Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai fetelor, stie cineva, exista pompa electrica la Avent???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu am vazut pompa Avent (dar parca nu electrica) la Carefour Orhideea sau Militari, nu mai stiu la care, ca m-am preumblat pe la amandoua in ultimul timp. Era intr-o cutie maricica si frumoasa, transparenta pe partea de deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata la fete !
In sfarsit, ne-am hotarat si noi sa comandam pe net salteluta, lenjerii de pat, baldachin, sac de dormit pt. bebe si alte maruntisuri.
Ma alatur si eu la grupul fetelor cu santier in casa, la mine deocamdata sunt colete peste colete (aratam a sinistrati), in curand
va avea loc mutarea, si incepe balciul...sper sa stea bebe cuminte in burtika.
Va pup si va doresc o zi....mai racoraoasa !

Carmi 29 fix si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

In Galati nu s-a racorit asa cum ne asteptam ..acum dimineata e putin mai racoare dar soarele e deja sus..asta noapte a fost groznic ..simteam ca ma sufoc .
Dis de dimineata m-am trezit cu un junghi puternic in stanga si pe vezica ca si cum apasa ceva si niste dureri de parca ma apropiam de momentul nasterii si m-am cam speriat si am luat un no-spa...si chiar aseara ma uitam ca de la incepuutl sarcinii si pana acum am luat doar 6 no-spa.
Se pare ca nici capul lui bb nu mai e in zona in care il stiam si cred ca a inceput sa coboare deja.
Ma duc sa ma mai intind ca iar am junghiul acela.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Subscriu la "colete peste colete"! Chiar mai imi trebuie vreo 2 cutii mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor.
Tonnia, bafta la comenzi! Sa stii ca eu n-am auzit de pompa electrica Avent.
diana, Ikea nu cumpara produsele din Romaia, ci le fabrica aici. Au multe centre in tara unde produc mobila (inclusiv patuturi pentru copii). Bineinteles ca mai sint si altii care fabrica poange; noi la servici avem in sala de sedinte un fel de poange, cu picioare de fier si cu spatarul mai mic (sa vedeti cum ne leganam toti inainte de sedinte).
Marlena, ia NoSpa sa relaxezi muschii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

neata!

Tonnia eu tin minte ca am vazut avent la Carrefour Orhidea, insa nu mai stiu ce fel de pompa era. vezi pe net daca exista in primul rand.
La ce patut te-ai hotarat pana la urma?

Fetelor ... sunt terminata. Azi am descoperit ca eu nu pot intra in prenatal decat la sfarsitul lui septembrie cand o sa am 36 de saptamani pentru ca atunci o sa am 10 luni de contributii la bampirii care sug sangele patriei. Mai trist este ca eu abia am ajuns astazi la birou, su stari de lesin, cu voma, certat cu babe in autobuz.
Trebuie sa va povestesc: ca sa ajung la munca, eu trebuie sa schimb trei mijloace de transport, dintre care unul plin ochi: 133. Ma urc in 133 si o doamna draguta se da la o parte sa imi dea locul. O hoasca statea la panda si, hop, se aseaza cu agilitatea unei antilope. Doamna draguta ii spune ca s-a ridicat special pentru mine, la care baba face o mutra acra si intoarce capul. In momentul ala am simtit ca imi crapa capul dar m-am abtinut si am zis calm si cu un ton senin:"lasati doamna, ca ea oricum nu mai are mult de trait!" A cascat baba niste ochi, da nu a zis nimic...M-am simtit mult mai bine.

Adevarul este ca nu statul in picioare ma deranjeaza ci frica ca o sa imi dea cineva un cot in burta sau ca la o frana brusca ma trezesc cu bara in Irina.

Va salut pe voi din transeele care o sa ma inghita pana in ultima clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Scuzati dramatismul insa am nivelul de glicemie scazut. ma suc sa rad niste nectarine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata, gravidutelor!
Tonnia de ce vrei pompa electrica? Am inteles ca este muuuuuult mai dureroasa decat cea manuala. Eu mi-am luat ieri de la Chicco manuala, cu 5 trepte de viteza, cu 1.700.000 lei. Si daca nu mai poti de durere, nu mai apesi pe clapita.
Mi-am luat si eu patutul, lateralele, asternuturile, caruciorul si scaunul de masina de la Mothercare. Caruciorul nu este deosebit, insa este f. usor are 4,5 kg. Are pelerina de ploaie si husa de picioare.
Ioana si eu am fost ieri la doctor si chiar la tipa din fata mea s-a stricat ecograful, asa ca am facut control pe masa. Fara valve acum, insa la cultura de col au folosit valvele .
Analizele de sange mi-au iesit toate naspa, dar cica e normal in sarcina. La cultura abia pe 10 primesc rezultatul.

Pupici

Nicole 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!!
Eu i-au cate 2 no-spa/zi. Dar asta pana duminica, 7 august, de cand mi-a zis doctorul sa nu mai i-au nici un medicament.
Ieri am coborat pana in fata blocului de 2 ori (eu stau la etaluj 1)si am urcat inapoi......si parca am escaladat ceva munti. Foarte obosita am fost. E clar.....la mine momentul se apropie.
Acuma ma gandesc ca inca n-am luat inca pampersi, forfecuta de unghii, termometru, si alte chestii pt bebe. Dar cat stau in spital, poate aflu ce produse sunt mai bune si le va cumpara sotul meu atunci. In 3 ore poate face cumparaturile astea, nu?

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput