Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Somn usor oana
.
miflore, si la mine, leul greu in plus il calculase contabila, asa ca nu zic nimic
.
Fetelor, ati vazut la TV cum aratau strazile as'noapte in Bucuresti? Cine credeti ca "naviga" cu masina pe post de barca la 11 juma' prin fluviile capitalei? Da, eu
.
Azi mergem la picnic cu firma, apoi seara la restaurant cu nasii, ce mai, potol toata ziua, ma si vad miine cu un +16 kg
. Asta e, oricum m-am hotarit ca dupa ce nasc sa dau jos mai mult decit am luat in sarcina (m-ati mobilizat voi, cind am vazut ce manechine sinteti
).
Ioana
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
Va citesc tot timpul, dar uneori mi asa lene sa mai si scriu, asta pentru ca stau pe canapea si ca sa scriu trebuie sa stau pe scaun in fata calculatorului.
Ieri, am dat pe prima tv si am vazut o tipa care nastea, imediat am schimbat programul, ca mi-au dat lacrimile. Nu stiu ... cred ca erau lacrimi de frica. Mai bine nu vedem emisiuni din astea, cand mai avem asa putin pana la nastere!!!!
Marlena, si eu am pistrui in jurul aureolelor.
Va pup,
Codruta &
36 saptamani
poze
mysweetest spune:
Desi au anuntat ploi aici nu a plouat deloc insa s-a racorit peste noapte si am dormit cu geamurile deschise.
Miflore ai dreptate ...si eu beau rece si nu am nimic, fac baie cu apa aproape rece, dorm cu geamul deschis cand e racoare si neinvelita, stau in curent si nu am nika..chiar nu suport apa calda si nici caldura.
La mine burtica a inceput sa se lase in partea de jos si parca am apuca nostalgia...
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.
Tonnia spune:
Mie tot nu-mi place vremea asta, e umezeala, nu e aer.
Karmenutza, il comand pe alt site dar luni.Va tin la curent!
Oana, esti tare cu gatitul! Eu am lasat-o balta de ceva vreme.
Am o leneee!
oana0204 spune:
Gata m-am trezit. Azi a fos prima noapte cand nu am mai mancat nimic dar cum am inceput sa dau semne de trezire am simtit asa un soricel cum imi roade in stomac, cred ca aveam ditamai gaura (am rupt un colt de franzela si am astupat-o
). Mai stau un pic si ma duc la gateala sa nu se faca prea cald apoi, munca cea mare o sa fie la ciorba de perisoare ca la friptura o sa curat cartofii in varful canapelei ca de obicei, apoi ii bag la cuptor cu apa,ulei si mirodenii (ies un fel de nature) si carnea tot asa o impanez cu f putin usturoi si o bag la cuptor tot in ulei, apa, mirodenii si un pic vin. De obicei nu gatesc asa de multe feluri de mancare dar ieri si azi parca am inebunit. Oi naste saptamana viitoare si sa am gatit pt mai mult timp???????
Marlena, Miflore, am uitat sa va spun. Pe langa statul in curent si neavutul nimic, rontaitul cuburilor de gheata a devenit sport national pentru mine si toata sarcina am luat 1 paracetamol, dar am racit din cauza unui imbecil care asta iarna a inchis caldura peste noapte si eu eram transpirata si descoperita si m-a prins..
Ioana, sa va luati si o barca totusi, nu are rost sa fortati masina chiar asa.
![]()

Oana D - saptamana 36
Foto
b_irina_c spune:

Mie una se pare ca imi prieste vremea asta ceva mai racoroasa. Si eu stau in curent de n-am nici o treaba si cu gheta la fel. Anul trecunt nici nu vroiam sa aud de apa rece.
Asa ca dupa cum v-am zis astept racoarea sa ies la cumparaturi. Am dat o raita destul de scurta, ca lunga nu mai tine, si am mai luat cateva lucruri pt bb. Majoritatea hainute.
Ca si Oana m-am pus pe gatit. Nu chiar atatea feluri, dar sper sa-mi ajunga pana pe luni macar...
si WE racoros
Irina 36 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Succes la slabit dupa nastere Ioana! Eu imi doresc sa raman cu vreo 1-2 kg in plus fata de cat am avut inainte( 55kg).
Marlena &
poze.
miflore spune:
Buna gravidutzelor!
Ce bine e, cu ploaia asta! S-a mai racorit! De-acum probabil ca nu vor mai fi calduri asa de mari dar stiti de ce? Astazi am reusit mutarea aerului conditionat din balcon in afara lui (split se cheama ala de se pune afara?); pana acum aveam sauna in balcon cand ii dadeam drumul si-mi mureau toate florile; acum sunt f. incantata si parca s-a marit si balconul!![]()
Deci toate fetele pot sta in curent si pot manca cuburi de gheata!![]()
Marlena, si eu ma gandeam ca nu mai avem chiar asa de mult si n-o sa mai fim gravide, o sa fim lauze...si n-o sa ne mai admire lumea pe strada si n-o sa mai am burta mare (burta pe care mi-o port cu mare mandrie!)...mi se pare ca este o perioada extraordinara din viata unei femei, cu multe transformari pe toate planurile! Si-n curand ne vom tine bebelusii in brate!!! Ce frumos! Este intr-adevar o minune!
Mihaela 32+
miflore spune:
Gabi, am inteles eu bine, tu pleci la munte cateva zile? Stiu ca si tu esti tot ca si mine in saptamana 33 si eu n-am mai avut curaj sa ma duc la Sinaia in week-end-ul asta...se pare ca tu esti mai curajoasa!
Mihaela 32+
mysweetest spune:
Da este o perioada deosebita din viata unei femei si chiar daca imi doresc sa imbrac hainele vechi si sa nu ma mai doara calcaiele de atata greutate aseara cand am vazut ca burt oboara si in partea de sus incepe sa arate aproape ca inainte parca nu ma simteam bine.
Fiecare perioada a vietii cu partile ei bune si rele...asta e
.
Marlena &
poze.