Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Gata mi-am mai revenit ..acum ma simt mult mai bine mai am doar niste mici socuri cand bb apasa pe vezica.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Nicole, zi-mi si mie te rog ce carut ai gasit cu 4 kg? E si landou si sport? PLS ca eu nu pot sa imi cumpar un carucior mai greu pentru ca trebuie sa il car doua etaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, eu n-am apucat sa vb cu dr despre ce sa fac daca nasc saptamina viitoare ... tu ai vorbit? Te-a "dat" altui doctor, sau mergi pur si simplu la maternitate si nasti cu cine e de garda? Eu sint un pic speriata ca lipseste dr.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
eu m-am lamurit cu salariul ala net care se acorda la nastere, nu o sa iau nimic! pentru ca eu lucrez la MApN si astia nu au semnat contractul colectiv de munca, au propria lor legislatie.....as avea doar un avantaj, daca astia nu angajeaza pe altcineva in locul meu pe post temporar, o sa primesc si norma de hrana~3 milioane pe luna.Daca....
Mihaele_e- ca stiu ca tu te pricepi la chestiile astea, am dreptate nu? eu am consultat un jurist MApN care mi-a zis chestia asta.....nu cred ca s-a inselat....
Felicitari pentru noile achizitii fetelor, spor la cumparaturi in continuare! mai am si eu destule de luat, dar astept salariul....
Eu azi ma incumet sa gatesc ceva, asa ca am plecat la piata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dragutelor,

Tare harnicute mai sunteti.

Eu azi dimineata am fost la doctor la control pt ca pleaca in concediu. Nu am facut eco, doar palpari, ascultari, si alte chestii de rutina. Cica bb e ok. E la locul lui, i-a raspuns doctorului la stimuli. L-am intrebat pe doctor ce fac daca-l apuca pe bb sa vina mai devreme iar el a inceput sa rada si cica are o intelegere cu bb sa stea cuminte pana vine el din concediu si dupa aia pana i se implineste termenul. Am noroc ca el pleaca doar la munte pana pe 5 septembrie asa ca ne auzim pe telefon si dace Doamne fereste se intampla ceva va putea sa vina. Dar sper ca bb sa fie cumintel. Tati a fost foarte dezamagit ca nu si-a vazut puiutul la eco, si apropo de fericirea de moment a Oanei, si el inca ii mai spune "fetita"lui taticu.

L-am intrebat pe doctor cum e cu rezervele la Filantropia. Mi-a spus foarte senin, ca daca am noroc o sa capat un loc, daca nu nu. Nu vrea sa declanseze nasterea in functie de vreo rezervare, caci bb trebuie sa vina atunci cand e el pregatit. DOar in cazul in care este puturos si depaseste termenul, atunci va declansa nasterea, altfel nu. Si l-am intrebat ca daca el se hotaraste sa vina noaptea ce facem. Pai ce sa facem, zice dr, ne imbracam cum se cuvine si il intampinam, nu???? Si mi-a zis ca imi pun prea multe probleme negative, sa ma linistesc si sa las viata sa-si urmeze cursul, ca pt moment, numai Dumnezeu stie cu exactitate cand va veni bb si la momentul oportun vom afla si noi.

Vad ca fetele mai avansate deja discuta despre inceputul marelui moment. Apropos de ruperea membranelor (a apei). Este imposibil sa nu va dati seama pt ca este mai insemnata cantitativ (chiar si la cele care nu ar avea foarte mult lichid), o sa vedeti un fel de parau si in plus are o culoare usor rosiatica. Asta din ce am vazut eu la fina mea. Oricm, avangarda o constituie dopul gelatinos. Pierderea lui prevesteste ruperea membranei.

Si eu intru de saptamana viitoare in santier. Oricum, am inteles ca se mai racoreste, asa ca o sa fie mai bine.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am devenit nerabdatoare. Si eu sunt in ultimul pluton al sectiunii "mamici de septembrie-octombrie". Abia astept sa-l tin pe bb in brate. Cu cat citesc mai mult, cu atat mai nerabdatoare devin. Oricum, sper ca bb sa nu fie nerabdator la fel ca mine, ci sa stea cumintel acolo, pana la termen.

Va pupic pe burtik

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nicole, si eu subscriu la intrebarea Sofiei! CUm arata carutul acela atat de usor?
Eu nu prea stiu ce sa fac, voi ce ziceti; al meu sot ar vrea sa plecam in week-end la Sinaia (sa-si recupereze parintii de acolo) dar eu parca nu mai am chef sa parasesc asa Bucurestiul...sunt in saptamana 33 si parca nu-mi mai vine sa plec asa hai-hui...ma gandesc acum la Kid care zicea ca pleaca in sapt. 38... ideea e c-am fost si-n week-end-ul trecut la Sinaia. Voi mai plecati din Bucuresti?
Ca sa nu mai vorbesc de balamucul din casa...

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Sofia caruciorul este si pentru nou nascuti si sport. Nu este landou ca cele de la Chicco, dar se lasa perfect pe spate si are si husa pentru picioare. Poti merge la Mothercare sa-l vezi. Carucioarul si scaunul de masina au fost 10 mil si un pic.
Ioana m-a asigurat ca nu nasc saptamana viitoare si nu am mai intrebat-o nimik. A zis ca colul este perfect inchis si sa nu ma ingrijorez. Dar daca ma apuca o sun pe mobil. Ne trimite ea la cineva, dar sper sa nu fie cazul. Tu mai mergi la munca?

Nicole 36 saptamani

Mergi la inceput

hai ca am plecat la piata dupa zarzavaturi si m-am intors cu....aparat din ala pentru masaj la picioare, de lemn.de mult vroiam sa-mi iau, si nenea ala care vindea a zis ca mi-l da cu 100mii ca sunt prima clienta pe ziua de azi, asa ca...l-am luat. si acuma stau la calculator si ma masez la talpi, super
mary 32+

Mergi la inceput

fratele meu e la mare, si imi tot trimite poze de pe plajavreau si eu!!!!ca vad ca iar vine caldura, deabia se mai racorise un pic de la vantul asta
mary 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, mersic. Acum imi pare rau ca nu m-am dus la control chiar si fara eco, macar sa se convinga ca e colul inchis ... Da, eu inca merg la servici. De pe 15 imi iau concediu, cind ajunge bb la termen.
miflore, eu am evitat aproape toate iesirile din Bucuresti de citeva luni bune. Am zis ca paza buna trece primejdia rea. Atunci cind am fost la Bran, am avut mai multe contractii decit in mod normal, si am zis ca nu mai ies mai departe de Cernica.

Ioana

Mergi la inceput