Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Felicitari, Ionica!Sa ai o sarcina usoara!

Fetelor,va rog sa eliberati butoiul!!!Pana luni ma scald eu in el!
La fel ca si Logan-ul, nu am trecut testul!E cat se poate de negativ.Nu va mai spun ce simt ca stiti, din pacate, si voi.Sunt suparata pe mine ca mi-am facut iluzii desi nu aveam nici un simptom.Nu stiu ce ma facea sa sper ca luna asta va fi cu noroc...Probabil gargaunii din capul meu!

mihaipopescu, sper sa ne dai tu o veste mai buna!Sa stii ca nu mai e loc in butoi, asa ca vino cu test pozitiv!

Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Ionica; Felicitari
Haidetica am inceput wee...bine, cine mai urmeaza
Azi m-am intalnit cu Amely o frumusete de fata, pleaca spre Mamaia ii urez vreme frumoasa si sa se intoarca cu bebeu la purtator
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Ionica - mii de -ici si felicitari din toata inima!
Sa ai o sarcina usoara si un bb minunat!
Abia asteptam sa vad rezultatul! Esti prima care am auzit ca avea aderente si rezultatul a fost pozitiv!
Inca o data felicitari!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lumit, imi pare tare rau, puiule...revino-ti si ia-o de la capat, cu speranta ca data viitoare va fi +.
Eu simt ca imi pierd mintile...m-am uitat acum la un film si: ofemeie isi pierduse copilasul si innebunise, alta a pierdut sarcina, alta...fetita ei a facut primii pasi...si evident ca m-a busit plansul iar! nu mai pot...
Fetelor, are ceva daca am depus ff mult efort azi (am carat 60kg pamant sa il schimb la floricele...)? A fost pt o cauza nobila. Are vreo legat cu prinderea daca se va intampla? in faza asta zic...z16, nu cred nu? dar m-am gandit sa va intreb.

Pupicei multi!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Buna sara

IONICA!!!!!! FELICITARI!!!!! AI REUSIT!!!!! Sarcina usoara si multa sanatate.

Motzunica, pupic receptionat si trimis inapoi insutit. Nu ai voie, de fapt nu ai acces la butoi. Am aflat ca intra in renovare pentru urmatorii 5 ani (fonduri PHARE).

Mishulina si eu sper sa scap cat mai repede de uratenii. Ma rog ca tratamentul asta sa aiba efect si sa nu mai gaseasca si altceva (trompe) la histerografia urmatoare.

Danangie, ma bucur ca ai ridicat putin capul. Si bine faci ca te duci sa iei o trimitere. Da trebuie sa elimini rand pe rand toate posibilele piedici. Dar nu am inteles de ce uterul retrovers ar fi o problema. Si eu il am retrovers si din cate mi-au spus mie medicii 85% din femei il au asa. Nu e nici un impediment. Unul din Dr mi-a spus doar ca trebuie schimbata "pozitia" si a zambit cu subinteles. Probleme sunt daca, asa cum mi se intampla mie, iti gaseste sinechii, polipi sau trompele infundate. De aia iti spun capul sus si ia-o incetisor. Nu pune raul in fata, dar fa investigatiile.

Lumit, iubita, dar mai e pana luni. Si ai vazut ca si Ionica spunea ca testele de urina ii iesisera negative. Si BUTOIUL oricum e intrat in renovare. SORY!

Ingerasa, daca e sa se prinda se prinde. Totusi ia-o si tu mai usurel cu efortul. Te pupic.

Pupicei la toate fetele

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Ionica, FELICITARI !!!, Sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos.
Mishule, stiu, simt ca esti langa mine asa cum esti mereu langa cele aflate aproape de butoi. Ai si tu probleme cu sanii de te gandesti la o prolactina mare?
Danangie, bravo fata draga asa te vreau!
Lumit, pana nu vin rusii inca mai ai dreptul sa speri.
Iepurila, voi ati repetat spermograma dupa tratamentul naturist?, te intreb pentru ca parca am inceput in acelasi timp.
Fetele mai stiti ceva de Catalina?

Mergi la inceput

Nu Motzule, nu am mai repetat-o desi avem indicatia asta de la un alt medic. Probabil o vom face cand va avea sotiorul meu putin timp. Desi mi-e tare frica de rezultat. Stressul la el e mai mare, din ce in ce mai mare, oboseala nici nu o mai pun la socoteala.
Voi ati mai facut ceva?

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Noi vrem s-o repetam saptamana viitoare, dar de data asta sa respectam cele 3-5 zile nu ca acum 2 luni. Sper sa iasa bine de data asta cu toate ca la capitolul stres Motzul meu e premiant.

Mergi la inceput

Tin pumnii stransi, stransi. Sa ma tii la curent.

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara dragele mele,ce mult mi-ati lipsit azi!!
La noi ploua torential,am pe geam "perdea" de apa!!! Nici nu mai vad afara! Si cerul s-a innegrit de parca e dat cu smoala!

Ionica draga,ce bucurie mare mi-ai facut!!! "Sefa galeriei" te declara "-uta de Cap. 50"!!! Bravo mai fata! 8 ani zici? Maaama cata rabdare e rasplatita acum !
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi! Si nu ne uita pe aici trage piciorul!
Danangie scumpa ,m-a impresionat foarte mult ce ai scris dar nu cred ca merit toate vorbele frumoase pe care le-ai spus despre mine! Eu acum chiar traversez o perioada grea si-s cam lipsita de speranta,asa ca nu sunt asa puternica cum ar trebui si am cam obosit sa o tot iau de la capat....Sa nu te simti rusinata pentru reactia ta,e atat de omeneasca,nu esti de piatra...Si mai ales sa nu uiti ca aici esti intre prieteni care te inteleg prin ce treci! Multumesc pentru urari si ti le intorc si tie,sa te auda Dumnezeu!
Danutza te inteleg,ca si eu "m-am probat" cu fetitza unor vecini si imi statea asa de bine in roz.... Si eu ma vad in visele mele inconjurata de piticuti ,animalutze,flori...Deocamdata nu am decat un motan pe care il iubim asa de mult incat e "baietul familiei" iar pe sot il cheama "Tac-su" de cand il avem....
Ingerasule e randul tau,ca sa am intr-adevar "mana buna" asa ca stai cumintica si ...fa-ne fericite!
Laura,sper ca sunteti bine,cand mai mergi la echo?
Lumit nu te necaji,nu s-a terminat "sesiunea",eu zic sa repeti testul cam pe luni....
Iepurasule eu iti tin pumnii si daca iese macar asa cum sper eu ..va fi de la foarte bine in sus!
Motzuleee am gasit in sfarsit "marul lupului" !!! Am cautat in tot Bucurestiul si mi s-a spus de la Plafar ca nu mai aduc pentru ca l-a interzis Ministrul sanatatii ca e toxic! (s-au apucat unii,vreo 3 la numar,din nu stiu ce catun sa il bea si cum e f.toxic au murit,ca n-or fi stiut sa citeasca pe eticheta ca e numai ptr uz extern!!! Si din cauza lor ne-a privat ministrul pe toti!!!) Eu nu am probleme cu sanii dar mi s-a scurtat ciclul in ultima vreme la 24 de zile iar luna trecuta faza luteala a fost de doar 10 zile!!! (verificat echografic).Asa ca trebuie sa-mi fac hormoneii prin toamna...
Va tin pumnii pentru spermograma...Tine-l pe Motzul tau departe de dusurile fierbinti zilele alea si fa-i un masaj de relaxare sa nu mai fie stresat!

Ina

Mergi la inceput