Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Scumpele mele, in primul rand, daca a intrat un hacker ( si la mine e la fel)mi-a zis cineva ca trebuie sa inchidem calc. resetam calc. si intram din nou. Nu stiu daca stie prea bine dar eu zic sa incercam...cine stie.
Laurica, promit ca daca pana duminica nu se arata batalionul rosu fac testul...nu vreau sa ma deziluzionez.

Irinuca, fata scumpa, daca as fi baut dupa tine ce bine ar fi fost, inca nu-mi permit sa ma gandesc la Pupicuri tie si minunicii tale.

Iepurasule, as vrea dar incerc sa ma gandesc la altceva, ca altfel inebunesc, In 4 ani si peste 1 milion de teste de sarcina, nu a iesit o data pozitiv.
In rest va spun ca maine sunt in a 37 zi si 13 zile de la ovulatie.
DAr intarzierea asta nu poate fi cauzata si de o raceala? Cine stie.

intreg de fete scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aura poate datorita tratamentului naturist ti s-o lungi si tie faza luteala la 14 zile, asa cum e normal.

Cine ne deschide capitol nou ??

Irina. 10+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Irina, fabrica de progesteron ?
Bruneta da, paroasa nu! Am 3 fire de par la hectar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulica, pe unde esti puiule ?, cine te-a suparat ? Lasa butoiul ala si vino si deschide-ne capitol nou ! Sti ca fara tine nu ne descurcam.
Uite un si un buchet de , si da-i cep la butoi ca ne suparam, auzi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Fetelor si la mine apare "intrusul" , mama lui... sa speram ca nu ne face nici un rau ca daca ne punem toate pe el la cat suntem de nervozile ca nu avem bb-.i poate il lasam ...
Aura,daca Mishu deschide cap.51 cu tine vreau sa fiu prima care bea dupa tine sa se ia si la mine, promiti? si asa dam mai departe...
Ingeras, ingerasul din tine e prea micut sa-ti dea un semn asa repede, nu crezi...ai rabdare pui si o sa fie bine...apari si tu tot la cap.51, cate doua sa ne tinem de mana ca la gradinita...
Iepurila, fata cu dureri ca sa treaca...
Barbye, pai da, parka ele socrelele stiau pe vremea aia ceva despre hormoni, monitorizari, temperaturi ....la noi cum sa vina bb.-ii cu atatea pe capul nostru, de vina suntem noi ca ne stresam prea mult....daca eram soacra sigur aveam si eu "puiutul meu" dar se pare ca m-am nascut prea tarziu in epoca STRESSULUI...
Cristina, asteptam softul...
Andicu, micuta de tine iarasi cu nesuferitii pe cap....dar lasa ca pleaca repede acum si tot raul spre bine...
Mishulica bombonica
Ce-i cu tine fata mica?
Nu mai razi, nu mai vorbesti
Pe unde ne hoinaresti?
Noi suntem cu toate aici
Si-ti trimitem multi pupici.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mishulina Te rog din suflet iesi afara din butoi ca de nu pun o bomba TNT si-l arunc in aer definitiv,de maine ne aruncam in jacuzzi cu maseur si cu apa termala deacord?
Auricas de ce nu faci si tu o proba de sange mai repejor ca ne tii la rece aici!! ahah vrei sa deschizi capitol nou cu ochisori ,sa dea Doamne Doamne sa fim cat mai multe luna aceasta!

IRINA71esti cumva endocrinolog? mama da ce le stii!!
Eu nu voi pleca de aici pana nu ajungem toate la gravidute,chiar de ma ve-ti da afara pe "usa" eu am sa intru pe fereasta!!
Hai MISHULINA CHIAR NE LIPSESTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

MISHUUUUUUUUU!!!!!!!!!!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoaselor,
Si la mine apare la fel chestia aia cu "don't search me, i will find you", poate o fi un virus.
Eu ma simt cam naspa. Ma dor sanii de mor, daca ar fi sa imi vina cm ar trebui sa fie pe 26, sau pe 18 ca atunci cand am pierdut sarcina luna trecuta. Ce o mai fi si asta? Aseara tot ce am mancat imi venea inapoi pe gat. Dumnezeu stie ce o fi cu mine.
Aurica cel mai bine ar fi sa faci un test, dar din ala de sange care este cel mai concludent. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Fetelor, noi cand Doamne iarta-ma intram la gravidute?
Sper ca ati lasat butoiul si ca azi sunteti mult mai linistite si cu un moral mai bun.
Pupa mama fete frumoase si vorbim ami tarziu.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Vad ca si-a revenit site-ul,mai devreme nu ma lasa sa intru...
catty, ce zici tu acolo aduce a semne de sarcina.Doamna-ajuta sa fie asa!Cand te gandesti sa faci un test de sarcina?
endometrioasele catre Mishulina:te rugam sa apari cat mai repede ca ne lipsesti!Sau poate nu ne mai iubesti?!!!
ionica, ce-ai facut ieri la ecografie?Cati bebici sunt in burtica?
auricass,ingerash,motzunica, haideti cu testele pozitive!!!
Un pupic pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Uraaa!!! din nou pe net!!!
Bine v-am gasit fetelor,nu v-am abandonat sau uitat dar sunt la scarbici si toata dimineata nu a mers ba netul ba serverul DC !!!
Am primit si eu ieri mesajul acela,se pare ca a fost un haker dar e mai mult decat dubois ce se intampla!!!
Va pupic pe toate si revin!!!

Ina

Mergi la inceput