Naturiste si homeopate (10)
Raspunsuri - Pagina 8
cornelia1172 spune:
la Sovata se fac tratamente cu apa din lac ,namol si parafina, nu te opreste sa faci tratamentul cu care vii din contra .
eu am mai fost , atunci luam clostylbegyt si pregnyl iar pregnylul l-am facut chiar la ei.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by thea_m
Am si eu o intrebare pentru fetele homeopate care iau remedii sub forma de pastilute: cum le luati? sub limba sau pe limba?
Mie mi-a zis sa le pun sub limba seara, dupa ce m-am spalat pe dinti, inainte sa ma bag in pat.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
cornelia1172 spune:
cred ca am gresit cand am intrebat , cred ca trebuia sa intreb daca sunt prea multe de un fel(gen prohetogenic (care se opun dominatiei estrogene ce a dus la hiperfoliculinemie),expresie citita in AS, si lipseste ceva din alti hormoni pt.echilibru
lumit spune:
quote:
Originally posted by thea_m
Am si eu o intrebare pentru fetele homeopate care iau remedii sub forma de pastilute: cum le luati? sub limba sau pe limba?
Teodora, mie nu mi-a spus homeopata cum sa le iau dar uite ce zice prof.Teleianu aici: http://www.teleianu.home.ro/Administrare_remedii.htm#sumar
El sustine ca pastilutele trebuie tinute pe limba si trebuie luate pe nemancate.
diciu spune:
buna fetelor...am revenit si eu din concediu...
m-am gandit...de fapt am si cumparat vit E forte...sa-i dau sotului meu...pe langa Maca...BU si apilarnil-polen -propolis.....ca noi avem oligospermie severa printre altele...insa...am citit pe prospectul Vitaminei E....ca la doze mari poate cauza azoospermie.....adica exact opusul....oricum...ii dau doar o data pe zi...
are cineva idee daca e indicata...cum si cat timp trebuie luata?....nu vreau sa-i fac mai mult rau....mai ales ca....la noi....de la oligospermia severa pana la azoospermie...nu mai avem mult
si inca ceva?...a facut cineva tratament cu potent power?
musete spune:
Thea( ai remarkat, asa imi place sa-ti spun, nu te superi, nu?), ai mare dreptate, dar akum recunosc trec printr- perioada mai grea. Simt ca nu mai pot. Toate colegele raman inasrcinate, toate prietenele, toate rudele, nu mai suport, intelegi?
Eu, de ce nu? De ce, Doamne?
Mai am atat de putin si implinesc 6 ani de chin!!!!!!!!!!!!
Scuzati-ma, va rog!!!!
Pupici, Musete
bety spune:
Musete - te gasesc aici si ... surpriza...ce-i cu starea asta la tine?
La mine sunt doar 4 ani (ca daca pun anul 98 de inceput, cand mi se spunea ca sunt sanatoasa si ca ce-mi fac probleme!!!!????; cand eu simteam ca ceva nu-i in regula - te iau la nr. de ani) si tot mai sper ca va fi bine intr-un final. Cand...asta nu stiu, dar va fi!
Asa vreau sa gandsti! Pozitiv!
Trebuie sa reusim...mama lui de bb!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
NADYA spune:
Mirona, da am intrebat acolo la Raspunsuri la intrebari despre tratamente naturale dar nimeni nu mia raspun inca.

Nadia M. Sayeh
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.
thea_m spune:
Buna fetele!
Mirona, Adimercedes, Lumit multumesc pentru raspuns. Si mie mi-a spus sa le iau sub limba, dar citisem si eu pe site-ul lui Teleianu si ma intrebam cum e corect. Mie mi s-a parut logica indicatia lui de a le lua pe limba pentru ca acolo sunt mai multi receptori care transmit informatia decat sub limba unde sunt vase sanguine si se absorb mai repede. In fine, se pare ca nu este atat de important asta. Cat despre momentul zilei, eu am multe si iau si dimineata si seara, 7 zile din 7, e o schema destul de complicata.
Mirona imi pare rau sa aud ca ai atatea belele, dar nu e nimic ce nu poate fi rezolvat. Stii, cu cat facem mai multe analize, cu atat descoperim ca suferim de diverse boli, chiar daca erau silentioase si nu ne dadeau batai de cap. Vei reusi sa detoxifiezi ficatul, ai sa vezi.
Pup fetele
Teodora
Poze
amorphis spune:
Buna fetelor!
Stie cineva vreun tratament naturist pentru gastrita hiperacida?
Multumesc.