeti mai departe pana la capat.
Viata in sine este o lupta ce-ar fi daca totul ar fi simplu?
(Apropos anul acum doi ani facusem si eu vreo suta de capitole la aspirante optimiste),dar mai mult citeam!!
Va iubesc pe toate si afara din butoi cei aia sa cadeti toate a data???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Sorry pt ca nu am acris, dar nu am avut cum.
Ionica felicitari, asta da veste buna. Acum trebuie sa ai mare grija de tine si sa incepi sa gandesti ca o graviduta.
Ingeras26a iti tin pumnii sa fie cu ochisori luna asta. Fruntea sus si tot inainte.
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine, si poate ca la capitolul asta aniversar o sa spunem toate ca suntem gravidute.
LauraIoana cum te mai simti?
AdrianaMica stai linistita si o sa vezi ca totul va fi bine.
De mine ce sa spun, ca doar stiti sum este la inmormantare. Am trecut si peste asta, dar.......... partea proasta este ca nu am reusit timp de 4 zile sa imi iau temperatura, asa ca luna asta nu stiu daca am ovulat in cele 4 zile. Sper sa fie bine pana la urma.
Poate ca este adevarat ca atunci cand un suflet se urca la cer altul ia nastere, asa ca astept. Ma simt destul de obosita si as vrea sa pot dormi o zi intreaga ca sa imi revin.
Oricum astept sa vad daca pot sa imi fac programare la doctorul acela despre care v-am vorbit. O sa vad maine daca prietena mea a ajuns sa vorbeasca cu el.
Stiti ce am facut azi? Am cumparat hainute pt o bebita de 11 luni. Luna viitoare este ziua ei si nu stiu daca o sa apuc sa o vad, asa ca am vrut sa fiu prevazatoare. Imi venea sa plang in magazin cand le-am luat.
Acum inchei pt ca mai am cate ceva de facut, dar intru mai tarziu. Sa aveti toate grija de voi,
Va pupacesc,

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor! Cam liniste pentru o zi de luni!
Ionica impresionanta povestea ta,mi-a placut mult si abia astept sa te trec la "modele" dar inca mai astept parerea fetelor,ca numai Iepu si Nadya si-au dat acordul pana acum si am nevoie de parerea majoritatii...
Catty te asteptam cu vesti bune luna asta char daca nu ai depistat exact data ovulatiei !
Va doresc o saptamana buna si plina de succese! (a se citi )

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mishuleeee!
Pe mine m-ai uitat? am subscris si eu :((
Ionica, super-poveste!
Catty, te mult si n-are nimic daca nu ai depistat exact data...minunea vine oricum!

Pupicei, ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna dimineata!Fete dragi, va multumesc mult pentru sustinere!Doamne, ce bine e sa fie cineva langa tine in momente de disperare...
Sambata dimineata m-am trezit cu noaptea-n cap sa fac testul.Eram tare emotionata si increzatoare.Am asteptat degeaba a doua liniuta.Nu m-a apucat atunci plansul, m-a luat somnul si abia dimineata m-a apucat disperarea.Cum plangeam eu si mi se parea ca necazul meu e cel mai mare, s-a intamplat un lucru pe care l-am interpretat ca fiind un semn:am primit un sms de la o prietena din tara care ma anunta ca o alta prietena foarte buna a fost internata si se simte foarte rau.Fata aceasta pana la 32 de ani a avut multe necazuri cu adevarat:i-a murit tatal cand era prin gimnaziu, a facut operatie de pietre la rinichi si de ceva ani se lupta cu niste chisturi la ficat si pancreas.Isi traieste tinerea -alaturi de mama ei -mai mult prin spitale.Acum a fost internata pentru alte investigatii si se pare ca nu e bine.Cand au operat-o prima data medicii au afirmat ca "n-au fost pregatiti pentru ceea ce au gasit".In fine,povestea e extrem de trista.Ce vreau sa va spun e faptul ca am realizat ca suferinta mea e mult prea mica in comparatie cu a prietenei mele si mi-a fost rusine ca ma considerasem cel mai nefericit om de pe pamant.Sunt atatea lucruri pentru care ar trebui sa-i multumesc lui D-zeu si totusi eu ma dau cu capul de pereti ca bebe nu vine acum, cand bat eu cu pumnul in masa.Cand sunteti disperate, ganditi-va la lucrurile minunate pe care le aveti si ganditi-va ca sunt pe lumea asta oameni cu necazuri incomparabil mai mari.
Iertare ca am scris atat dar sunt inca sub imperiul vestii aflate sambata!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ionica, nu vreau sa spun… dar… ti-am zis io???!!!! Bravo!!!! Minunat, ma bucur asa de mult pt tine!

Mishulina, buna idee!! Wow … am sa fiu cap de afis?
Eu ma simt bine, dar nu am fost joi prin zona, ca (aproape) am luat raceala de la un coleg care a stranutat toata ziua, si vineri m-a pocnit o migrena de n-am stiut ce-i cu mine. E groaznic sa stai cu durere de cap si sa nu iei nimica!! Si eu am migrene din alea clasice, pe jumate de cap, dureri serioase… dar a trecut acuma.

Fetelor, va tin pumnii strinsi, va doresc din suflet sa vina BBeii cit mai repede la toata lumea!

Va pup cu tot dragul!!!

C+

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua la toate fetele!
Am lipsit tot week-endul ptr ca deocamdata nu mai am internet acasa,asa ca nu pot decat de la serviciu sa va citesc !Tot week-endul m-am gandit ce noutati o sa mai aflu luni,si abia asteptam sa am timp sa deschid forumul azi! Si ce vad?!!
O veste foarte buna!! IONICA , FELICITARI !! Sa fiti sanatosi !
Mihaipopescu,sa stii ca nu te-am uitat de la pupici,cand am scris "Mihaela" era vorba despre tine!eu asa tin minte! daca n-am scris,,si uite de la mine 3 ,ca sa u crezi c-am facut-o intentionat!!
Mishule,subscriu si eu la ideea ta! FOARTE BUNA!eu zic c-o sa fie un impuls puternic ptr restul dintre noi care vor sa ajunga pe listuta!!

si multi pentru TOATE fetele !!! O saptamana usoara si senina!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

ingeras,sper sa ne anunti curand ca ai un ingeras in burtica.Iti tin pumnii!
iepurila,mi-a iesit testul negativ fiindca nu-s gravida,ce sa mai...Dar vom fi cu toate cand va vrea Dumnezeu.Ce-ar fi sa aruncam butoiul ala cu doage cu tot?!
motzunica,inca nu au venit rusii dar nu am de ce sa mai sper luna asta.Ovulatia la mine se produce prin ziua 14,desi am cicluri foarte lungi.
Mishulina, nu ma mai prezint acum la examen, astept sesiunea urmatoare.Ajung pana in RR daca e cazul...Ridic si eu manuta pentru a vota propunerea ta; chiar imi place foarte mult ideea.
danutza_c, ce frumos scrii tu si cata dreptate ai!Stii cumva ce se intampla daca faza luteala e prea mare?Eu ovulez prin ziua 14(demonstrat ecografic) dar din acel moment pana-mi vine ciclul trec 3-4 saptamani.Am prolactina mare(de la adenom)si de aceea foliculii mei sunt micuti.Cu endometrul stateam bine.Si totusi trece foarte mult timp de la ovulatie pana la ciclu.
mihaipopescu, imi pare rau ca nici la tine nu a fost cu II!Capul sus, vom gasi noi o modalitate de a avea prichindei in casa(fie ca aceasta se va intampla natural, prin inseminare sau FIV,prin adoptie).
ionica, inca o data felicitari pentru sarcina si pentru faptul ca n-ai abandonat lupta!De maine intr-o saptamana mergi sa vezi daca ai unul sau doi bebei,da?Sa ne dai vesti bune!
catty, eu cred ca dupa un necaz vine si o bucurie.Sa dea D-zeu sa ne anunti ca esti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Bine v-am regasit scumpele mele prietene . Azi am citit ( chiar daca mai tarziu) despre doua vesti...cum se zice una buna si una foarte rea. Cea rea ( ca sa incep astfel) este pierderea mare suferita de sotul lui Catty si de Catty insasi. Ce pot sa iti spun Catty este ca eu am trecut prin experienta voastra in urma cu aproape o luna si durerea pe care o simt imi macina sufletul si acum. Fiti impacati ca, asa cum imi spunea cineva, un suflet drag pleaca pt, a lasa loc altui suflet sa se coboare pe Pamant...si acesta poate fichiar bb-ul tau. Te pup fetita si ai grija de tine si sotul tau.
Cealalta veste care mi-a umplut ochii de lacrimi de multumire este sarcina confirmata a IOnicai. Cuvintele sunt de prisos acum. Ce as putea sa mai adaug si eu la ce au spus celelalte fete. Dumnezeu a ales...acum este momentul sa se produca minunea in familia voastra. A stiut El de ce acum, nu te gandesti? Minunica usoara!!!

Amely , daca inca nu ai plecat in concediu, iaca ce iti zic eu: sa ai un concediu "cu mult soare si racoare ca sa iasa bb.. la mare", na ca am devenit poeta. Si ca un PS. CM -ul meu este de 34 de zile dar ovulez abia in a 25 a zi. POate sa cauzeze chestia asta diminuarea fazei luteale??

DAnutzule, multam pt. sfat . Medicul meu este in concediu si nu stiu ce sa fac cu supozitoarele du progesteron. Sa le iau de la mine putere?? Oricum am mai luat de la mine putere tratamentul naturist si ff bine mi-a facut. Medicul nici nu voia sa auda. Tu ce zici??

Lumit, fata frumoasa ma bucur ca iti revii incet incet, sa stii ca daca inca nu ai iesit din butoi sa faci loc , ca azi-maine, te acompaniez...asta ca sa nu stai singurica. Acolo ne descurcam noi..poate ne incurajam reciproc, ce zici, ok?

Mishulina, FAINA idee ai avut. Gravidutzele chiar ca ne incurajeaza in fiecare zi. Subscriu 100%

Pupicuri multe pentru toate iubitele mele : Ingerasul si Iepurasul, Miro, Andicu,Iri, Laura IOana, Adriana mica, MIHA, Motzuloca, Cristina, Megbeng,DAnagie, NAdia, OAna, toate fetele. Cele pe care le-am uitat sa ma ierte, dar neuronul meu inca imi mai joaca feste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lumit, Andicu si Auricass, voi in ce zile sunteti? ce faceti?

, ingeras

Mergi la inceput