Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
deeapui spune:
fetelor..azi am avut o zi groaznica...
in primul rand, pe la pranz ne-am trezit cu masina noua nou-noutza (are doar 3 sapt) zgariata in parcare la metro...deci nu e doar zgariata, toata masca din fata arata rau de tot si numarul distrus..toate acestea le datoram unui foarte dragutz domn sofer de la danone...care a mai si binevoit sa plece de la locul faptei..noroc ca avem cativa martori care au vazut scena si asa am aflat cine e vinovatul..paguba nu e mare, ca oricum avem casco, dar e pacat de ea ca era asa frumusica noutza..plus dai acum alergatura la politizie(unde am stat 2 ore pt o amarata de constatare) plus alergatura luni pe la asigurari...tocmai acum cand suntem cu apartamentul in renovare..numai asta ne mai lipsea..
oricum..trece asta..se face ora 17.00..cand..ma suna un client pe mobil(apropo, ieri a fost ultima zi de servici,....cica). probleme la cazare la mare( eu sunt agent de turism, by the way :)...bineinteles ca nu am putut sa ma inteleg la telefon cu tampita aia de la hotel, a trebuit sa plec de acasa pe ploi torentiale, sa-i trimit ei pe fax inca o data voucherul..fiindca cica ea nu stia ca ALL INCLUSIVE inseamna pensiune completa..a trebuit sa-i scriu in romana ,. ca la ultimii prosti...
DOAMNE, CE ZI!!!!
bebe alex la purtator
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
oana0204 spune:
Fetelor hai sa va spun ce am constatat acum vreo 2 zile (adica 2 nopti).
Eram intr-una din plimbarile mele nocturne in locatia de maxima atractie din casa cand, in timp ce ma intindeam in fata spre calorifer dupa hartia igienica(daca ma chinuiam sa nimeresc gaurile sa o pun laloc-adio somn), dupa ce facusem tot ce era de facut(ziceam eu), numai bine ca in timp ce ma intindeam am mai facut o tura. A fost cu bis ca sa zic asa. Explicatia mea "stiintifica" a fost ca in timp ce ma intindeam, bebelusul sprijinit deja in poala, s-a mai ridicat si a facut loc la ce mai ramasese (mereu cand ma ridicam aveam impresia ca inca nu imi terminasem socotelile cu wc-ul). Alta data invers.. aplecata nu a iesit tot si dreapta la 90 grade da. Si sa ma vedeti acum cum ma batzai in toate directiile ca sa nu mai ramana nimic
. Dar macar am satisfactia ca nu ma ridic de pe wc cu senzatia de "see you soon" .
Irina, am gatit asa de mult, in speranta ca ne ajunge pana sambata viitoare, se anunta iar vreme caduroasa si numai prin bucatarie nu mai stateam eu acum.
Ioana, si eu ma gandesc serios sa scad mai mult in greutate decat aveam cand am ramas insarcinata.
Miflore.. mandrie, mandrie de gravida care-si plimba tantosa burta da eu una nu mai pot. Imi ajung 25 kg in plus si burta aferenta. VREAU SA NASC DE SF MARIA
.
Marlena, partea buna a perioadei in care sunt acum este ca ma gandesc ca va veni una mai grea, in care puiutii nostrii ne vor solicita la maxim.
Deea, puiule imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, sa dea Dumnezeu sa se opreasca aici tot ghinionul si de acum incolo sa ai o perioada linistita si relaxanta, pentru ca ai nevoie pentru ce va urma. Bebelusii nostii ne vor vrea niste super-mamici.
Ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat, cu toate ca este 10 fara un sfert, Mos Ene imi da deja tarcoale pe la gene.
Oana D - saptamana 36
Foto
Tonnia spune:
Oana, hai ca ai fost haioasa tare cu schimbarea pozitiilor pentru o cauza nobila!![]()
Deea, imi pare rau pt treaba cu masina. Nasol cu alergatura...
Am dormit si eu 8 ore. Nu mi s-a mai intamplat de luni de zile. Sunt alt om!
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Tonnia, tu esti desteptatorul nostru!
Ma bucur c-ai dormit bine, e mare lucru pentru noi sa prindem cate o noapte ca lumea! Si eu am dormit bine, a fost racoreala.
Oana, asa-i cu burta, eu vorbesc mai lejer in ideea in care am luat doar 10.5kg pana acum! Cred ca ti-e tare greu!
Deea, imi pare rau, stiu ce inseamna asta...cu toate ca noua nu ne-au zgariat-o chiar asa de repede, dar tot era noutza...si al meu sot e disperat la capitolul asta... adevarul e ca te doare inima s-o vezi asa cand stii ce gramada de bani ai dat pe ea si vine altul nonsalant si ti-o buseste in parcare sau trece cu cheia si ti-o zgarie (adanc) dintr-o parte in alta...las' ca trec toate, tu sa fii sanatoasa!
Mihaela 32+
miflore spune:
Maine e luni si ne merg la servici!
Dar trebuie sa ma scol devreme, maine e ziua valvelor...
ma duc sa-mi fac analiza de secretii vaginale si culturi din col; si daca scap repede incerc sa ma duc si la cardiologie, la puricat. E zi medicala!

Mihaela 32+
cge spune:
Neata fetele!
Ce matinale sunteti !!
Noi am venit aseara de la mare unde a fost super.
Partea proasta este ca dupa ce ca am venit pe o ploaie torentiala si eram morti de oboseala, am avut probleme la serviciu: nici mai mult nici mai putin a trebuit sa fac restaurare la o baza de date productiva, caci se busise cat timp am fost plecata.

Pe Victor il doare burta, si a vomitat azi noapte
Si ca sa fie tacamul complet : am in plus 2 kg dupa sejurul de la mare.
Asa ca acuma gatesc ceva mancare de regim si dup-aia cumparaturi la greu, ca frigiderul este virgin-virgin.
O duminica super,
Cristina, 33 fix
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Incerc sa va scriu acum ca pina miercuri nu cred ca o sa am timp sa ma misc la servici... se depun bilanturile deh. contabilii astia...
Ieri am stat pur si simplu , dupa ce aproape toata saptamina am venit la 9-10 seara acasa... doar de gatit un pic si asta inseamnand 4 copane prajite si un piure... apetitul meu este din ce in ce mai mare asa ca mi-am dat voie ca pina nasc sa mai cresc inca 4 kilograme.
Vineri noapte pe furtuna aceea, am avut un tablou electric pe post de artificii asa ca am intrerupt tot curentul in casa si simbata dimineata la ora 8 ne duceam la cumnati sa ii trezim din somn ca noi ne plictisisem fara tv in casa... Teapa! cumnatii erau treziti de bb de la ora 5 si faceau cu rindul la linistit... asa ca inca o data, sa ne odihnim cit mai avem timp, dupa nu se mai stie!
Azi m-am trezit de la ora 7 si ma uit pe axn ca e toata ziua "amazing race" sezonul I asa ca am asigurata distractia pe toata ziua.
Eu nu prea am avut probleme cu caldurile astea ca avem AC si acum am lasat geamurile deschise si a fost racoare... cu toate astea transpir enorm in jurul gitului si la cap , ma trezesc dimineata cu parul ud si perna de asemeni, dupa ce o invirt peste noapte de citeva ori.
Fetele care se tot gindesc ca nasc inainte, bagati-va mintile in cap... asa ziceam si eu de cumnata mea care era imensa dar nu a fost sa fie, a nascut cu 3 zile inainte de DPN lucru ce m-a incurajeaza si pe mine, ca este posibil.
Si fetita prematura care s-a nascut, nu e cazul la noi, aproape sintem in luna 8 (eu), 7 celelalte fete dupa 10 octombrie.
Alea Alea
Jadi
Aproape 31
iaca_poze
jadi spune:
Miflore,
eu am de gind sa merg in weekendul viitor sau in celalalt la Moeciu.
Este totusi prea devreme sa ne legam de calorifel in casa,
Jadi
iaca_poze
Tonnia spune:
Cge, bine ai venit! Sanatate lui Victoras haiosul!
jadi, tu ai dreptate cu legatul de calorifer! da eu sunt tarsaloasa, gata m-am legat de Bucuresti, am o lesa ma lunga!
Miflore, asta e ultima data cand iti iei cultura? Iti recolteaza si pt streptococul B?
oana0204 spune:
Buhu huuu!!!!!!
V-am speriat, nu?
.
M-am trezit uda detot, mi-e asa de cald, desi afara zice-se ca sunt 21 grade, la mine in camera arata aproape 29. Am dat drumu la AC si pana se mai raceste sa pot dormi, iaca bantui un pic pe aici.
Jadi, da mami la 31 sapt te cred si eu ca nu te legi inca de calorifer dar cand ma gandesc ca e f probabil ca eu sa fiu in sapt 36+2 (36 sa fie defapt la mine varsta bb-lusului+2= varsta sarcinii, luand in considerare UM 12 nov). Asa ca la mine merge sa ma gandesc ca poate nasc de Sf Maria si sa ma leg nu de calorifer, ci de AC ca e mai
.
Cristina, bine ai revenit din concediu.
Antonia si eu ma amuz copios cand incepe batzaiala; macar atata lucru.
Ma duc ca deja mi s=a infundat nasul, semn ca s-a mai racit dar eu tot plina de apa sunt. Am sa-l dau mai incet si incerc sa ma culc laloc.
Oana D - saptamana 36
Foto