Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Pupici fete, ma bucur sa va revad!

Mi-a fost dor de voi.. si nu am putut intra sa vorbim..
Am fost plecata in concediu, iar acasa nu am net de o luna de zile

Sa stiti k eu nu am fost deloc cuminte am intrerupt tratamentul.., nu am mai luat nimic nici in concediu nici dupa ce m-am intors.. si nu ma simt deloc bine

Vreau acum sa-mi repet PAP-ul si Complexul, apoi sa fac o histero.. si apoi ce va mai urma.. sunt pusa pe treaba.

Voi ce mai faceti, sunteti bine? A mai plecat cineva la ?

Pupici dulci pt toate fetele

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Miha , sunt sigura ca lipsa poftei de"joaca" nu este din cauza medicamentelor amintite, cel putin de la MACA nici de cum. Am citit pe prospect si pe net despre Maca si e numai bun pentru , nemaivorbind ca are si multe alte proprietati. Stii si tu asta. Insa ce nu stiu este daca,,,combinatia de maca cu BU poate dauna in vreun fel. La mine aparuse problema pe care o ai, in momentul cand tot il bateam la cap cu medicatia naturista , cu ziua de ovulatie...ca se dusese tot farmecul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara dragi fete naturale si homeopate.
Miorita de ce ai renuntat la tratamentul homeopat?
Ilenya ai fost la dr.?
Am si eu o intrebare pentru fetele homeopate care iau remedii sub forma de pastilute: cum le luati? sub limba sau pe limba? Va vad cam dezamagite de homeopatie sau poate numai de dr. homeopat la care mergeti. Ganditi-va ca sunt sute de remedii, daca nu mii, carora le corespund multe simptome comune, asa ca nu va suparati ca dr. se uita in calculator. Vrea sa aleaga remediul potrivit pentru fiecare persoana, deoarece, daca nu gaseste remediul eficace atunci intr-adevar rezultatele se lasa asteptate.E greu sa ai rabdare, uneori simt si eu ca as vrea niste rezultate mai rapide in anumite privinte. Dar sa nu ne pierdem speranta, nu-i asa Laura?
Va pup

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Auricass, sunt de acord cu tine si cu celelalte fete ca Maca este f.bun atat pt.noi cat si pt.baietii nostri(am citit si eu ca are f. multe proprietati si ca ajuta f.mult...de aia am si cumparat,suntem la al doilea flacon)...dar ceva se intampla daca sotul meu a spus ca nu vrea sa ma ia,ramane doar pe BU, mie imi cam creste tensiunea de la BU dar o sa continui cu amandoua poate ma ajuta daca nu sa raman natural cel putin sa se prinda mai usor la inseminare...de maine semaforul e pe verde si dezlegare la...ma scap de "musafiri" si abia astept ziua de eco...nu stiu de ce insa am avut intepaturi intruna la ovarul drept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

MIHA Bravo scumpa, da-i inainte sa vedem rezultate. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna dimineata fetele
va rog mult de tot care se pricepe mai bine sa-mi raspunda si mie ca nu stiu ce sa fac
sa ma apuc sau nu de acel tratament, in acea forma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Iar s-au adunat zile ... da cand nu am mai scis pe aici ... noroc cu dorul asta de voi.
Na: - ca n-am mai facut-o de mult.
mihaipopescu bine ai revenit din concediu ... te inteleg cu faza cu facutu cu mana la berze. De cate ori trecem cu masina pe langa un cuib de barza ... al meu sot: Moni .... vrei sa oprim? Ori vreau s-o injur/jumulesc ... ori strig la ea, ori vreau sa-i fac o poza ... etc.
Sa fie cu noroc acele 24 pe care lea-i vazut.
cornelia1172 incerc eu sa-ti raspund.
"ceai de napaznic separat si planta combinate din urzica galbenele si coada calului
tincturi de cretisoara,coada soricelului, extract de mladita de zmeur
maca
tratamentul lui Andritoiu cu miere apilarnil si laptisor de matca
vitamina E acid folic si fier"
- eu zic ca nu se bat cap in cap ... poti sa le iei asa .... nu stiu insa de coada calului nimic si la fel despre tratamentul lui Andritoiu. In rest ... e totul ca si in schema de tratament a Liviei.
De inceput ... poti sa-l incepi in orice zi a CM-ului.
Ai mai fost la Sovata? Stiam ca acolo iti dau ei o altfel de schema de tratament si ... la asta va trebui sa renunti. Nu-i asa?
Multa bafta.

APROPOS: fetelor ... s-a intors Livia si ne raspunde din nou. Daca aveti nelamuriri ... scrieti-i. Numai rabdare sa aveti ... ca s-au adunat cam multe intrebari pentru ea.

mioritaus draga mea ... de ce ai intrerupt tratamentul? De combinat nu prea stiu eu ce si cum sa combini ... cum te intelegi cu dr. tau? Pe a mea pot s-o sun la orice ora ... decat sa fac ceva rau ... asa mi-a spus.

Acum cate ceva de mine:
luni am fost la dr. homeo. Din nou. A fost o sedinta mai ampla ... de aceea am si fot un pic mai ravasita si nu v-am mai scris.
M-a pus la un aparat de diagnoza ... pe baza de biorezonanta magnetica.
Mi-a verificat toate organele ... tot tot tot.
Ei ... si acum vine bomba: mi-am distrus ficatul in aceste 7 luni de cand tot iau diverse tratamente. Am nisip la rinichi, am o colita, o gastrita, am deficit de fier si calciu. Am un deficit de faza luteala, ovarele sunt inca polichistice ... dar mai degraba diagnosticul a fost de chist ovarian.
Cam atat ... daca imi mai aduc aminte de ceva ... mai scriu.
Mi-a dat o schema mai complicata de tratament ... pe care o voi incepe de luni (din 15) si dupa o luna ma duc din nou la control ... desi schema este pentru 2 luni.
Prima luna este de dezintoxicare ... mai ales ficatul ... dupa care pregatim terenul pentru problema mea.
DECI: aveti grija ce luati ce faceti ... numai ca mine sa nu faceti:adica ... am auzit de un remediu .... hop si eu . Am auzit de alt remediu .... hop si eu. Desi mie nimeni nu mi le recomanda ... io le luam.
Nu zic ca mi-au facut rau ... poate ca pe baza lor am obtinut ovulatia in aceea luna ... dar ficatul meu?
Va pupa fata si va mai scrie.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

mihaipopescu de unde stii ca problemele sunt de la maca si nu de la BU???
Si eu am luat ... dar pe rand ... sa vad de la care este. De la BU ... aveam probleme ... si de tensiune si de oboseala. Ia vezi intai de la ce este.Daca e de la BU ... tre sa iei si ceai de maghiran ... sau macar Tinctura regulatoare de tensiune.
NADYA nu am auzit nici de ceai de maca si nici de cealalta combinatie. Poate stie Livia. Ai intrebat-o?
danutza_c nici eu nu am fost obo de la maca si Vitex ... din contra chef ... am la orice ora ... sunt super ENERGICA ... vezi sa nu fie de la treburile cotidiene si tu sa dai vina pe maca. Nu-ti pierde speranta.
danabadiu FELICITARI!!! Abia astept sa te intorci printre noi. In sfarsit ... ai verde la bb-i. BRAVO!!!
natalia26 bine ai revenit si tu din concediu ... cu forte proaspete ... chiar asa: Fetelor ce fel de maca luati? Si eu ca si natalia26 ma simt plina de energie.
Hai va pup.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

elenya_m nu-i bai ca le-ai intrerupt .... e bine ca ti-ai dat seama ca nu te simti bine fara ele. Fa tu acele investigatii si apoi fa si o vizita la un dr. homeopat ... vreau sa va zic ca a mea dr. e si naturista ... am in remediile de luna asta tinctura de coacaz negru si tinctura de mladite de mugur de zmeur.
Dar ....la ffff multe din ceea ce am luat eu in aceste 7 luni ... s-a uitat crucis si ma tot intreba astya pentru ce e? asa ce face?
thea_m am intrebat dr. mea cum se iau bulinutele: sub sau pe limba.
Mi-a spus ca ele trebuie supte si gata. Ca e sub ca e pe ... nu conteaza.
Apoi mi-a dat si o brosura ... in ea scrie ca toate remediile homeopate pe baza de zahar ... deci bilute ... se pun sub limba.
mihaipopescu tie iti creste tensiunea de la BU??? Nu-i normal. BU scade tensiunea. Du-te la vre-un plafar si cere sa-ti dea tinctura regulatoare de tensiune. Vezi cum te simti dupa. Sanatate.Si multa bafta de la verde in colo.

In rest .... numai bine si -ici

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetele epuizate, nu vreau sa va suparati pe mine, dar nu credeti ca ati dat intr-o mica depresie si asta e cauza epuizarii voastre fizice, sufletesi si intelectuale? Va rog sa nu va grabiti sa ma luati la , dar probabil tot stresul asta cu analize peste analize, tratament, pastile, plante, vizite la diversi medici, in zile prestabilite, nervi, oboseala, alergatura, partener si, mai presus de toate, imaginea unui pe care toate il purtam in suflet si speram sa ne fie trimis in viata noastra, toate astea ne afecteaza echilibrul hormonal si se da peste cap computadorul central, uneori in ciuda tratamentelor pe care le facem si a grijei pe care o avem. Va rog sa va ganditi la asta, sa luati in calcul o posibila asemena problema si sa incercati sa o rezovati. Hai ca se poate!!!

Va , fetele!!!!! Va citesc cu drag si urmaresc cu sufletul la gura evolutia fiecareia. Va tin pumnii in continuare. Adi :)

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput