Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_20 spune:
mishulici si tu vrei un leut bag de seama....
buna alegere!!!
eu am studiat in domeniu :)):)):)))
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Vine, vine, Mishule! stai linistita!!!
Pupicei, ingeras
Mey,Ingerash! Io pe tine de mult te suspectez ca ai "pile" la Sheful tau!

Ina

catty spune:
Ce fac fetele?
Vad ca stam din ce in ce mai bine cu moralul. Asta este bine.
Astazi a venit la mine tanti care imi ghiceste in cafea. De 2 ani incoace, tot ce mi se intampla imi spune. Si luna trecuta mi-a spus ca nu o sa tin sarcina, si din pacate asa a fost. Acum mi-a dat o speranta si mi-e spus, citez "in 3 puncte ramai gravida sau afli ca deja esti". Oare asa sa fie? In week-endul asta, desi a fost cu inmormantarea, am facut si plostioare si ne-am adus aminte de vremurile in care nu eram casatoriti si ne feream. A fost super!!!!!!!!!
Sa ma ierte Dumnezeu, dar viata merge inainte.
Cu doctorul prietena mea nu a reusit sa ia legatura ca este in concediu, dar sper sa se intoarca curand si sa merg la un consult,
sa vedem el ce parere are.
Ingeras26a temperatura era azi ca de obicei, adica 36.6, deci nici un semn de ovulatie. E drept insa ca in week-endul asta am avut ceva dureri la ovar, dar la mine astea sunt o parte din viata si imi este fffffff greu sa imi dau seama daca este vorba de ovulatie sau nu, iar sambata seara si duminica pe zi am avut niste intepaturi groaznice pret de cateva minute. Te rog frumos, vorbeste tu cu Doamne- Doamne sa faca posibila minunea pt fiecare dintre noi. Vrei? Hai ca stiu ca tu ai trecere acolo sus.
Va pupicesc si vorbim maine,
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
NADYA spune:
Buna fetelor, ce faceti? Sper ca toata lumea sa fie bine.
Eu sint in Za27a, temp.36:15. In Za26a a fost 37:00, in Za25a a fost 36:09. Deci e posibil sa fi ovulat ieri, am simtit niste dureri de ovare dar cum spunea si Catty durerile la ovar fac parte din rutina de zi cu zi. Dar in schimb sinii ma dureau de necrezut si sfircurile imi erau tari si ma usturau. Iar acum vine asteptarea cea lunga.
Fetelor vreau sa intreb, voi folositi vreun softwear pt determinarea zile de ovulatie sau vreun calendar de pe net ceva de genul asta? Daca da care? sau cum va dati seama de "ziua cea mare". Ce fac eu este ca scriu intr-un carnetel datele, simtomele etc.
Nadia M. Sayeh
iepurila spune:
Nadya fetele folosesc Fertilityfriend.com. Te loghezi si bagi date. Daca nu te descurci intreaba, ca fetele iti vor da detalii.
Doamne abia astept sa va vad cu 2 liniuti.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
mihaipopescu spune:
Mishulica bombonica, binenteles ca sunt de accord si eu cu propunerea ta cu conditia ca cel putin una dintre noi sa se inscrie in fruntea cate unui capitol si sa nu existe vreun capitol fara o graviduta macar...f.multe nu suntem si daca facem intrecere parca vad ca ne inghesuim cum putem sa trecem in primele 10 capitole si nu mai ramane nici una pe aici...decat sa le incurajeze pe "noile venite" si se pare ca modelul nostru pt.capitolul 51 va fi Ingeras ca la asa rezultat la eco nu are cum sa nu se prinda bb.-le,dar iti pun si eu o intrebare de unde facem rost de setul de II , cel putin aici in Craiova nu gasesc nici sa ma pici cu ceara...fac un drum pana la capitala, nu-i bai,numai sa fie...
Ingerasule si daca luna asta nu trebuie sa mai astepti ca vina CM si sa o iei de la capat?...dai un ingeras in schimb?...
Ionica, sa se vada la eco cati bb.-i vrei sa ai, sanatos(i) sa fie impreuna cu mamica lui (lor)...
Andicu,micuta de tine n-am vrut sa te fac sa
,stiu ca nu ai facut-o intentionat si nici nu am crezut asa ceva, doar ca mi-era "pofta" de-un pupic de-al tau venit tocmai de la mare ca eu nu am mai fost pe-acolo de vreo 7 ani de cand s-au mutat rudele din Mangalia la Pitesti...acum ca l-am primit topai prin casa ca am pupici de la mare...
Lumit,multumesc pt.incurajari...natural...nu mai cred sunt 10 ani si nimic...prin inseminare....abia la a 5-a s-a prins dar nu a fost sa fie...FIV...nici in cel mai frumos vis ( cu ce?)....adoptia... am inceput deja sa ne gandim,daca nu apare pana in decembrie, de la anul ne interesam de acte....
Iepurila,ma bucur ca reusesti sa fi optimista, sigur asa vine si bb-le mai repejor...
Eu ziua 3, sunt tot in butoi, mai ma balacesc vreo doua zile si apoi ma gandesc daca sa scot capul sau nu pana in septembrie...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
danutza_c spune:
Dragele mele, am intrat sa va pup si va doresc o saptamina buna!
Eu sunt cam prinsa azi, am o gramada de treburi de rezolvat azi la servici si in plus incep sa am emotii cu FIV, ma tot framint daca nu iese asa cum am planuit noi? Ce ma fac? Nici nu mai stiu cum s-o dau sau s-o intorc sa fie bine.
O sa incerc sa imi fac analizele hormonale aici inaite de a pleca, sa vad daca o sa am "trecere" la doctorita, s-o conving.
Catty, esti o dragutza! Sa stii ca si eu am o domna care mie imi da in carti de multi ani, dinainte de a pleca si care a avut dreptate cu tot ce mi-a spus, chiar chestii care m-au lasat cu gura cascata. Si vreau sa-ti spun ca atunci cind sunt disperata o sun de aici si imi spune ce vede ea pe acolo. Acuma am sunat-o simbata sa-i spun ca o sa vin sa stau mai mult si m-a intrebat: nu faci bebe? O sa vad ce mai imi spune, dar mi-a spus ca o sa merg pe la doctori inainte de a ma opera...
Va pup pe toate fetele si daca mai pot mai intru mai incolo. 

danutza_c spune:
Mishulina, am uitat sa raspund: subscriu in totalitate! E o idee nemaipomenita, asa mai prindem curaj.
motzunica spune:
Danutza, Iepurila, Mishulina un
pe pumnisori.
Mishulina, pai daca erau de la catun probabil au cules planta de pe camp, si atunci de unde prospect? Chiar ma mir ca nu stiau ca este toxica pentru ca eu cand am vazut-o prima data la tara, bunica mi-a zis ca daca pun mana pe ea sa ma spal bine pe maini ca este otravitoare.
Buna ideea cu
poate reusim mai multi
si mai iuti de picior dar si cu cealalta idee 
Ingeras, nu te-ai tacanit sau poate cine stie si eu sunt nebuna pentru ca gandesc la fel ca tine ![]()
Mihaela, Auricass,