Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50
Raspunsuri - Pagina 8
danutza_c spune:
Lumit, te rog foarte mult sa nu te abgi in butoi!!!!
Nu ai de ce. Toate am trecut prina asta, sa iti spun eu de cite ori mi-am facut iluzii, chiar imi imaginam ca am ceva semne si cind mi-au venit rushii ma smiorcaiam de nu mai stiam de mine?
Plingete, smiorcaiete asta e permis dar te rog sa nu te bagi in butoi!
Hai ca acuma vorbesc serios, mai e si maine o zi! Nu iti face rau singura cu minuta ta. Stii ca nu ai voie sa te stresezi, ca nu e bine, nu?
Lupta asta pe care o ducem noi e grea, dar macar suntem impreuna si ne targem una pe alta ca sa ajungem unde ne dorim toate. Hai capu' sus si mergem ianainte, da? Promiti?
Te astept mai vesela.
danutza_c spune:
Motzunica, va tin pumnii sa iasa bine analiza. Vezi si tu ce faci cu Motzu tau sa se destreseze pina atunci ![]()
Mishulina, ce vorbe sunt astea? Daca incep eu sa-ti insir de cite ori am luat-o de la capat nu mai termin nici pina poimarti! Asa am zis si eu de fiecare data: nu mai pot s-o iau de la capat!
Dar de fiecare data o luam de la capat. Asa si acuma in fiecare luna o iau de la capat cu sperantele, cu temperatura, cu
.
Hai, ia-ma de minuta si cu pas vioi inainte! ![]()
iepurila spune:
Neata fete frumoase,
Ploua la Iasi, ceva de groaza. Cam cum zicea Mishulina- perdea d apa, intuneric de zici ca e seara tarziu. Sper sa nu iesim cu barcutele asa cum am vazut eu la TV ca fac bucurestenii.
Va pupicesc.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
mihaipopescu spune:
Ionica, 
Felicitari, sa-ti traiasca bb-le si burtica si sa va bucurati de el...
Catty , condoleante pt. bunicul sotului tau si nu fi suparata sunt sigura ca nu a vrut sa va strice concediul sau alte planuri, totul vine de la Cel de sus, sa nu uitam lucrul asta...
Iepurila, au dat anunt ca renovarile la butoi incep de luni asa ca...Lumit,se pare ca am intrat inaintea ta in el si stau aici de joi seara 

pana ma "racoresc" ca lumea... nu avem loc amandoua, sper sa nu ma inec cu atata tristete amara, ca vremea de afara, urata, nesuferita, moroconoasa si fara chef de nimic...joi seara am facut testul si

desi dimineata aveam temp.37,2...au venit sambata cu doua zile intarziere, fara semne ,pe ascunse cand imi facusem atatea sperante...am vorbit cu berzele...am visat soarece...am baut dupa prietena mea gravidutza...nimic...
Mishule se pare ca nu plec la gravidute decat de mana cu tine...eu nici nu stiu daca sa mai sper sau nu...totul este perfect la noi numai bb-le NU VREAsa vina si gata...ultima speranta este ca dupa ciclul asta daca iarasi nu se prinde nimic ...sa incepem iarasi inseminarile, dupa calculele mele cam pe 14-15 sept.dar cat mai e pana atunci...un veac ...
Cristina, bine ai venit si sa vina cat mai repede bb, Alinaxeni, iti doresc si tie ca fetita ta sa aibe cat mai curand un fratior sau o suriora, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusim toate cate suntem pe aici sa ne rezolvam problemutele mai grave sau mai usoare si sa avem bb-lusii nostri...
Ingeras, cat de frumos i-ai raspuns lui Danagie si ai mare dreptate...sa inteleg ca ai mari sanse luna asta ,multa bafta sa se lase cu ochisori...poate s-a prins chiar in timpul visului
...ai grija sa te feresti de efort macar de-acum inainte...
Danagie, te inteleg perfect prin ce treci , am aceeasi stare ca si tine dar cred ca nu trebuie sa disperam pt.ca atunci ni se spulbera si ultima speranta si nu vrem asta nu?...noi vrem bb.si de cate ori cadem cu venirea "rusilor" trebuie sa ne ridicam odata cu plecarea lor si sa ne pregatim pt.luna care vine...
Adriana, acum ca ai schimbat medicul incearca sa fi mai relaxata , face bine la bb, gandeste pozitiv si o sa fie bine...
Andicule , mie ai ai uitat sa-mi dai pup, dar uite iti dau eu un
dulce cu miros de piersicuta...si asa ramai datoare
...si eu tot asa ii zic sotului cand pleaca uratii "Gurita, e verde la semafor , ce mai astepti?"...
Maruntzika , sa fie intr-un ceas bun inseminarea, semnele pe care le ai sa fie de bine, sa auzim ca iti iese testul cu doua liniute dar asteapta sa treaca doua-trei zile din ziua cand trebuie sa-ti vina...ai grija duphastonul nu are influenta asupra testelor de urina dar iti poate intarzia cateva zile CM...
Megbeng , sa-ti traiasca nepoteii si sa vina cat mai repede si bb.tau ca sa "muncesti la camp" in fiecare zi...
Motzule, Auricass, Irinuca 

.
Si ca sa nu uit pe careva desi este cam "inecat" va trimit poate ajunge totusi la fiecare un
dulce .
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mishulina spune:
Buna seara fetelor! M-am inecat de atata ploaie!
Asta e vreme de numarat bani sau de
facut copii si cum nu putem face nici una nici alta ,va dati seama ce 
sunt!
Am o propunere pentru voi: ce ati zice daca ne-am trece gravidutele la inceput de capitol? Ca in fond ne mandrim cu ele,ne bucuram pentru reusita lor care pentru noi e datatoare de speranta! Adica mie una chiar imi creste moralul cand vad ca mai reuseste cate una dintre noi...
Anuntul de inceput de capitol ar arata cam asa:
quote:
Initial creeata de Mishulina
Bun venit la capitol nou si sa fie cu noroc!
Va astept cu vesti bune si la cat mai multe!!!
Gravidutele lunii August 2005 sunt:
Catrinel 17 -Cap.49
Ionica -Cap.50
Urmam cat de curand noi,Aspirantele de la "endometru"....
Aveti aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54452&whichpage=1" target="_blank">Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 49
Ei,ce ziceti? V-ar place asa? Ar fi ca un indemn pentru noi care avem nevoie de resurse sa mergem mai departe!
Astept propunerile si sugestiile voastre pana sa "trecem la fapte"
Va pupic pe toate !

Ina

iepurila spune:
Ooooooo ce idee buuuuna!!!!!
Eu subscriu fara nici o ezitare. Si le scriem pe toate, pe toate? Sau doar pe cele ale lunii in curs?
Asta da imbold.
Mishulina, noroc ca m-ai trimis sa citesc propunerea ca uite asa sunt prima care imi exprim acordul si totodata felicitarile pt ideea minunata.
Si daca sunt prima care ma exprim conteaza la bebe?
Eu, iepurica
NADYA spune:
Mishulina ideea este minunata. In felul asta ne da si celorlalte o speranta in plus la fiecare capitol si in fiecare luna.
Deci trebuie sa ne subcriem? Cum se face asta?
Nadia M. Sayeh
ingeras26a spune:
Fetelor, am intrat numai sa va pup mult si sa va spun noapte buna!
Ma scuzati pt ieri, dar intrasem si eu in butoi (Iepurila, Lumit, MihaiPopescu v-a mintit, ca mai era loc...eu am avut sau mi-am facut!).
Azi mi-am revenit, drept pt care am fost si la doc la eco trans. Rezultate: z16-17, temp bazala 37.2, z17 - foliculi nu mai am, deci animalutzul s-a spert, iar endometrul s-a ingrosat...are 13mm. Sperante - cat 10000 vile (asta in loc de "cat casa"). Mi-a dat sa iau 2 pastile de Duphaston pe zi si a zis ca daca Doamne fereste nu se prinde, 2 luni nu mai fac stimulari sa vedem daca ovulez si se dezv totul cum trebuie.
va pupic mult si va iub si imi este tare dor de voi,
Un ingeras...
Mishulina spune:
Dragele mele,ce m-as bucura ca ideea sa dea roade si sa "stimulam" nr. de 
ce vor sa se vada "cap de lista"....
Uite Ingerasul-dragalasul ne pregateste ceva....Hai Ingeras,fa-ne o bucurie cat casa (sau 10000 de vile!!!) 
quote:
Originally posted by iepurila
Eu subscriu fara nici o ezitare. Si le scriem pe toate, pe toate? Sau doar pe cele ale lunii in curs?
Asta da imbold.
Si daca sunt prima care ma exprim conteaza la bebe?
Eu, iepurica
Pai Iepurila drag (
multumesc pentru parere!) ,eu zic ca toate-toate ar fi greu de trecut...S-ar face o lista "kilometrica" ce ar ocupa prea mult spatiu si apoi de cand sa incepem "sapaturile" ? Cu 2-3 luni in urma? De la inceputul anului? Wow,cate capitole ar fi de citit!Eu zic sa facem listuta pentru luna in curs ,ma gandesc la cele in asteptare ca mine ca ne vom simti si noi mai bine stiind ca luna aia n-a trecut degeaba,chiar daca emotiile nu au mai fost pentru noi ci pentru "colegele" de lupta!
Si apoi fetele respective pana luna viitoare au timp sa-si vada "samburelul" la echo si apoi....fuga la gravidute!
Si bineinteles,Iepuras ca ai un "bonus" in fatza lui bebe ca cele cu ideile nu "se pun"....
Nadya pai cum sa se faca? Simplu : fiecare dintre noi munceste (
) de zor...
si II (un set superb de doua liniute!)Haideti,fetelor,cine se mai inscrie in "luna lui cuptor"?
Ina