Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
sofia_misicu spune:
Fetelor, voi mai tineti minte la ce capitol era link-ul catre noul proiect de lege? Ca am citit ceva ingrijorator: ca in noua legislatie perioada minima de cotizatie este de 12 luni nu de 10 lucru care imi tulbura rau apele.
Pup
Carmi spune:
Mary, bine c-ai amintit de ap. de masat picioarele,
uitasem ca-l am...ma duc sa-l recuperez de sub pat si sa-l pun la munca.
Pup fetele.
mysweetest spune:
La Galati e furtuna si nimic, nu ploua inca ..Alina pe unde te-ai ascuns?
La mine vad ca bb si-a centrat capul exact spre iesire iar picioarele imi stau pe stomac si tot da din ele.
Si eu aveam planificata o iesire la munte la sf. lunii mai dar datorita faptului ca
mi-a zis ca am placenta joasa( pe atunci ) am renuntat iar acum nu mai sunt in stare de a apleca nicaieri ..mi-e si frica.Oricum recuperam noi anul viitor.
Eu deja am inceput sa ma gandesc ca va fi primul Craciun cu bb si ca ii vom face pom
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.
kristinutza spune:
deci nu sunt singura care se gandeste ca la craciunul asta va participa noul membru al familiei
...
cristina 31+
b_irina_c spune:

Si eu ma inscriu la catgoria "Primul Craciun cu bb"... Chiar aseara vb cu sotul... Faceam planuri
...
Oare nu are de gand sa ploua si pe la noi? 
Irina 36 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Fetelor voua v-a aparut "masca aceea de gravida" in jurul areolelor mamare
? Areolelel sunt maronii iar in jurul lor am niste pistrui tot maronii exact ca masca de gravida care trebuie sa apara pe fata de obicei .
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.
miflore spune:
Unde sunteti?
Tot cald e...
si eu care speram la ceva racoare...
Nu mai plec la Sinaia, mi-e totusi cam frica.
Mihaela 32+
miflore spune:
MySweetest, mie nu mi-a aparut nimik dar poate mai e timp!
Daaaaa, de Craciun le facem pom bebelusilor cu luminitze, pana atunci cred ca vor fi destul de mari ca sa reactioneze la culori si lumini si sa zambeasca!
Mihaela 32+
karmenutza spune:
Marlena, "masca de gravida" pe fata mie nu mi-a aparut. Nici prima data nu am avut. Fata e neshimbata. Areolele din jurul sfarcurilor sunt maro demult. Maro inchis. Pistrui nu am. Iar sotul meu, (care are disfunctie cromatica) zice: "Maaaamaaa ce sfarcuri verzi ai!" M-am terminat de ras. I-am spus ca eu sunt singura femeie cu sfarcuri verzi.![]()
Tonnia spune:
Sunt foarte nemultumita de buburuza! N-am mai comandat nimic la ei, cica am comanda cam mare si atunci nu mai e plata la livrare ci trebuie sa dau 30% avans. Mi s-a parut tot ce poate fi mai aiurea, dupa ce ca risc luand o marfa pe care nu o vad...In plus nici un alt site nu pretinde asa ceva! Ca sa nu mai spun ca nu era cine stie ce comanda...Am anulat tot!
Miflore, si eu zic sa te opresti cu iesirile! Mai ales ca ai o burtica maricica.