Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hai ca tot io va scap ... asta doar azi ... ca e ultima zi cand mai pot intra pe net de la scarbici ... vine sefu!
de luni ... s-a zis cu mine ... mai vad net doar seara cand ajung acasa.

diciu parerea mea este ca sotul tau nu ia prea multe. Ai consultat trat. Liviei pentru barbati? Da-i linistita in continuare. Si al meu stramba din nas la BU ... iar dupa ce i-am facut spermograma ... mi-a sarit in cap cu: ti-am spus eu ca iau degeaba. eu is ok.

alexia28 din pacate capsulele de napraznic inlocuiesc doar pulberea de napraznic. Ceaiul ... din pacate nu poate fi inlocuit, asta din motivul ca el se prepara mai deosebit. Ai incercat insa sa-ti faci pentru doua zile ... il pui la frigider si bei cate o cana dimineata si seara? Mai mult de doua zile ... sa nu-l tii. Oricum ... se depune pe peretii vasului/sticlei in care-l tii ... e scarbos.

lumit aparatul la care am fost eu este de diagnoza prin biorezonanta magnetica. A costat 1 mil aceasta sedinta.
Am intrebat-o pe dr. asa: eu daca imi stiu diagnosticul ... mai are rost sa ma puneti pe aparat?
Raspunsul a fost: DA.
Eu imi stiam numai diagnosticul ginecologic ... dar restul organelor???
M-a asezat pe un scaun in fata calculatorului conectat la o mica shcatula(cutie) - asta era aparatul. Prins de masa era un dispozitiv cu infra-rosu... conectat si el la aparat, l-a orientat spre cap (cred eu spre creier - unitatea centrala) si ... parca am mai avut ceva ... a da: casti .. chiar si radeam de ea ca vrea sa-mi dea sa ascult ceva muzica ...
Scanarea a durat cam 30 minute ... timp in care auzi in casti bip-uri ... si vezi pe ecran pe rand toate organele cum sunt scanate. Se puncteaza cu romburi rosii si cu hexagoane galbene anumite puncte de pe organ. Am inteles eu ca punctele galbene sunt cele bolnave.
Apoi urmeaza interpretarea diagnozei.
De unele hibe ale mele am stiut ... dar altele ... m-au luat prin surprindere.
Multa multa BAFTA!

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mercicel fain Mirona
da...am citit tratamentul liviei....insa cu greu sa-l pun pe sotul meu la ceva asa strict si cu multe plante...ceaiuri...
am tot citit...si am incercat sa adun ce mi s-a parut mie mai bun...si i-am dat....si o sa-i dau in continuare...
acuma asteptam sa facem saptamana viitoare urmatoarea spermograma...dupa o luna de tratament..sa vedem efectele...sper sa iasa mai bine...ca daca nu....se va descuraja si nu va mai vrea sa ia nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult Miro
Pupici si Weekend placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Mie nu imi raspunde nimeni?
Pot sa iau capsule de napraznic in loc de ceai?

Poti, dar nu tintesti aceleasi probleme. Se iau in functie de ce probleme ai. Eu primele 3 luni din tratament am luat doar capsule, ca ceai nu am avut. Apoi am primit de la ai mei 10 cutii de ceai si am adaugat si ceai langa capsulele de napraznic si celelalte ingrediente.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia,Diciu eu una nu stiu ce sa va zic si de aceea nu v-am raspuns,nu din reavointa! Chiar nu ma pricep...
Diciu,eu ti-am spus cate ceva din experienta noastra cu Potent Power ,despre restul nu stiu mai nimic!
Miro,iti trimit un mail (il folosesti numai in caz de necesitate).

Fetelor daca nu ne mai vedem va doresc week-end placut,eu sper sa pot pleca din oras pana duminica seara,deci ne mai vedem pe luni,cred... la toata lumea!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Hello!Ce bine ca merge netul!!!
Mishulina, distractia maxima , sa profiti de vacanta!
Cate capsule de naprasnic luati fetelor?Eu 2/3 ori pe zi.
Fetele care mergeti la homeopat si aveti menstre neregulate, ati obtinut rezultate? Ma bate si pe mine un gand.
Miro, tu parca ai luat metformin...nu stiu ce sa fac.Poate ma ajuti cu un sfat.
Va pup pe toate.
Natalia

Mergi la inceput

Mishulica...merci frumos....da...am retinut ce mi-am zis....chiar azi mi-a venit comanda....l-am si "amenintat" pe sotziorul meu..ca de azi va fi potent power!!!
week-end placut fetelor...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Miro, multumesc de explicatii, cred ca este vorba despre acelasi aparat daca zici ca e cu rombulete.Poate ma duc si eu sa vad ce mai am defect.
natalia, din pacate n-am obtinut nici un rezultat in privinta reglarii menstruatiei.Am terminat a treia luna de homeopat si tot la 40 si... de zile imi vine.Nu stiu de ce dar am impresia ca nici nu se va intampla prea curand sa am ciclu regulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, mai traiesti, iubita? Eu nu ma mir ca asistenta nu iti putea recolta singe de dimineata... Eu ti-as fi raspuns la intrebare dar nu stiam ce. Noroc cu Miro care vad ca le stie pe toate si ti-a raspuns.

Mirona, sa stii ca nu esti singura care cum aude de vre-un remediu hop il inghite. Si eu fac la fel! Dar m-am limitat la Maca si Vitex si ceva vitamine si minerale, cam atit. Daca ai insomnii putem sta de vorba...eu oricum sunt la servici...

Iepurila, eu cred ca Maca si-a facut efectul dar probabil amindoua medicamentele luate de-odata au fost prea mult. Stiu ca am citit odata un raspuns dat de dr. T unei fete care il intreba daca e insarcinata (simptome: greata, voma, ameteli, sini umflati si durerosi, oboseala) dar lua si progestreon si raspunsul a fost ca toate simptomele sunt de la progestreon. Maca stimuleaza organismul sa produca hormoni si probabil ca organismul tau a reactionat la ea si plus hormonii sintetici au fost prea mult. Cred ca e bine sa opresti acuma Maca si sa o reiei dupa aia. Stii, acuma imi vine in minte: poate ca eu ma simt asa obosita tocmai ca ma reglez cu hormonii, mai ales cu progesteronul? E o posibilitate, cred.

Mishulina, sper sa te poti odihni cum trebuie la munte si sa te relaxezi cit mai mult.

Pup dulce toate fetele naturiste!

Mergi la inceput

da danuta mai traiesc...intzepata insa...
am ajuns si eu acasa....cu poten power in brate...hi hi...
da stau 5 min...ca sa apuc sa face ceva de papa...
poate intru mai tarziu...
a fost greu dimineata....era cam gros sangele...nu stiu de ce....venele le-a gasit...dar nu curgea sangele...
pupici...

Mergi la inceput