Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ionica, ma altur si eu NADYEI si iti doresc din suflet sa fie cu ochisori! Sa dea Dumnezeu sa fie pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Ionica Doamne-ajuta! Iti tinem pumnii dar sa nu ne tii pe jar,sa ne spui cum e, te rugam!
Totusi nu am inteles ce faci: test de sarcina din sange (b-Hcg) sau echografie? Sau si una si alta?
Multumesc pentru incurajari, si te astept cu vesti bune!
Danutzule,deja ai "apucaturi" de mamica .De cand m-ai luat sub "aripa ta ocrotitoare" si te ti de capul meu sa merc la gravidute parca trec mai usor cele 5 sapt care au mai ramas...Intr-o zi puiul tau va fi un fericit sa te aiba....
Megbeng deci te-ai jucat azi cu 3 copii,sa inteleg: doi mai mici si unul....la fel!
Motzule,fi "barbata" sunt aici cu tine,tare imi e ca si mie imi va iesi prolactina mare cand imi voi face analizele...
Iepurasule,abia astept sa aiba efect tratamentul ala si sa scapi de "urateniile" alea....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUNA SEARA tuturor de pe forum di D-zeu sa va binecuvanteze pe toate!!

In primul rand va multumesc pentru raspunsuri si iertati-mi iesirea din minti.......stiu ca sunt fete care au situatia mult mai dramatica decat a mea,dar din pacate fiecare sufera in felul ei si simte durerea chiar daca durerea e mai mica decat a altora.
Deci, sa incep:

DANUTZA eu abia am fost acasa .Din pacate , am avut ceva probleme si nu am avut nici bani si nici timp sa merg sa fac ceva investigatii pentru mine. Stiu ca e mai bine pentru noi ca suntem in Europa. Dar si eu fac 24 , 27 ore cand merg acasa. Cele care merg cu avionul ajung cam in 4 , 5 ore.Dar sa revenim.......am sperat sa rezolv ceva in Ro dar din pacate niciodata planuriel facute acasa nu coincid cu cele din targ.Asa ca...nu-mi ramane decat sa ma invart sa fac ceva pe aici.

IEPURILA ai dreptate.Aici ne incurajam una pe alta doar pentru faptul ca stim cum e sa ajungi in ziua mult dorita sa vezi daca ai ramas si cand in colo........rushii.Trebuie sa invatam sa ne ridicam de fiecare data cand vom cadea. Stiu ca ar fi bine sa vad daca e ok cu trompele.De fapt, chiar mi-am programat ca Luni sa merg pana la doctorita sa ma trimita ea pe undeva la stat sa fac ceva pentru a afla de trompele astea daca sunt in regula.Si poate imi recomanda ea pe altcineva ca sa aflu si eu odata pentru totdeauna cum e uterul meu: retrovers sau nu.

AMELY cam acest lucru am in plan acum.Sa incerc sa ma programez ca sa stiu una si buna.Si da. Poate pana imi vine randul raman.

INGERAS26A tocmai asta e problema mea: am si eu un chist destul de maricel incat doctora mea m-a sfatuit sa fac laparoscopie. Dar eu nu vreau.Acum fac un tratament cu picaturi naturale si sper sa se sparga singur si nesilit de nimeni.Poate merge cine stie...Nu ai fost dura sa stii.Dar cum am mai zis...fiecare isi plange necazul si de aceea avem nevoie una de alta pentru a ne incuraja si pentru a capata curaj.

MIRONA da eu sunt. E adevarat m-am mutat in mai.Eu am incercat o singura data testele de ovulatie. Nu stiu de ce nu am fost multumita de ele.Facusem pe toate si erau toate la fel.Pe urma nu am incercat.

ANDICU si eu ma bucur ca m-am intors.Amcrezut ca urmarind zi de zi eram stresata din cauza asta.Dar sunt altele motive de ce nu reusesc sa raman.

MISHULINA scumpa, e atat de greu sa ma plang dat fiind prin ce treci tu.Ma simt si rusinata pentru cum am reactionat.Imi pare rau pentru tine si sper din toata inima sa te ajute D-zeu pentru ca esti prea buna pentru ca El sa nu te raplateasca cumva.E uimitor cum reusesti mereu sa te ridici si sa o iei de la capat cu atata vointa si dorinta.Iti doresc tot binele din lume si sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa vorbim despre: oau..........azi mi-a dat un picior! uite ii simt manutza.......! Ce zici? Incercam sa ne unim cu rugaciuni asa cum fac triburile pentru ploaie...........dar sa stii un lucru: tot ceea ce ni se intampla ...se intampla cu un motiv. Mult noroc si sa dea D-zeu sa te ajute.

BARBYE multi si tie si sa ne auzim cat mai curand la mamici.

MOTZUNICA imediat ma ridic si eliberez locul dar sper ca nu pentru tine.Sper sa raman gol muuuuuuuuuuuuult timp de-acum incolo.Multumesc de incurajare si sa speram ca maine va iesi soarele si pe strada noastra.

In final tin sa salut 2 fete foarte speciale si dragute: UTOCATALINA ( caruia ii doresc ca Bianca sa creasca frumoasa ca mamica ei) si CRISTINA (caruia ii multumesc pentru PM si mult noroc si tie)

Va salut pe toate fetele de pe forum si sa D-nu sa ramanem si noi.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Mishulina, ma bucur tare ca iti sunt de folos . Mi-a mai spus cineva ca am stofa de mamica: am fost acum citeva saptamini la o petrecere la niste prieteni unde a venit o familie care avea un baiatel de 3 luni (facut si el cu ceva "sudoare" inseminari nereusite, pina la urma a venit el de capul lui!) dragut foc. Am rugat-o pe mama sa mi-l dea si mie sa-l tin in brate, dar plingea si a zis sa mai astept putin. Am insistat si mi l-a dat asa plingind si ce sa vezi? L-am luat in brate, am inceput sa-i vorbesc asa, pe glas scazut, sa-i zimbesc si minune: s-a oprit din plins si a inceput si el sa-mi zimbeasca. Maica-sa a cam ramas cu gura cascata, mie mi-au dat lacrimile iar barbatu-meu nu-si mai dezlipea ochii de la noi! Si acuma mi s-au umplut ochii de lacrimi cind imi aduc aminte ce am simtit atunci!

Eu simt la fel cum spunea si Costi: am prea multa dragoste de dat si nu pot s-o tin in mine. Ii mai dau si lui sotzioru meu ceva, dar nu tot ca i se suie la cap . Glumesc, il coplesesc dar nu-mi ajunge numai el! Mie imi trebuie bebei, barbatel, catei, pisici in jur ca sa ma simt bine!

Mergi la inceput

Danangie, imi pare tare rau ca nu ai reusit sa rezolvi nimic acasa. Si imi pare rau ca si la tine dureaza atit de mult drumul, stiu cum e ca am fost si eu odata in Italia cu autobuzul. Dar macar drumul e frumos...daca asta e vre-o consolare. Eu iti spun sincer, numa' cind ma gindesc la toate orele alea de zbor si la cit sunt de nerabdatoare sa ajung acasa ma apuca nebunia. Ca sa nu-ti mai spun ca frica de a nu se intimpla ceva incerc sa o reprim si ma consolez cu gindul ca nimeni nu mi-a prezis ca o sa mor tinara asa ca ma mai linistesc cu asta. Am sa iti scriu si la discutii.

Trebuie sa ai incredere ca totul o sa fie bine pina la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele!!!
IATA si ziua cea mare din viata mea,05 august s-a intamplat de data asta sa fie pozitiv!!!!!!!!!!!!!chiar ca am sa fac petrecere mare!!
Nu-mi vine inca sa cred ca este POZITIV si am stricat la teste de sarcina de m-a secat la buzunar!!
Da ,este pozitiv sunt insarcinata!!

Am asteptat 8ani ,am facut 1milion de investigatii,aderente,chisturi ,avorturi spontane etc.
Cand am ajuns la clinica ,tipa de la receptie se uita pe geam cum m-a vazut s-a asezat repede pe scaun si si-a pus un "ranjet "pe fata de am crezut ca am vazut un Pitbull!
M-a bufnit plansul cand mi-au spus in cor "POZITIV",m-au servit cu apa si servetele pe gratis!! Sunt clienta lor de 2 ani inteleg!!

De data asta sunt bine pazita de ingerul meu,Dumnezeu mi-a auzit plansetele si rugamintile,chiar ca ma decisesem sa fac BOTOX ca sa nu fac "doua linii" pe frunte la cat le-am asteptat!

Am sa va tin la curent cu noutati,VA MULTUMESC Lla toate pt.incurajare nici nu stiti cat de mult ma-ti ajutat sa pot merge mai departe.
Curaj fetelor nu va dati batute se poate ,faceti tot ce va sta in putinta si o se vedeti ca o sa fie pozitiv.
DANANGIE
De cati bani ai nevoie ,
Suntem o gasca destul de mare aici si toate au sufletele mari ,daca fiecare ar pune un euro sau doi, poate poti sa-ti continuii investigatiile!
Srie-mi in privat ,te pot ajuta.
Va pupic pe toate si ne tinem de mana mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Ionica felicitari pentru , tie si sotului pentru reusita voastra. Ai grija de tine si de el/ea.
Eu abia sint la 3 ani pina ajung la 8 mai am de "mincat mamaliga"

Nadia M. Sayeh

Mergi la inceput

IONICA, felicitari!

Sa fiti sanatosi tu si bebeul tau si sa ai o sarcina usoara!

Ne mai dai si noua sperante! Sa-ti dea Dumnezeu mult bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ionica,

Felicitariiiii!o sa suc in cinstea ta si a bblului! cat ma bucur! bravooo! sa va ajute Domnul sa fiti sanatosi si fericiti! tine-ne la curent!
Mai Mishule, ce ti-am spus eu de mana ta buna??!! vezi ca am avut dreptate?
Eu mi-am luat azi-dim temp si era 36.85 - v-am mai spus, mi-o iau axial tot timpul, ca oricum creste putin cand ovulez. Dupa care, ce m-am gandit? hai sa mi-o iau si bazal, sa vad dif...si am bazal 37.2. Din pacate nu o pot compara cu nimic, pt ca e prima data...
De aseara ma cam doare ov drept (pe care am animalutzul de 28mm), dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa si diseara, nu?
Maine seara, z17, ma duc iar la eco trans, sper sa se fi spart foliculul. Avand in vedere ca este cred pt prima data cand imi au seama ce se intampla cu corpul meu, fiind si prima monitorizare adevarata, sper mult...
Danangie, asa este, daca ai nev, tipa si te vom ajuta, fiecare cum putem...este pacat sa vii in tara si sa nu iti continui investigatiile :((

Va pup mult pe toate si Ionica, inca o data felicitari pt tine si puiul tau!

Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

BRAVO, IONICA, FELICITARI, PUIULE! Ce ma bucur pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput