Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50
Raspunsuri - Pagina 10
andicu spune:
Eu nu stiu in ce zi sunt,
dupa laparo am avut rushii pe cap 1 luna ,2 saptamani aproape am fost fericita c-am scapat,si de azi iar m-a luat durerea de burta si parca ma incearca rushii iar
!sper macar sa fie primul CM normal,ca deja nu mai stiu pe ce lume sunt
!Tot astept sa vina ala normal ca sa incep si eu iar sa socotesc cand mai ovuloez!
Ingerashul ca se gandeste la mine!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
ingeras26a spune:
Fetelor,
Eu nu mai am rabdare sa treaca timpul mai repede si daca imi vine CM, sa ne punem iar pe treaba. Asteptarea asta ma omoara, pt ca nu ma pot detasa...Voi va dati seama ca noi de-abia asteptam sa treaca fiecare luna in care nu ramanem, pt ca exista probabilitatea ca, in luna urmatoare, sa ramanem?! este tare rau si tare ciudat...parca ne dorim sa imbatranim...dar nu este deloc ok, in loc sa ne bucuram ca avem o varsta si sa traim viata la max, noi stam sa ne framantam in fiecare zi ca "sa treaca mai repede..."; nu este normal deloc...
Ganditi-va si la asta si poate realizam toate ca, (scuze cacofonia) chiar daca este, intr-adevar aceasta cel mai imp tel in viata, cum este, sunt sigura bb pt fiecare dintre noi, nu este deloc normal sa asteptam cu nerabdare sa...imbatranim si sa treaca viata pe langa noi. In plus, voi va dati seama ca multe dintre noi, fiind perm cu gandul la bb si stresate, nu ne mai bucuram ca inainte pt orice lucru, cat de marunt, pentru orice zambet al familiei, sau orice realizare pe un plan?? am senzatia ca ne-a acaparat atat de mult gandul acesta, cu bb, incat nu mai gustam nimic din viata...si, din pacate, viata este scurta si ar trebui traita...
Atat am vrut sa va spun...scuze daca par patetica, dar acestea sunt sentimentele care ma incearca acum...
Ganditi la fel, sau am innebunit eu??
Va
, ingeras...
iepurila spune:
Neata la amiaza.
Eu sunt in prima zi de CM. Dar nu sunt suparata. Nu sunt trista.
Sunt optimista. Incep noul tratament si poate va da roade.
Lumit, mare dreptate ai. Sunt multi oameni mult mai necajiti si suferinzi ca noi.
Andicu, oare chiar sa-ti vina iar? Asa repede? Nu uita te rog de fier. Sau mai intreaba si tu. Parca prea mari pierderi.
Catrinel, ce bine ca ai mai dat un semn. Abia astept sa ne povestesti de vizita la eco. Ai grija cu racelile. Pupici pe burtica.
Va pup pe toate toate si sper sa fiti de acord cu ideea lui Mishu (pupicei la fata) si sa umpleti lista lunii August. Sa fie de o pagina.......
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Draga Ingeras mii de scuze 

asa e,ai aprobat si tu ideea printre primele chiar asa ca iti revine onoarea sa fi "cap de lista" la cap. 51,cum ai zis tu,ok?
"copilul" sa treaca....Vezi ca am mari sperante puse in tine...
.Si cu ce zici tu ai dreptate,exact greseala asta o fac eu,in loc sa apreciez ce am acum,plang pentru ce as putea avea...Trebuie sa facem ceva!
Lumit,lasa pui,ca ne vine si noua randul...Pacat ca e butoiul in renovare ca ii faceam si eu o vizita...Nici asa sa stai pe margine 2 luni ca mine nu-i usor....
Sanatate multa prietenei tale ca si eu stiu cum e sa-ti petreci tineretile prin spitale....Cateodata am impresia ca "ciunga" de mine se "obrazniceste" cam tare cad isi ridica ochii spre cer si ii cere lui Doamne-Doamne un bb la toate problemele pe care le am....
Catrinel da,esti "cap de afis",prima graviduta pe luna asta...Ai grija sa nu racesti cu vremea asta ciudata si cu colegii "saritori"....
Andicule imi pare rau ca nu mai ai net acasa ca asta inseamna sa te vad mai rar...E temporar sau de tot? Te
si ai grija de tine...
Aura multumesc pentru "votul de incredere" si asteptam vesti bune si de la tine in curand,ca "nu se stie niciodata"...
Iepurasule te
,ca bine zici!
Fetelor,aveam nevoie de parerea voastra...am modificat mesajul de intampinare,de azi avem "hainuta" noua,vesela,optimista si colorata!
In fiecare luna vom sti care ne sunt succesele.Am tinut pumnii stransi pentru Catrinel aproape o saptamana,mi-au dat lacrimile cand am citit prin cate a trecut si Ionica dar..."totul e bine cand se termina cu bine" ,acum ele sunt fericite si noi..pentru ele!
Sa fie intr-un ceas bun fetelor,sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Haideti fetelor,cine le urmeaza? 
Ina
cristina_20 spune:
neata fetele!!!
e cam prinzul dar acum am reusit sa ma eliberez de problemele de serv
ati avut ceva activitate nu gluma in we, cind n-am avut cum sa va urmaresc noutatile asa ca mi-a luat ceva si cit v-am citit.
in primul rind mercic mult danutza pt mesaj. o s-o trimit pe prietena mea ca la citi medici a vizitat poate asta sa o ajute. e disperata ca e de ceva vreme casatorita si tot degeaba... dar poate o iesi si pe strada ei soarele.
apoi mishulici super idee ti-a venit, sa stii ca eu una vad lucrul asta ca pe o locomotiva care trage toate vagoanele adica voi, puisorilor ca sa nu va lase sa va descurajati sau sa cadeti in butoiul ala nenorocit. si eu, sa va spun un secret, nu sunt inca aspiranta, mai vreau sa astept vreo 2 luni ca vreau musai un/o leut
si vreau sa-mi reglez putin alimentatia care e tare dezordonata. stiu ce o sa spuneti mai ales ca aveti diverse probleme de sanatate... mai bine sa vina decit socoteli cu zodia... aveti dreptate, dar vreau sa incerc si daca nu se lipeste atunci nu mai astept pina la anul, o sa fie ce o vrea Domnul
cit despre ionica FELICITARI!!!!!!!
mai ales ca e un
demult asteptat! iti dorec o sarcina usoara doar cu pofte nu si cu rau, sau o stare normala si sa faci o frumusete de copil sanatos si norocos.
si tie catrinel aceeasi urare, un puisor sanatos si norocos
iar pt restul fetelor aspirante, multa sanatate si cit mai repede pe lista din fata fiecarui capitol
. la mesajul urmator tre sa imi notez numele voastre ca sa nu va sar dar acum iertati-ma ca am o legatura de net destul de lenesa ![]()
catty spune:
Buna fetelor,
Aveti mare dreptate Lumit si Ingeras26a sunt atatia oameni care sufera mai mult ca noi, incat uneori te intrebi cum de fac fata. Si eu cred ca fiind mereu cu gandul la bebe trecem prea usor prin viata si nu ne putem bucura de micutele clipe de fericire care ni se ofera.
Ingeras26a stai cuminte si ai speranta, ca noi toate, si o sa vezi ca minunea ta va aparea curand.
ca sa numai suferi atata
Eu nu stiu ce sa mai spun, de vreo 2 zile ma dor sanii de mor, daca ar fi ciclul ar trebuie sa vina pe 18, asta pt ca sarcina am pierdut-o pe 18 luna trecuta, desi in mod normal cm la mine vine pe 25. Naiba stie ce sa mai cred.
Aveti dreptate, minunea pote veni si daca nu o monitorizez eu, dar oricum cred ca luna asta nu am ovulat pt ca astazi ar fi cam ziua 20, iar pana joi, ziua 16, nici un semn.
Si eu subscriu la idee si SA FIE INTR-UB CEAS BUN. Astept acum sa vad daca pot intra la doctorul ala, poate o sa am si eu o speranta cat de mica.
va pupicesc,
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
andicu spune:
Ingerash,ai dreptate,si eu ma gandeam cum fortez parca trecerea timpului;mereu imi planific ceva in urmatoarele luni si TREBUIE sa ma tin de program ptr ca sunt fecioarasi daca nu iese cum mi-am propus nu ma simt bine. Asa si cu bebeii pe care mi-i doresc,desi vreau sa fac FIV de-abia la anul prin februarie,deja ma gandeam unde sa nasc (macar sunt optimista
) si numar lunile; ne-am programat o vacanta in septembrie si numar saptamanile iar prezentul trece pe langa mine ca vantul! nu stiu cum s-a facut seara,cand a venit iar we , cum a trecut deja we, etc...si realizez ca peste 2 sapt fac 30 ani si nu stiu unde s-au dus ultimii ani...ca eu m-am blocat undeva pe la 26
!
Mishule,Cu net-ul e temporar,deocamdata se chinuie al meu sa-l instaleze pe linie telefonica pana la toamna,ca plateam abonamentul lunar vreo 2.mil. si foloseam netul o ora pe zi,asa ca banii se duceau degeaba..si ni s-a cam strans cureaua in ultima vreme; nici nu stiu cum o sa fim noi nasi la iarna,cu rata la masina,ajutor in casa,FIV,analize,etc.
Iepurici,Cu "mama lor de rushi" iau un complex de vit.si minerale,in care este si cant. de Fier necesara pe zi;orocum,nu pierd mult,ca e asa..pic-pic; de data asta sper sa fie CM normal. Oricum,sanii mei au ramas tot mai mari ![]()
![]()
,si tare-mi place cum imi sta acum,asa ca nu ma mai plang ca tot ma mai jeneaza !
Aoleuuu,cat am scris despre mine!
palavrageala !!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
ingeras26a spune:
Andicu, eu sunt Capricorn, scumpa, iti dai seama cum e cu planificarile la mine??!!
![]()
Catty, asa sa fie...durerile de sani ar cam fi o veste buna :))si apoi...din z16 pana in z20 e cale lunga...azi ce temp aveai?
Ingeras
Anina_n spune:
Ionica, felicitari si sa fie intr-un ceas bun !
Ina, fain mesajul de la inceput ! 
Eu mi-s scorpioana, dar tot cu programarile sunt si eu !
Pana si copiii i-am programat
, dar nu intotdeauna e asa cum vrem noi. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Mishulina spune:
Anina,multumesc!
Si eu is Skorpie (Anina si Miro stiu...) ...noi astea suntem si orgolioase pe langa incapatanate (asta apropo de planificari) si va dati seama cat sufar eu acum "in suc propriu" ca daca faceam bebelul cand am vrut,in oct-nov anul trecut luna asta ar fi trebuit sa se nasca...
Dar lasa ca vorba lui Andicutz (
) o veni si vremea mea....
Ina