Naturiste si homeopate (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirona spune:
diciu saluty draga ... da si tu cateva pagini inapoi ... cred ca la pagina 5 am scris de dezintoxicarea pe care tre s-o fac. ok?
mi-a placut discutia cu danutza de azi noapte. 2 pagini ... beton.
pup si io buha de noapte.
iepurila ce nu inteleg eu ... de ce ai renuntat la maca ... daca ti-a facut bine? ma bucura sa aud ce valori ai la FSH (citit la endo). Vezi mai iepurica mica?
Asta - hepatoprotector - LIV 52 - cine l-a recomandat ca fiind foarte bun? E alopat sau homeopat? Mi-a zis si Mishu de el ... da mi-e o groaza sa o intreb pe dr. daca sa iau si asta ... la ce cearta am primit de la ea.
Fetelor opriti-ma! Cum scrieti de un nou produs ... cum eu sunt gata sa-l iau ... chiar daca mie nu mi-l recomanda nimeni.
Miro
My ticker
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by iepurila
Dragele mele,
Ca atare mi-am luat hepatoprotector - LIV 52 (recomandat ca fiind cel mai bun) si am renuntat de ieri la pranz la MACA. Si vreau sa va spun ca ma simt mai bine. Adica nu mai am starea de greata non stop, de lesin , de arsuri.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Eu am luat o buna perioada LIVCOM, este tot gen LIV52 dar parca mai bun. Am inceput cu LIV52 pt ca din cauza oboselii avem tot timpul stari de greata si de lesin, dar nu am vazut asa rezultate...si am intrebat la plafar si mi-a recomandat LIVCOM( pe cutie scrie ca este chiar recomandat pt stari de greata si lesin) si mi-a facut foarte bine.
Eu am renuntat la ceaiul de napraznic...deocamdata...pur si simplu nu reusesc sa-mi fac timp pt toate dimineata. Si asa, ma trezesc la 5.30...beau doar tincturile, mastodynonul, vit E. Imi puteti spune daca pot lua capsule de napraznic? Au macar partial efectul ceaiului?
Va pup.
Mishulina spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Eu sunt in ziua 28 (ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult) si astept rushii...
Mititica bine ai venit la noi
,te trec imediat pe lista fetelor "homeopate" ,scuze pentru intarziere dar ne-a bulversat hakerul asta tot forumul! Ca sa ne fie mai usor activeaza-ti optiunea PM (si daca vrei,bineinteles!)
Miro,lamaia cu miere se face cu totul,nu numai sucul...Eu o tai feliute mai grosute,o cojesc si apoi o tai (sau desfac ) in bucatele mici.O pun intr-un borcan cu capac si torn peste ea miere pana o acopera.Se ia cate o lingurita dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare...Borcanul il tin la frigider.Prima zi e mai acrutza dar pana a doua zi se lichefiaza mierea de la sucul lamaii si bucatelele se imbiba cu miere si e f bun!
Cu Liv 52 (si alte remedii naturiste sau nu) eu te sfatuiesc sa intrebi intai medicul (chiar daca nu prea iti vine) dar eu stiu ca e 100% natural din niste plante indiene,mie mi l-a recomandat pe vremuri chiar homeopata...
Iepurila ,nu stiu daca Maca iti facea rau dar stiu ca "umbla" si pe la hormonei ca doar am simtit asta pe pielea mea...Poate e mai bine sa o reiei dupa tratam hormonal...Si sunt aproape convinsa ca napraznicul si Maca au influentat progesteronul...
Ina
diciu spune:
mironada am citit acuma...succes in continuare...
si eu sunt buha de noapte...da trebe s-o las mai moale...
azi la anlizele de sange se minuna asistenta de ce nu-mi curgele sangele prin vene?...
iepurila spune:
Miro, LIV 52 mi l-a recomandat medicul de familie. Eu am avut hepatita in copilarie si de cate ori iau antibiotice iau si hepatoprotector. Asa, preventiv.
Acu, cand cu tratam hormonal nu imi luasem nimic pt ficatel, dar l-am simtit imediat. M-am infipt in farmacie, am spus ce tratament fac si tot LIV52 mi-a recomandat. E natural 100%.
Mishu nu renunt la Maca definitiv. Dar ma simt mai bine azi, cand nu le-am luat. Nu ma gandesc decat ca sunt prea multi hormoni pt mine (si naturali si sintetici). Ieri mi-a fost foarte rau. Si sunt la munca si nu prea imi permit chiar daca sefa e super OK.
Ma gandesc sa mai iau asa cate una doua, din cand in cand. Daca nu oricum il reiau dupa ce termin cu hormonii.
Aaaaa am primit programelul, dar il deschid deseara de acasa. SARUMANUTA.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
mititica spune:
Mirona te pup dulce. Multumesc pentru urari. Tin pumnii la toata lumea - sa ne vedem cat mai repede la
.
Mishulina merci ca m-ai trecut in lista. M-am tot uitat la profil si nu stiu sa-mi activez mesajele private, zi-mi si mie cum, te rog mult...
Mishulina spune:
Iepu te pupic si ai grija de ficatel ca sti ca trebuie protejat toata viata! Starile tale mi-au amintit ca Livia zicea ca nu se suprapun tratamentele cu plante ce contin hormoni naturali cu hormonii de sinteza! Dar stiu ca tie ti-a scris pe PM ca e ok ce iei tu,totusi prudenta maxima! Cu programelul sper sa te descurci,daca nu vorbim luni ca maine si duminica sper sa evadez in munti ca orasul asta prafuit si problemele de aici ma sufoca si de butoi nu vreau sa mai aud!!!
Ina
lumit spune:
Miro, zi-mi te rog ce e cu aparatul ala care scaneaza organismul.M-a zapacit o colega sa ma duca la un medic care are asa ceva( cred ca e vorba despre acelasi aparat)si pana acum am refuzat-o gandindu-ma ca-i o aiureala.
Fetelor, anul trecut era pe aici o fata care povestea ca s-a dereglat rau luand toate plantele care credea ca-i fac bine.Poate sunt prea cu frica-n san(macar frica sa fie daca altceva nu prea...
)dar nu iau nimic altceva decat imi indica medicul.Am zapacit-o pe homeopata.Ieri am sunat-o din nou si mi-a spus sa iau in continuare picaturile de Sepia.O s-o sun din nou cand o sa vina rusii, cam peste vreo saptamana cred.Ciclul meu e in continuare haotic, in privinta asta nici un progres.
cu concentratia 100 CH !
diciu spune:
Idem...nici mie nu-mi raspunde nimeni?
la pagina 5...dar am dat copy aici...
sotul meu ia si maca si Bu si apilarnil-polen-propolis si vitamina e...potent power o sa ia de maine...am citit despre el si pare bun...
am zis sa incercam sa vedem dupa toate astea cum va iesi urmatoarea spermograma...desi l-as tine acasa vreo 3 luni sa scape de stresul de la servici ....ajunge acasa parca a carat pietre...cade lat...
ma intreb daca nu i-am dat cam multe si daca sunt interferente intre ele...deja ia de o luna si pana acuma e ok...nu se omoara el dupa BU...dar o ia..
ce ziceti?