Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna, la toate fetele!.. va zic si eu...dintre...colete (azi impachetam tablouri). E un frig aici - sunt 10 grade - si ploua,
tare uratel..
Bafta fetelor care merg sapt. viitoare la analize, sa veniti cu vesti bune !
Pupici,

Carmi29+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oana, la 36-38 saptamini voi sta cu siguranta in Bucuresti... acum ma refeream strict la saptamini mai mici de 36...

Jadi
aproape 31

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, asta e si pb zilei la mine.
Pe 27 august are nunta sora sotului tocmai la Arad(cred ca v-am mai zis), eu as intra chiar atunci in sapt. 36.
Nu stiu daca sa ma duc si eu sau nu.

Dr. mea a zis ca nu am contraindicatii ca sa ma duc dupa masurat bebelusha, col etc.
Fiind concentrate toate intr-o zi : primarie, biserica, restaurant sunt convinsa ca imi va fi greu.

Pe de alta parte, mi-ar fi drag sa ma duc : Victor imbracat la costum cu papion le va tine verighetele.

In sfarsit, intrebarea este: se mai incumeta careva dintre voi sau s-ar mai incumeta sa mearga la asha distractii in sapt 36 ?

Cristina, 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cristina, depinde de tine daca te simti in stare....
Aradul e cam departe, basca evenimentul, care e destul de obositor.
Cum ai merge? Cu masina? Ai grija, ca e cam stresant totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, cu masina am merge.

De fapt drumul ar fi impartit in 2: Bucuresti -Slatina (3 ore) si Slatina - Arad ( ? ore).

Sa il vedeti pe Victor, baiatu' mamii, cum zice ca el fara mine nu vrea sa mearga. Sotu' n-are nici o pb in schimb: zice ca alerteaza toti taximetristii cunoscuti sa fie pregatiti de un drum la maternitate si gata, s-a linistit in privinta mea.

Multumesc de raspuns.
Cristina, 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna,

Pe aici e o vreme superba, nici f. cald, nici frig. ieri am fost la padure, la gratar; era si plaja si un lac, dar eu m-am bagat doar cu picioarele. Am observat ca nu mai rezist prea mult in masina. Am facut o ora la dus una la intors si am avut crampe ca la menstruatie si asta s-a intamplat la sf. drumului.

Oana, felicitari pentru fetita. Cum ti se pare schimbarea, dupa ce atatea luni credeai ca o ai baietel?
Mysweetest, si sanii mei arata cam cum i-ai descris tu pe ai tai.
Cristina, si eu am un botez pe 28 august, iar pe 2 sept. am DPN. Daca nu o sa fiu la spital sa nasc, sigur ma duc. Partea frumoasa e ca e aici, in oras, nu facem mult cu masina. si aici, botezurile nu tin toata noaptea, incep dupa-amiaza si se termina cam pe la 12 noaptea.

Va pup, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54912" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput