Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, trebuie sa te odihnesti si tu, zau. Daca ai chef de vorba eu sunt aici. Dar cred ca ai nevoie de somnic mai ales ca i-ai luat lui sotzioru potent power... Trebuie sa fii fit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

wow...pai asa repede isi face efectul potent power????
vai...nu-s pregatita...
da sunt pe aici...dar fac cu schimbul cu sotul meu...ne cam batem pe calculator...
sunt odihnita...am dormit totusi 6 ore...ca n-am reusit sa ma trezesc la 6.45....abia la 8 jumate...
daca vrei iti trimit niste poze cu copiii mei...ce se joaca acuma nebuneste...numa sa-mi dai adresa ta de mail...
pupici...

Mergi la inceput

Diciu, vezi ca ai e-mail (pe adresa ta de e-mail).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s claudia spune:

Ceau, fetelor! As vrea sa stiu daca este vreun tratament homeopat sau naturist eficient pentru endometrioza.

Mergi la inceput

Claudia, eu m-am operat de endometrioza si nu am auzit de nici un tratament care sa rezolve problema. Nu se rezolva se pare total nici cu operatie, adica exista riscul sa reapara. Ce te sfatuiesc eu sa faci si tratament alopat asa cum iti recomanda doctorul ca altfel nu prea ai sanse sa se rezolve. De ce nu ne spui mai multe despre tine, cum ti-au pus diagnosticul, ce semne ai, poate pot sa iti dau mai multe sfaturi. La subiectul asta stiu prea bine pe propri-a-mi piele, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

danutza ti-am trimis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,
Va urez o saptamana cat mai usoara

eu sunt cam trista....am inceput sa ma simt cam rau, nu stiu daca de la tratament; ma doare foarte tare stomacul mai ales dimineata dupa ce beau ceaiul si tincturile, am un gust amar si stari de greata. Trebuie neaparat sa le iau pe stomacul gol?
S-a dus si perioada fertila.... cred ca am avut ovulatie astazi ....si sunt deprimata rau..ca iar a trecut o luna...si luna asta chiar am muncit ca la carte

Va pup
si celor care isi serbeaza astazi ziua de nume La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Salutari fetelor
M-am intors din concediu cu forte proaspete si gata de bataia cu .
Nu am apucat sa citesc tot ce a-ti scris voi in ultimele doua saptamani dar o voi face incet, incet.
Mi-a fost foarte dor de voi si sper ca a-ti simtit incurajarile mele chiar si de departe.
VVVVVreau sa aud acum de cate s-au anuntat in lipsa mea. Le pup dulce, dulce .
Si tuturor curaj.
Am aparut ca sa va dau elan.
Sigur vom reusi, fetelor.

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisChris spune:

Buna fetelor,
m-am hotarat in sfarsit sa va scriu desi va citesc de mult timp. Problemele mele seamana cu ale multora dintre voi - sterilitate primara, insuficienta ovariana - de 3,5 ani incercam sa avem bb; mai intai am crezut ca organismul se va regla de la sine, dupa aceea am facut analizele (lipsa de progesteron - severa si de estrogen); am facut si HSG, si histeroscopie ( noroc ca aici e bine) si am inceput stimulare cu Ovamit (plus duphaston, utrogestan si altele...). In cea de-a doua luna de tratam am inceput sa am tulburari de vedere, ameteli, nu suportam lumina, ecranul calculatorului, tv; i-am spus doctorului, dar mi-a recomandat sa merg mai departe si ca rezultat, in a 3-a luna nu s-a mai putut, am avut o reactie urata de tot, dupa care mi-am revenit in 4 luni de zile. Asta se intampla in august trecut; bineinteles ca dupa aceea sistemul imunitar a cedat si am dus-o din boala-n boala. Acum mi-am revenit, am facut, incepand din mai 2005 bioenergie, tratam naturist cu ceai de cretisoara etc; de o luna am luat si eu si sotul meu Potent de la Medica, lui i-am dat branca ursului, iar de luna asta vreau si eu sa iau, dar probabil cu ceai de maghiran pt ca sunt hipotensiva (de obicei am tensiunea 9 sau 10)
Am fost si la Sovata de la 1 august, am facut proceduri cu namol si apa sarata 10 zile - dr de acolo zicea ca ar induce ovulatia (sper!)
Inainte de a pleca la Sovata am fost la dr la o monitorizare si m-a incurajat asa de tare ca m-am intors de la el plangand! In opinia lui singura sansa este in vitro (am avut urmatoarele valori in ziua 12: endometru 7,5; folicul dreapta 5 mm, folicul stanga 12mm) Oare chiar cel de 12 mm n-ar fi avut sanse sa mai creasca???!!! Mi-a spus ca ar fi trebuit sa aiba 22 mm in ziua 12, desi, inainte, cand am facut stimularea, tot cu el, imi spunea ca 18 mm ar fi suficienti.
Oricum sunt hotarata sa nu fac in vitro pt ca m-as distruge in conditiile reactiei pe care am avut-o la un medicament mai bland decat menogon, puregon etc folosite pt vitro. As vrea sa merg inainte cu tratam naturiste, dar nu sunt f sigura cum trebuie luate - adica nu as vrea sa le iau asa gramada, ci sa le adaptez lipselor hormonale pe care le am.

Sper ca nu v-am plictisit cu pb mele si ca ma veti primi si pe mine in grupul vostru.
Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Am reusit sa citesc o parte din ce a-ti tot discutat voi in lipsa mea:
costi Felicitari pentru hotararea voastra. Sa fiti fericiti toti trei. Multe .
alexia28 Eu iau de o luna tratamentul naturist si am avut CM 29 zile deci nici o dereglare. La fiecare actioneaza probabil in functie de organism dar cred ca rezultatele nu au cum sa se vada intr-o luna. Ceaiul de napraznic il las la macerat peste zi si fac infuzia seara. Pana dimineata se raceste si e numai bun de amestecat cu maceratul asa ca dimineata nu fac decat sa-l amestec, sa-l beau si sa-l pun in sticluta pentru "felul 2 si 3" la serviciu (beau 4 cani pe zi cum recomanda Livia). Nu e prea putin sa bei cretisoara numai cand ai timp? Si pe asta il fac seara si dimineata deabia e rece ca sa pot sa-l beau la timp. Am citit ca iei zilnic o tableta de acid folic de 5 mg. Sigur asta e doza? Eu stiu ca se recomanda 4 mcg (0,4 mg) pe zi iar eu am gasit numai tablete de 1 mg si iau una la doua zile ca sa nu fie prea mult.
Mai are cineva vreo parare in legatura cu acidul folic? Nu am gasit tablete de 0,4 mcg. Exista?
auricass Nu era vorba sa incepi tratamentul naturist din 1 august? Ce s-a intamplat? De acord ca trebuie sa reiei tot tratamentul de la inceput fara marar.
Ce am simtit in ultimele 2 saptamani? In z21,22,23 niste dureri ale sanilor si o roseata neobisnuita a lor(ca un inel de vreo 3-4cm), mancarime de nu mai stiam ce sa cred. De la ce o fi fost si ce o fi insemnand? CM 29zile dupa prima runda naturista. De la Livia nu am nici un raspuns. Am inceput deci sa iau Maca 4cps/zi 20 zile/luna ca in prospect.
Nadya Ceaiul acela cu atatea plante cred ca e mai mult un ceai aromat de baut de placere decat de tratat ceva. Iti dai seama ce cantitati infime din fiecare planta sunt intr-o lingurita?
diciu Vitamina E forte (Biofarm) i-am dat sotului meu 3 capsule/zi 10 zile, apoi 10 zile pauza si repetir dar asociat cu Cartirec si alte cateva(am scris eu de ele pe la oligospermisti). Daca vrei amanunte... Oricum iti tin pumnii la spermograma viitoare. Eu as repeta-o totusi dupa mai multe luni , dupa un tratament sustinut. Adica ceva luat de la cap la coada ca sa stii ce a ajutat si ce nu. Oricum va doresc succes. Si tin pumnii sa iasa bine. Despre fumat... numai de rau. Cand a facut tratamentul respectiv sotul meu l-a urmat trei luni in care nu a pus tigara si alcool in gura nici picatura si apoi a repetat spermograma. Este cercetat ca fumatul le face foarte rau.
Pentru restul fetelor multi

marrina

Mergi la inceput