Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Antonia, imi pare rau ca nu ti-a iesit treaba cu cumparaturile; habar n-au sa faca comert, asta e! Daca iti place ceva f. tare ai putea defalca in doua cumparaturile, ceva acum si ceva peste cateva zile; dar sunt sigura ca te-ai enervat pe ei!
Ioana, esti tare daca ti-a iesit diferenta doar de-un leu! Mie mi-a iesit mult mai mare, cu cateva milioane, cred c-am gresit eu pe undeva, o sa-l refac; sau mai bine ma fac ca ploua ( ca afara!!!) ca ce crezi, contabilei i-a iesit mai mult!!! Lucru care nu se intampla niciodata!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Oana, ce chestie, si eu la fel, de cand sunt gravida pot sta in mijlocul tornadelor si nu racesc deloc si la fel, pot bea apa cu gheata cu kilele si nici o jena in gat! Bebelusii nostri ne intaresc si pe noi! Si eu m-am gandit ca trebuie ceva dexteritate sa tai unghiutele bebelusului ca sunt atat de mici! La noi or fi pile din alea, ca ma cam tenteaza? A vazut cineva?

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Irina, mi-ai luat vorba din gura, si eu vroiam sa scriu de fetita din Brasov! Flavia, preia legatura! Este incredibil, va dati seama, este cat o paine! Si ziceau ca de-acum respira singurica! Sa fie luptatoare si sanatoasa!!!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

350 gr? Sigur?
Doamne ajut-o!

Oana, m-am prins si eu ca nu au electrica, m-am hotarat sa-mi iau manuala, mai ales ca a zis si Nicole ca e mai dureros cu cea electrica.

parca tot zapuseala e cu toata ploaia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Afara a plouat si s-a racorit. La mine in casa e mare deranj si mare zapusala. Imi vine sa ma mut afara. Macar e mai ordine si mai racoare.
Cutii peste cutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...nu mai e nimeni pe aici, asadar:
Noapte buna, fetelor !
Buna ziua, Oana !

Carmi 29+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, ne-ai tras teapa aseara?

A fost mai bine aseara, nu? mai racorel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata !

Sa stiti ca nu am uitat de voi , dar pur si simplu parca nu mai am timp nici sa va citesc .Mama mea ,care ma ajuta cu Mihnea , e in concediu si e plecata la mama ei . Asa ca trebuie sa am grija singurica de copilasul care e un fel de Speedy-Gonzalez si care ma oboseste peste masura.Sa-l vedeti cum ma ia frumusel de minuta si ma duce la usa , semn ca vrea afara .Si asta n-ar fi totul ,dar oricite jucarii ar avea (si are slava Domnului), tot mai frumoase si mai interesante sint cele ale altor copii.Si sa vedeti plinsete cind celalalt nu-l lasa sa se atinga de jucaria lui .

Nu mai pun la socoteala si zapuseala de afara...Toata noaptea a plouat , dar nici nu se simte .Avem noroc ca sotul meu s-a gindit sa isi ia niste zile libere si sa ne duca la munte . Abia astept .

Un week-end placut si racoros tuturor.

Gabi , 32 +

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, matinala ca intotdeauna. Mai racorel, chiar m-am invelit azi noapte dar tot cu geamul deschis am dormit. Ai gasit si comandat patut, pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, nu v-am tras teapa dar in seara asta sotul e liber nu se duce la serviciu si pentru ca toata saptamana saracutul a tras de o mancare facuta saptamana trecuta, am zis ca sa gatesc ceva. Am facut o mancare de cartofi, tocanita de pipote cu multa-multa ceapa, am copt vinete si sotul le-a curatat... asta daca tot a fost azi racoare; mine mai vreau sa fac: ciorba de perisoare si cartofi cu carne la cuptor. As fi facut din seara asta ciorba da nu s-a dezghetat carnea. Macar sa stiu ca sapt viitoare nu gatesc nimic. Mi-e atat de somn si sunt asa de obosita ca abia astept sa fac dus (e musai ca am toate mirosurile in piele) si sa intru in pat. Aaaaa.. am mancat si pepene rosu(lubenita cum ii zicem noi) macar sa stiu ca am un motiv pentru care 1/4 din noapte o petrec la wc (glumesc, nu chiar atat dar a devenit al doi-lea dormitor)
O zi buna va doresc tuturor, cu multa racoare si odihna si ne intalnim dimineata-la mine

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput