Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, il stiu, e frumos! De saltea ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Tonnia, am scris pe PM ca imi apare ca e reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Oana felicitari pentru fetita si stai fara grija! Daca nasti acum copilul e super ok si nu are nici o problema. Mie doctorita mi-a spus ieri ca scopul nostru acum este sa mai duc sarcina inca o luna ceea ce ar insemna 37 de saptamani si citeva zile. La 38 de saptamani copilul e considerat la termen si cred ca limita de 40 de saptamani apare de la faptul ca, calculul se face de la UM si nu de la data conceptiei care e mai greu de aflat.
Ma alatur si eu fetelor care au santier in casa! Totul e vraiste. Aseara sotul meu a scos mocheta care era din perete in perete in tot living room-ul si dinning room-ul si a parcat-o pe terasa bun bazat ca cei de la meteo au zis ca nu e nici o sansa de ploaie. Ghici ce s-a intimplat cind era gata sa scoata ultima bucata? A inceput sa bata un vint salbatec si sa ploua torential. Asa ca alearga Anca pe scari, cauta folii si banda adeziva ca sa acoperim totul. Miine vin mesterii sa puna parchetul si sper sa faca treaba buna ca altfel e vai de ei...

Ioana si noua ne plac produsele de la Ikea si chiar ne-am umplut de bucurie cind am vazut ca s-a deschis unul foarte aproape de noi. Ce ne place cel mai mult este ca au o zona rezervata pentru copii, unde iti poti lasa copii mai marisori sa se joace sub observatie si tu poti merge linistit sa casti ochii sau sa servesti o cafea la restaurantul lor.

Anca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Intr-adevar Oana cred ca DPN tau e la mijlocul lunii august. Esti care teoretic ar trebui sa nasca cel mai curand iar bb e la termen si esti la jumatatea lunii a 9a. Noi numaram saptamanile de amenoree...la mine UM a fost 25.11.2004.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Azi ma incumet sa comand pe internet diverse, inclusiv patutul. Sa vedem ce iese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Na Antonia, cand sa-ti predau legatura, nu am fost pe faza..acu chiar imi pare rau.
Multumesc fetelor pentru incurajari si suport, apreciez mult gestul vostru. Azi am fost sa fac printre ultimele cumparaturi pentru bebelus (cateva scutecele de bumbac, body-uri cu maneca scurta marime mai mare decat ce aveam eu, apoi o chestie ca un fel de scutec special de infasat pentru ca am de gand sa-l infas pe bebelus dupa baie-stiu ca a luat asa ceva si Anca sau Alina, a pus si link, si normal..Pampers, pachet mare de 100 buc). Mi-a mai trecut stresul, dar sapt viit la control sigur o voi intreba pe d-ra defapt... cum imi calculeaza varsta, sa stiu si eu. Ori dupa varsta sarcinii, ori dupa varsta fetala. Pana atunci, adica miercuri, ma voi semna ca de obicei.
Ma duc la culcare, acum daca tot ati inceput sa va treziti..

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antonia, mult succes, sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti ceea ce ai comandat.

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Antonia, succese pe ramura! Acum va trebui sa stai "lipita de casa" sa astepti comenzile. Asa am stat si eu cu biberoanele. Prostia mea a fost ca le-am dat intervalul orar prea mare (9 - 18) in care sa vina. Si au venit la 18.30. Asa ca toata ziulica nu m-am dezlipit din casa. Ai apucat sa comanzi ceva? Sa ne spui si noua ce ti-ai luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Ce ziceti? Parca a fost un pic de racoreala azi-noapte si-n Bucuresti, a batut un pic vantul si-am dormit si eu mai bine!
Tonnia, bafta multa la cumparaturi, sa fie toate asa cum iti doresti!
Te rog frumos, trimite-mi si mie pe PM patutul la care te-ai hotarat si ce mai vrei sa-ti iei, poate ma inspiri si pe mine!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Am facut un mare KK, cred. Am comandat biberoane si sterilizator Avent dar nu gasesc pompa electrica Avent. Help!
Am mai comandat patut. va tin la curent!

Mergi la inceput