Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna ziua fetele mele dragi,

Adriana, imi pare atre rau de ce se intampla...eu zic sa stai cat mai linistita posibil (eventual la pat)...chiar daca este greu si sa te mai duci la alt doc, poate nu este chiar atat de grav si se poate rezolva...
Danutza, endo metrul meu are 10mm si cu si fara monitorizare, dar prima data dr mi-a spus ca ar fi cam subtire ??!!
Danangie, cam in starea asta suntem toate, iubita, chiar daca incercam / ne prefacem ca suntem mai optimiste. Tu crezi ca nu fiecare dintre noi spera ca "luna aceasta va fi..." si ca o sa se rezolve si bb o sa vina repede? toate suntem exact in aceeasi situati. Stii ce zic eu? macar cele care nu avem probleme de genul operatii/laparo /chisturi etc la activ (sau nu sunt probleme grave descoperite) sa ne bucuram, pentru ca atunci, fetele care au, intr-adevar probleme mult mai grave, ce s-ar face?? Pana una alta eu zic sa nu mai fii atat de demoralizata, pentru ca noi toate te intelegem, si stii asta, dar pe toate ne uneste aceeasi dorinta, aceea de a avea ! Noi ar trebui sa fim mai tari si sa le sustinem pe fetele care au, intr-adevar, mai multe probleme (descoperite) decat noi. Iarta-ma daca ti se pare ca sunt prea dura, dar asta este ceea ce ... incerc sa simt, ca sa reusesc sa imi pastrez optimismul, care cateodata imi cam joaca feste
Mishulina, stiu ca esti cu noroc!
Amely, Motzunica, Auricu, Iepu, Mihaela, Alina, Cristina, Barbye, Catty, Lumit, Andicu, Miro, Catrinel, Laura, Irina, Megbeng.

Muriti de ras daca va spun ce am visat. M-am trezit de dim ff bine dispusa (dar intr-un fel dezamagita ca m-am trezit...) pt ca am visat ca da'rau, si pt prima data (in vis, zic), chiar cu cine trebuie...
I-am zis si lui si m-a intrebat: "cu cine?" - stie ca nu-l visez, de obicei...si i-am spus "cu tine, de data asta"...de obicei nu vad fatza oamenilor cand am vise de genul asta.
Radeti? si eu...
Asa ca azi diseara, ca asa mi-a zis dr, la 36 ore de la Pregnyl, obligatoriu. Dar in cat timp isi face efectul si sparge foliculul, ca mie temp mi-a ramas aprox la fel, adica ieri, z 14 - 36.75, azi, z 15 - 36.8.

va pupacesc mult pe toate!
Un ingeras care va iub si vrea si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

neata fetelor!!!
va mercic mult ca m-ati primit in rindul vostru
mishulina si ingeras meric mult pt informatia mai mult decit completa pe care mi-ai dat-o, o sa merg la farma sa-mi iau asa ceva pt ca vreau sa-mi urmaresc putin corpul inainte sa fiu ca sa nu am surprize cu ovarul meu sting cu probleme. iar daca e ceva sa ii fac o vizita lu' nenea doctorul
danutza mercic mult dar mai am o intrebare: la ce spital sau clinica il poate gasi prietena mea pe dr tutunaru?
sunt ca v-am gasit ca asa ma voi pune si eu la punct cu anumite lucruri, mai ales ca exista si un dialog intre noi.
tuturor fetelor de pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

danangie ... vai cat de bine te inteleg ... si faza cu trecutul anotimpurilor ... parca sunt trairile mele.
Stiu ce inseamna sa privesti in dr. si stg. ta si sa vezi cum altele devin atat de usor si fara efort mamici ... iar noi tot pe loc batem pasu. Pe cand intram eu la endo ... tu chiar te-ai mutat la casa noua, gresesc?
Cu teste de ovulatie ai incercat? Trebuie sa se gasesca si la voi.
Nu mai sta departe de DC ... si noi suntem alaturi de tine, vorbeste cu noi.

Adriana mica ai luat cea mai inteleapta decizie, nu conteaza faima dr. ci legatura dintre clienta si dr. Alegeti un dr. cu care sa poti relua discutia data viitoare de acolo de unde ati ramas data trecuta, nu unul caruia de fiecare dat trebuie sa-i repeti istoria ta.

iepurila si iepurila eu lucrez cu doua ferestre. In una scriu si pe una citesc. Asa se aduna mesajul meu si devine kilometric ...dar din alt punct de vedere scap de dat cu scrolu. Citesc un mesaj ... daca am ceva de adaugat o fac, daca nu trec mai departe.

Catty condoleante. Imi pare rau de visele tale de concediu.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Alina, sa stii ca eu am o colega aici care imediat dupa casatorie a fost operata si i-au scos un ovar si un sfert, iar la 6 luni dupa operatie a ramas insarcinata, a facut o fetita ! Iar anul urmator, iar a ramas grea, si iar a facut o fetita !
Deci, cu trei sferturi de ovar, are 2 fetite ! Deci, se poate !

Andicuuuuuu ! Raspunde-mi la PM, te rog ! Ca nu stiu ce sa fac, trebuie sa iau o decizie cu caseta aia cat mai repede

Irina.

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna dimineata,fetelor!Nu am timp sa citesc ce ati scris azi,asa ca va pupic in fuga!
M-am hotarat:maine fac testul.Ori e laie,ori balaie!Ori mai fac un test peste cateva zile...poate iese pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare!
Irina,vezi ca ti-am raspuns la PM.

Danangie,ma bucur ca te-ai hotarat sa mai stai cu noi,si eu situ prin ce treci,eu zic sa incerci s-o iei usor,sa te-apuci sa rezolvi problemele pe rand,important este sa fii sanatoasa si optimista!asa vei avea puterea sa mergi mai departe!
Lumit, tin pumnii strans tare!vino cu 2 liniute, plssssss!!!
Alina,bine-ai venit,noi toate suntem aici adunate,tanadu-ne de mana si plimband optimismul de la una la alta,ferindu-ne de butoiul ala de tristete in care te afli tu acuma! asa ca iesi de-acolo repejor,si incearca sa gandesti pozitiv! eu sunt convinsa ca Dumnezeu iti va da ce-ti doresti intr-un mod sau in altul!
Adriana,scumpa, ai facut bine ca ai schimbat doctorul!unii ajung sa spuna niste chestii total aiurea care iti strica bucuria si chiar sanatatea degeaba,numai ptr ca nu sunt dispusi sa acorde atentia necesara fiecarei paciente! eu sunt sigura ca o sa fie bine punctuletzul tau,ti-am zis,vara-mea a patit la fel,i-a zis un dr ca o sa se opreasca in evolutie si n-a fost asa; pur si simplu a fost mai mica cu mai mult de 1 saptamana!nici nu i-ar fi trecut prin cap ca ar fi putut sa ovuleze cu 7-8 zile mai tarziu decat stia ea!si CM ei era de 28-29 zile!stai cuminte si ai grija de burtica!!
Ingerash,culmea, stii ca si eu am visat acelasi lucru?numai cu sotul meu !si el mi-a pus aceeasi intrebare: cu cine? si nu vroia sa creada ca era chiar el protagonistul!!
Megbeng,ce te invidiez!!esti la racoare,pleci in luna de miere...vreauuuu si euuuuuuuu!! din nou !multumim ptr pupici,si sper sa ai cel mai frumos concediu (ca doar e dupa nunta,nu?)!!!asteptam poze !
Pup fetele : Mishu,Irina,Motzu,Princess,Miro,Danutza,Iepurici,Amely,Auricass, Barbye,Catty,Laura Ioana,Catrinel,Cata!sper ca n-am uitat pe nimeni!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,bine v-am gasit,abia acum am reusit si eu sa intru pe net...
Wow,da ce harnicute ati fost in dimineata asta...
Apropo,si eu ca si Miro,cand intru pe Dc deschid 2 sau chiar 3 ferestre odata ca sa pot citi cat mai mult,raspunde la mesaje si sa nu uit pe nimeni!
Danutza ,nu fi copil,ca nu ai facut nici o gafa! Scapari avem cu totii mai ales pe caldura asta....Si multumesc ca te "ti de capul meu" pana ma duc la ....
Danangie cat ma bucur sa te revad ....imi aduc aminte cu placere cand in primavara numaram impreuna! Ti-am simtit lipsa in acest timp...
Sa sti ca nici mie nu imi e usor,de fapt imi e din ce in ce mai greu...Cateodata simt ca "alunec pe panta in jos" si atunci ma tin de fete si ele trag de mine..... Mai ales cand ma gandesc ca bebe al meu,daca venea de prima data cand l-am chemat noi,luna asta ar fi trebuit sa se nasca. .. Cu toate suferim,dar fata de celelalte ne aratam curajoase ca stim ca au nevoie de noi...Poate ar trebui sa incerci sa vezi cum e cu trompele chiar daca dureaza mai mult...In tara nu poti veni? Nu ai concediu? Aici merge mai repede si costa mai putin...
Incearca niste teste de ovulatie de la farmacie! (Cauta de la firma Nova Med sau Dr.Sigur ca-s cele mai bune dar nu stiu daca la voi se gasesc...)Hai,capul sus si Doamne-ajuta!
Adriana Mica si scumpa,iti inteleg framantarile dat nu-i fac bine lui bebe...Mergi la noul medic si vezi ce zice...Si tine-ne la curent!
Aura,Irina,Miro multi pupicei!!!
Iepurasule,cand incepi tratamentul hormonal?
Amely,inca o data-vacanta placuta si..."fructuoasa"
Ingerasule,mi-a placut tare mult cum ai scris si ai dreptate...
Lumi,iti tin pumnii pentru maine cand "dai test"! Sa iei nota II cu felicitari!
Andicule pupicei si ganduri bune! Cum dormiti de cand cu "aerul" in dormitor?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine v-am regasit, fetelor !
Dupa 1 luna de stat pe tusa, revin in forta(s-au rezolvat problemele) desi, abia sunt in ziua 5 CM.
Bafta, tututor !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishule,inca nu dorm; pe-aici e asa nebunie cu caldura,ca ne programeaza astia la montajul AC peste 2 saptamani;asa ca sper azi sa vina cineva,contra dublu-cost,probabil .Sunt ca o mumie umblatoare,deja am ajuns la faza cu dormitul cu capul pe birou la servici,ca e mai racoare !
Fetelor,cred ca de azi,pot sa pun semaforul pe verde la
sot ! am scapat si eu de-o grija:nu mai am nevoie de socoteli de nici-un fel deocamdata, ca oricum nu mai raman!nu stiu daca sa rad sau sa plang,incerc s-o iau ca pe un lucru bun pe moment! cel putin nu-mi mai fac griji ca fac si a3a extrauterina!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Salutate fetelor.Au am inceput o zi grea numai de necazuri aud
Andicu bafta cu semaforul.
Anita
Megbeng Casa de piatra.
Ameli sa va intoarceti 3
Danangie, Adriana, Auricule, Iepu, Mischu, Princess, Danutza, Catty, Mihaela, Alina, Cristina, Ingeras, Lumi, Andicu, Miro, Catrinel, Laura, Adriana, Irina

Mergi la inceput