Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Danuta, nu prea mai avem "pofta", sotul meu chiar mi-a zis ca nu o sa mai ia decat BU, eu insa m-am hotarat sa mai iau si luna asta sa fac trei luni apoi continui doar cu BU, rau nu are ce sa faca pt.ca la eco stateam destul de bine,doar ca ne-a pierit cheful in perioada cat luam medicamentul,ovulatie este,sa vad ce se intampla si luna asta...si eu incep sa disper putin dar sper sa-mi revina speranta cand o sa reincep inseminarile.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata
Danutza, eu iau Mastodynon, am luat si inainte, o perioada de vreo 6-7 luni si nu m-am simtit obosita. Poate chiar esti obosita, sau este altceva dar nu cred ca de la picaturi.
Si contrar celor scrise aici pe site, eu am un chef de.....

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele, multi pupicei la toate.
Si eu sunt cu primul borcan de MACA aproape de terminat. Si am mai comandat unul. Obosita ma simt. Dar chiar sunt. Iar lipsa poftei nu o resimt.
Acu nu stiu ce sa zic. Ma puneti un pic pe ganduri cu oboseala. Dar toata lumea din jurul meu e obosita. Si nu ia MACA. E schimbarea de vreme, de presiune atmosferica. E munca. E stress-ul. E tot ce vreti, dar nu cred ca e MACA.
Haideti sa mai studiem.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Fetelor...!!!!! Sunt fericita...!!!!!
Am cam lipsit de pe forum ce-i drept dar am fost plecata in concediu.
De ce sunt fericita? Eu sunt oaia neagra ...cea cu cervicita, metrita, anexita chestii cu care m-am luptat de 2 ani buni.Si va dati seama...am reusit fara cauterizare.Medicul mi-a spus ca totul e ok(am facut colposcopie si am vazut cu ochii mei, si analiza PAP a iesit in limite normale ) si ca "pot face" si eu bebe...peste vreo cateva luni.Asa ca peste vreo cateva luni, dupa inca un control, sper sa devin si eu o mica aspiranta.Va pup pe toate!!!!
Multe salutari Mironei!!!
Si as putea spune "Fiti naturale fetelor si aveti rabdare!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Lumit,iarta-ma ca raspund cu intarziere la intrebarea ta .Pe homeopata mea o cheama Ivanutza si nu mi-a placut ca ,cauta pe calculator in timp ce vorbea cu mine .Eu stiu ca un dr de exemplu nu vine cu cartea dupa el ca sa-ti puna un diagnostic .Nu prea am incredere in ea si pe buna dreptate .Mi-a spus sa iau tratamentul ca o sa -mi vina cm si dupa sa revin sa vedem ce iau in continuare .Evident ca nu mi-a venit nici un cm .O sa termin de luat remediul si o sa ma mai duc o singura data la ea ca sa nu zic ca am lasat-o balta prea devreme si n-am incercat destul ,dar sincer nu mai am nici o incredere.
Poate nu fac bine dar rezerva mea de rabdare s-a cam terminat .Cred ca in final o sa las balta de tot proiectul bebe,daca o sa vrea Dumnezeu o sa fie ,daca nu ,nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

neata fetelor!!!
briantis si aici cand am fost la homeopata tot cu computerul in fata a stat! la inceput am vorbit putin de mine asa....liber, apoi a luat PC-ul si a inceput sa scrie acolo si sa ma intrebe. eu cred ca asta este metoda lor, daca spuneti ca si la voi a facut la fel?!
si daca homeopatia trateaza cauza nu efectul, poate la tine este altceva de reglat inainte de CM;
va doresc o zi buna la toate si multi

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor naturale!
Si eu iau Maca de aproape 2 luni si,in ciuda faptului ca scrie pe flacon ca ofera energie eu m-am pleostit de tot...Nu stiu daca e de la ea sau nu dar si dupa o luna de concediu sunt extrem de obosita,stresata si cu moralul la pamant (fara chef de nimic,inclusiv....)
Danabadiu felicitari pentru starea de bine pe care ti-au dat-o ultimele noutati!
Va pupic pe toate si sa ne fie bine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Salutare naturalelor!
Mi-a fost dor de voi. Eu am ajuns aseara acasa dupa o vacanta de vis. Sint mai optimista, cred ca toate vom reusi, e o chestiune de timp
Cat am fost plecata nu am neglijat tratamentul, dar am renuntat la ceaiuri. Am luat doar tincturile si pastilele.
Am revenit cu forte proaspete, ce mult conteaza sa pleci departe si sa uiti de tot...Ce fel de maca luati voi, ca eu sint plina de energie. Eu iau maca de la Forever, sint niste capsule si ma simt foarte bine. Ia si sotul meu.
Eu am luat doar 2 capsule de naprasnic de 3 ori pe zi. Oare sa iau 4, ca pe prospect scrie ca poti lua...
Va pup pe toate, fara exceptie
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Briantis, inseamna ca mergem la acelasi homeopat.Probabil ai ajuns la ea tot trimisa de dr.T.Pe mine nu m-a deranjat ca a tot butonat la calculator, poate asa e cu homeopatia asta.Eu am inceput tratamentul foarte optimista.Am scapat repede de durerile de cap care devenisera insuportabile, in schimb nu am obtinut nici un progres in reglarea ciclului.In urma cu vreo 2 sapt.,cand mi-a marit concetratiile remediilor,m-am simtit foarte rau.Am sunat-o si mi-a spus sa iau mai rar tratamentul.Asa am facut si ma simt bine.In continuare insa sunt in asteptare de rusi(z.33).Nu stiu ce sa zic, uneori mi se pare homeopatia un fel de mers la ghicitor, o pierdere de vreme; alteori ma gandesc ca daca organismul s-a dereglat in ani de zile nu am cum sa ma astept sa se regleze in 2-3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Lumit, Briantis si eu merg tot la Ivanutu. Nu stiu ce sa zic... Si eu m-am dus foarte optimista la ea, dar pe parcurs , pentru ca efectele intarzie sa apara, m-am cam desumflat. Nu stiu ce sa zic, insa eu am deja 5 luni de tratament si nu vad, sincer va spun, nimik spectaculos. Intr-adevar, numai bunul Dumnezeu face minuni, insa totusi, stie cineva vreun succes inregistrat de acest medic homeopat? Poate un exemplu pozitiv, ne-ar mai ridica si noua moralul!
Pupici, Musete

Mergi la inceput