Offf,mai fetelor,am stat ca pe ghimpi toata ziua, ca n-am putut intra pe forum ! chiar intrase un hacker pe server,cel putin mie asa imi scria cand vroiam sa incarc pagina de forum...bine ca acum functioneste, ca mi-a fost taaaaaare dor de voi
!
Eu salut a3a zi de CM
,pe bune, in sfarsit s-a deschis robinetul!gata ,de-acum pot spune ca am revenit la normal! acum ma chinui cu un regim de slabit,d-ala disociat,dar nu-mi prea iese
,ca dau chix taman spre seara cand ma instalez la tv si imi vine pofta de rontait!
Catty, poate sunt semne precoce de 
!!Auricass,Motzunica,Ingerash..haideti,poate ne faceti vreo bucurie!!!
Barbye,stiu cum e cu soacrele si cu mamele care bombane intr-una ca "ce-o fi draga cu fetele astea de azi,ca noi faceam copii fara probleme,fara sa mai dam milioane pe analize si doctori!!.."
si eu, la faze de-astea ma retrag rapid, ca mi se urca sangele la cap
.
Iepurici,asa e, ma bucur ca am intrat in normal. ca recomandari ptr dureri,daca nu mai are efect Piafenul (care este si foarte rau in sensul ca ataca stomacul),incearca cu Aulin sau Nurofen -pt durere, dar Aulin e mai tare.
Mihaela,merci ptr incurajari!
Mishulina,cocolina,
,iesi la vedere,fetita!nu vezi ca ne este dor de tine?!

Ptr cine vrea sa mai stie,ma grabesc acasa, ca la 4 pm pe National Geographic e in reluare documentarul "In pantec"!!
cu drag toate fetele !!!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Fetelor,am reusit sa deschid (cu chiu cu vai) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55127" target="_blank">capitol nou ca netul aici merge tare greu....
Va astept cu drag si cu vesti bune!
Ina