Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50
Raspunsuri - Pagina 5
iepurila spune:
Mishulica, probabil pe 10 august, sau cand o fi prima zi de CM. Azi sunt in ziua 23. Si tot nu m-am hotarat ce fac cu naturistul.
Buna ideea asta a voastra cu deschisul mai multor ferestre.
Lumit, bafta multa la liniute. Sper sa pot sta pe net sa astept rezultatul. Ca daca nu...... numai la voi imi va fi gandul
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Marunzika spune:
Sper din suflet sa nu mai ajungem nici una dintre noi la capitolul 100, ci doresc sa devenim cu toate burticoase!
Pe 29.07.05 am facut inseminare si dr mi-a spus ca daca simt ca "trage" sau ca doare cam ca la cm e de bine (iar eu am simtit din plin pana la 3.30am cand am adormit). Apoi am facut pe 01.08 din nou Predalon 5000 ie (pe 28.07. facusem Predalon 10.000 ie) si am inceput sa iau 2 tablete Duphaston/zi, iar din 18.07 (1 cm) iau HerzAss (aspirina) cate 1/zi.
Ieri am simtit iar ca "trage", un fel de durere "in tarile de jos" - cum spunea cineva, un fel de intepaturi pe la ovare. Era a sasea zi de la inseminare, iar astazi parca simt tot asa o tensiune in partea de jos. Vreau sa va intreb daca aveti idee daca poate fi de bine? Sunt normale durerile astea la cca 7 zile de la inseminare?
Cand se elimina definitiv din corp Pregnilul, ca sa-mi pot face un test? Pe 13.08 am programare la Klinika pt testul de sane Hcg, dar cum eu am cm la 25 zile parca m-as risca la un test pe vinera viitoare. Duphaston-ul are influenta asupra testelor de urina?
Sa auzim cat mai curand de cat mai multe 

!
Oana_B spune:
Marunzika, si eu cand am facut inseminarea am simtit intepaturi mai tot timpul plus balonare. Testul de sarcina a iesit pozitiv din ziua 11 de la inseminare, normal ca n-am avut rabdare pana la testul de sange:)))
Oana_B
motzunica spune:
Mishule,
m-ai citit! Sunt (oarecum) optimista. Am facut azi progesteronul si miercuri primesc rezultatul, din pacate il stiu deja.
Danutza, ai mare dreptate!
Danangie, este adevarat ce zice Iepurila, pe care o pup cu aceasta ocazie, in butoi picam prin rotatie, dar trebuie sa iesi din el pentru ca probabil saptamana viitoare am eu nevoie si amandoua n-avem loc in el ![]()
Adriana, schimba doctorul!
Amely, PMS de 2 saptamani?, ai vazut ca de fapt prolactina e de vina. Concediu placut!
Auricass, eu stiam ca lungirea fazei luteale se face cu progesteron.
Ingeras, Andicu , spor la treaba! 
Lumit, tinem pumnii la fata.
Marunzika, duphastonul nu influenteaza testul, pregnyl-ul o face.
Mihaela, Irina, 
danutza_c spune:
Adriana, neaparat sa schimbi doctorul! asta nu e raspuns de la cineva caruia ii si pasa ce se intimpla cu tine!
Auricass, din cite stiu eu faza luteala poate fi scurtata din cauza unei insuficiente cantitati de progesteron. Cum stai cu hormonii? Eu, luna trecuta mi-am pus de la ovulatie supozitoare vag. cu progesteron si cred ca atunci a fost prima data cind am avut si eu un grafic ca la carte. Si am mai scris eu despre asta: daca e prolactina mare atunci asta duce la o insufienta secretie de progesteron, in concluzie se scurteaza faza luteala. Deci e un fel de cerc vicios.
Amely, abia astept sa ne scri cind va intoarceti! Vesti bune! Vezi, poate prinzi vre-o
pe-acolo sa-i furi paharul ![]()
Ingeras, eu stiu din ce mi-au spus doctorii aici ca 9mm e limita inferioara, asa ca ma intreb de ce ti-or fi spus tie ca e putin? Poate la stimulare e putin?
Cristina, il gaseste la spit. Elias. Dar cred ca mai bine ar fi sa se duca la el la cabinet. Vezi ca are un site reclama unde la "contact" gasesti numarul de telefon pt. programari. Sper ca nu am suparat pe nimeni ca am scris asta aici 
Mirona, buna idee! M-am modernizat si eu, acuma lucrez "la doua feresti" ![]()
Mishulina, nici nu concep sa te las pina nu ne vedem amindoua cu burtica!
Andicu, sa fie bine! Cine stie, poate ca tocmai acuma o sa se intimple ceva, cind nu te-astepti!
Megbeng, casa de piatra! Si sa veniti trei!
Lumit, bafta cu testul! Sa fie laie cu doua liniute!
Marunzika, eu nu stiu cum e cu durerile dupa inseminare dar sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie
!

la toate fetele, fara exceptie!
ingeras26a spune:
Fetelor,
Am intrat numai sa va urez weekend placut si ... sa fiti iubite! la propriu :))
Pe Prima tocmai a fost o emisiune cu doctori (dincolo de limite) si despre ce credeti ca a fost vorba azi?
de nasteri...gravidutze...simt ca 
nu inteleg de ce ma lovesc la tot pasul numai de asta?!
Am terminat de
, dar nu prea am avut cum sa stau cu picioarele pe pereti :(( acum, ce-o fi o fi, daca vrea sa vina, vine si fara picioare pe pereti.
Va pupacesc mult de tot pe toate!
Un ingeras care va iub si vrea si el
!
megbeng spune:
andicule..cred ca ma invidiezi..hai sa-ti mai dau un motiv...NICI MACAR NU E CONCEDIU, E VACANTA DE-A BINELEA, CA SUNT STUDENTA INCA
oricum am sa ma gandesc la voi toate sa fie cat mai repede asa cum va doriti..
azi am petrevut juma de zi cu nepoteii mei, de 6 respectiv 7 ani jumate...si am luat o pauza de la doritul cu ardoare sa am bebe curand
...NU AU STAT O CLIPA LOCULUI!!! si fiind 2 va dati seama cum s-au potentat de bine..iar sotul meu a fost capul rautatilor...ii starnea la tot felul de porcarii, se maimutarea mai ceva ca ei..sunt obosita parca am muncit la camp o zi intreaga...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
danutza_c spune:
Ingeras, sa stii ca asa e si la mine: pe unde ma invirt, pe unde ma sucesc numai de subiectul asta dau!
Megbeng, eu chiar ca te invidiez! Ce bine era pe vremea studentiei: nu tu griji, nu tu probleme! S-au dus vremurile alea, dar sper sa mai vina altele mai bune cit de curind!
Atunci vacanta placuta si distractie pe cinste! Si cu folos...![]()
ionica spune:
Salut fetele,
Va admir cata putere aveti in voi!
Eu una am luat-o razna asteptand ziua de astazi 05 august cand voi face testul de sange;adica plec chiar acum dupa ce va scriu.
Misulina ,imi pare rau ca ai asteptat atat de mult pentru un ingeras ,hai inca putin si ai sa vezi ca o sa fie cu "doua liniute" si la tine.
Imi pare bine ca sunteti aici si va pot citi,eu sunt cam introvertita nu stiu sa vorbesc despre mine.
Va urez un weekend frumos la toate si sa auzim numai de bine.
Am sa va scriu imediat dupa ce revin de la ecografie!
NADYA spune:
Ionica sa fie intr-un ceas bun si sa dea cel de sus sa fie cu ochisorii. Bafta 
![]()

Nadia M. Sayeh