Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50
Raspunsuri - Pagina 13
andicu spune:
Auricass,daca ai 14 zile de la ovulatie,de ce nu incerci un test? Poate iese cu II ! Iti tin pumnii sa nu vina CM decat pe la anu'!![]()
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
catty spune:
Buna frumoaselor,
Ingeras26a nu ai voie langa butoi, daramite in el. Stai linistita fata draga. Sunt cateva zile de la ovulatie, nu? Ce vrei. La mine au aparut simptomele dupa 3 saptamani, si tii minte ca am avut si un cm scurt. Asa ca nu trebuie decat sa astepti.
ca sa ti se mai duca nelinistea.
Danutza_c si tie butoiul iti este interzis. Nu iti mai face ganduri negre degeaba. Stai sa vezi ce iti zic medicii din tara si apoi o sa sti ce ai de facut. Pana atunci fruntea sus.
pt moral ridicat.
Auricass iubita, sfatul meu sincer este sa ai rabdare si poate minunea se va produce luna asta. Stiu ca este greu, dar nu avem ce face.
Andicu aparitia unui cm normal e de bine, inseamna ca rana s-a vindecat, asa ca tot inainte. Sper si eu sa fie cu efect, chiar daca nu era cazul, mai ales cu toata alergatura cu inmormantarea, dar asta este.
Unde sunt gravidutele? Gata, ne-au si abandonat?
Oriunde ar fi sper ca se simt bine si bebei se dezvolta cum trebuie.
Fetelor, stiti ce o sa fac eu astazi cateva ore bune? O sa stau cu copilul unei prietene. Mi-l aduce la servici ca ea are un proces si nu poate sa ia fetita. Hainutele pe care i le-am cumparat ieri sunt bune si de abia astept sa o vad imbracata pe bebita in ele. Luna viitoare pe 8 facem 1 anisor. Ne-au iesit si 4 dintisori, 2 sus si 2 jos, si rontaim tot ce ne iese in cale.
Pupa mama toate fetele si sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toata lumea.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
lumit spune:
auricass, lasa sa se incapataneze ciclul si sa vina in locul lui un
.De ce nu faci un test de sarcina, poate...cine stie de unde sare iepurele?!Bafta multa la fata!
cristina_20 spune:
fetelor!!! am intrat doar sa va urez o zi super
si un raspuns nadyei dar e posibil sa va intereseze pe toate. eu am un soft pt determinarea zilei optime si cind e ok pt a face baiat/ fata, cind e posibil sa se nastca etc. numai ca tre sa-l aduc de acasa asa ca il postez miine. sper ca nu incalc nici o regula
de reclama ...
nu prea stiu cum sa-l atasez dar mai sap pina sa plec acasa.
va pup dulce sa aveti o zi super
ingeras26a spune:
Adicu, e de bine, CM...bucura-te, ca incepi iar sa speri normal...
Auricass, hai cu testul si fa-ne fericite! sau vrei sa astepti cap 51??!! scrieti mult azi, fetelor, sa inceapa mai repede cap 51 si sa avem iar, macar o gravi...
Da'chiar, v-ati gandit ca, daca s-ar adeveri ce a zis Mishu, sa avem o gravi la fiecare capitol, am scrie in continuu, toate???? ![]()

Catty, hai si tu...sa fie cu bb la cat mai multe, ca nu as mai intra in butoi...chiar asa de repede.
Eu stiu ca aveti dreptate, ca e devreme, dar nu am nici un simptom si temp a scazut...de ob imi scade de-abia in ziua cand imi vine CM...
Motzunica, ma bucur ca mai gandeste cineva asa :))
fete scumpe
Ingeras
Catrinel_17 spune:
Nuuu, catty, in fiecare zi va citesc! Si am scris si ieri! Cum sa abandonez io fetele mele dragi! Va tin pumnii tare-tare-tare!!!
Ingerash, crede-ma, nici eu nu am avut nici un fel de simptime, ba un pic de simptome ca la ciclu (burtica), asa ca… Da, si eram si din ce in ce mai putin optimista, mai ales dupa 2 teste NEGATIVE!!
Mishu, princess, Iepu 

Auricass – tin pumnii stinsi!!! Hai cu testul!
Pup fetele toate
_
"After all, tomorrow is another day!!"
M Oana spune:
Carmecitooo, am venit ieri de la Londra, dupa un concediu de o saptamana superrrrb si fara bombe, dar si fara test pozitiv de sarcina, si cand sa deschid computerul, tocmai la mesajele tale intrai si iar ma apucai de sportul asta cu net-ul, desi..... dupa bombele din iulie...
Acum mai plec o saptamana prin tara noastra, la munte si la mare, sa fac rodajul la masinuca cea noua, dupa care, cum tot nu stiu cum arata un test de sarcina, m-as apuca din nou de
, stii tu...
Utocatalina, n-am apucat sa citesc nimic din urma, dar din privirea generala, nu te-am gasit. Sper ca esti in concediu si te distrezi pe cinste. Te pupici!
Si va salut 

pe toate, ca sincer, cat a fost ea de Londra si la cat mi-am luat-o pe spinare in prima saptamana prin partile astea romanesti, stiti voi..., dar comunitatea asta are ceva aparte, cu bune si cu rele, asa cum este si viata.
Am primit si niste mail-uri de la voi si tare mult imi doresc sa va raspund, dar al meu barbatel e cu piciorul pe pedala in fata casei.....
Sa auzim numai de bine si s-aveti parte numai de soare!
catty spune:
Buna iubitelor,
Gata, s-a dus puiul mic, nu mai sunt dadaca. Mama bebelinei a terminat treaba si a luat-o acasa. Sa o fi vazut cat de frumoasa era in hainutele pe care i le-am cumparat ieri. Iti venea sa o mananci, nu alta.
Catrinel iubitel, scuze, nu de tine era vorba, ci de LauraIoana si Catalina. Tu stiu ca ai mai intrat.
MOana buna fata frumoasa.
Cristina_20 hai cu softul ala te rugam mult. Daca nu poti sa il atasezi pe forum, da un e-mail la una dintre noi si atasezi programul. De aici sa il trimitem de la una la alta ne descurcam noi. Orice ajutor este mereu bine venit.
Fetelor, imi venea sa plang cand a plecat bebita. M-am atasat prea tare de ea, si desi stiu ca nu e a mea, simt nevoia sa o vad mereu si sa ii iau hainute, pt ca mamica ei sta cam prost cu banii. Anastasia, caci asa o cheama pe bebita, s-a nascut in penitenciar pt ca mamica ei a facut ceva prostii ca sa supravietuiasca si au arestat-o cand era gravida in 4 luni. S-a nascut cu probleme la ochi si la 4 luni au operat-o prima data, iar a doua oara acum 2 luni. Cand a iesit cu copilul din puscarie acesta era rahitic si nu arata asa de bine. Dupa aproape 3 luni de libertate arata f bine, nu mai are probleme, a luat in greutate cat trebuie, iar doctorita la care o duc spune ca acum arata la un copil de varsta ei. Mi-e tare mila de copilul asta, mamica ei o iubeste mult si se zbate pt ea, dar stau si ma gandesc ce se va intampla daca va trebui sa se intoarca in inchisoare. Ce va fi cu copilul asta? Ma rog si sper sa nu mai fie nevoie ca mama ei sa mai faca cateva luni de puscarie, avand in vedere ca a stat acolo mai bine de un an.
Va rog frumos, rugati-va si voi pt Anastasia pt ca mamica ei sa nu trebuiasca sa se intoarca dupa gratii.
Si pana sa uit, nu are nimeni voie in apropierea butoiului si nici in el ca ma supar rau de tot pe voi.
Va pupicesc si vorbim mai tarziu

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
Mishulina spune:
Buna fetelor,de dimineata sunt cu ochii pe voi dar nu am intrat ca tare ma zbat in butoi care vad ca s-a aglomerat...
Cristina,cum se cheama acel soft? Cumva "Calmens"?
Va pupic pe toate...
Ina
Laura Ioana spune:
Hai, mai Caty, ca nici eu nu va las asa, cu una, cu doua!Numai ca ma simt destul de rau
si am un somn permanent, asa ca intru mai rar pe net. Doctorita mea mi-a facut surpriza si am aflat ca sta inca o saptamana in concediu (incepe abia pe 15 aug
). Asa ca azi m-am dus la un laborator si, prin interventii, mi-au luat sange si-l vor duce la spital sa imi faca BHCG (la noi in oras se face analiza asta doar la spital, daca esti internat!). Si aflu rezultatul abia maine seara (sper sa fie macar atunci).
Va pup pe toate si sper sa se mai anunte ceva gravidute pe aici.
Laura
7+
Puiutul meu