Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

am intrat sa va salut fetelor.Vesti nu am , astept sa vina CM care va fi peste 2 sapt si voi merge din nou la monitorizare.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Scumpele mele nici nu stiti cat de bine este cand va simt atat de aproape. Toata ziua m-am gandit azi de ce imi intarzie rusii. E prima data cand sare de 34, insa fetelor nu am curajul, iar sper pentru ca apoi deziluzia sa ma sugrume. Cred ca mai astept pana duminica. Imi este tare greu dar azi am simtit niste furnicaturi in burtica si mi-am zis ca trebuie sa apara rusii. De fapt nici nu stiu care ar fi simptomele. ???
Andicu, sa dea Dumnezeu la toate fetele, dar parca totul mi se pare previzibil, iar fac testul iar 1 liniuta.....

Catty, Lumit, Ingerasu, Catrinel, ce sa zic sper sa prind si sa nu prind capitolul urmator. Fizic as vrea sa nu-l prind...psihic vreau sa ramanem alaturi mereu.
Cristina, buna treaba cu softul, daca e Clemans trebuie sa-l cumparam.

toate fetele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Fetele, cred ca m-am tampit de tot, si eu si hormonii mei. Am luat azi rezultatul la progesteron din z 21 si a iesit mare : 21,30 ( 1,2-15,9 )
Daca am avut prolactina mare, progesteronul nu trebuia sa fi iesit mic ? A mai iesit la cineva dintre voi asa ? Va spun sincer sunt , ma puteti ajuta cu un raspuns ca pe net n-am gasit nimic despre progesteron mare, pleeeease !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Auricass, te rugam sa faci testul mai repede, ca suspansul e prea mare, chiar si pentru noi! Tinem pumnii stransi sa fie ||

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetele, nici eu nu v-am uitat. Sunt aici si va citesc mereu.
La mamici nu prea scriu, doar m-am inscris.
Azi am fugit de la serviciu si m-am dus in Mamaia sa ma intalnesc cu Amely, care mi-a adus caseta cu documentarul "In pantec", ce mi-a trimis-o barbye ! Mai fetelor, sa va dea Dumnezeu sanatate si cel putin cate un la fiecare ! Mii de multumiri !

Auricass si motzunica!!!! Oltencele mele dragi, eu zic ca voi sunteti !!

Mai fetelor care va pricepeti la calculatoare ? Am o problema : cum am intrat pe forum, imi apare, atat in bara de jos, cat si sus de tot, scris : "hacked by redNe - don't search me, i will find you"
Ce naiba inseamna asta, ca un hacker a intrat pe server ? Cum scap de el ?

Pup toate fetele.

Irina. 10+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Irina, , tot asa apare si la mine pe bara si nu cred ca sunt probleme, am presupus ca e de la forum.
Gravidutza ? Nu cred !

Nu stie nimeni sa-mi dea si mie un raspuns ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare fete dulci,
Irina, fix la fel am patit si eu. Si daca nu spuneai tu cred ca nici nu observam. Ce-o fi asta?
Aurica, doamne ce rabdare ai sa astepti pana duminica. N-ai vrea sa faci testul ala mai devreme?
Andicu, sper ca te simti bine. Macar acu ai inceput si tu sa numeri zilele. Stiu cum e sa nu stii in ce zi esti.

Dati-mi si mie niste sfaturi cu pastilute de durere. Nu prea inteleg de ce in ultimele 2 luni durerile au fost mult mai mari ca de obicei. Inainte luam in prima zi o juma de fiola de piafen si gata. Nu mai aveam nimic. Acu inghit de 2 zile piafen si tare rau ma simt.

Cristina, bineinteles ca vreau si eu softuletul.

Ingerasa mica ai voie sa speri. Te pup dulce.

Motzunica chiar nu stiu ce sa-ti raspund. Deja ma gandesc cu groaza la ce rezultate oi avea si eu la hormoni.

Mishulina, da de ce esti in butoi iubita? Uite un pupic si tu fa bine si da-mi un zambet, asa cum stii numai tu.

Fetele va pup pe toate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Irina, se pare ca ai dreptate, a intrat un haker de DC
Mishulina , ce se intampla cu tine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Irina si mie tot asa imi apare .
Eu am fost pana la soacra mea Tot nu intelege de ce dam atatia bani la Dr. Ca pe vremea ei nu se faceau atatea analize..., ca toate erau gratuite ...ca altele cum o baga si raman.....si erau copii sanatosi.....Asa ca n-a durat 20 minute . si am iesit pe usa...
Cristina vreau si eu softuletul...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mai motzule .... progesteronul ala al tau asa de mare arata ca :
1. ori rezultatul analizei e eronat
2. ori esti gravi
3. daca nici una, nici alta, atunci cand o sa fii gravi nu o sa ai nevoie de utrogestan sau duphaston ... tu esti "fabrica" de progesteron ....
Esti ... paroasa ? Desi nu stiu daca e sa ma iau dupa asta, ca io sunt bruneta paroasa (din aia, cu 3 fire intr-o radacina) si mereu in ziua 21 imi iesea progesteronul zero !!

Cat despre hacker ... eu zic ca trebuie anuntati moderatorii ...

Irina. 10+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput