Naturiste si homeopate (10)
Raspunsuri - Pagina 11
diciu spune:
da...pai nu mai stau nici eu f mult...
san francisco...esti pe cealalta coasta...acolo n-am fost...dar am cunostinte...esti tare departe...
danutza_c spune:
Al naibii de departe! Zbori de ti se acreste pina in Europa, nu zic pina in tara, ca oricum trebuie sa schimbi avionul undeva in Europa. Macar de la NY iti trebuie doar vre-o 7 ore si esti in Europa, dar de aici zbori 5 ore daca vrei sa ajungi pe coasta de est!
diciu spune:
da...banuiesc...si cum mie "imi place sa zbor"...nu uit drumul spre casa din 16 sept 2001...la 5 zile de la caderea gemenilor...si altul la venirea in america cand s-a prabusit un avion pe JFK cand eu eram in aer...
danutza_c spune:
Vai, cred ca a fost groaznic! Eu abia venisem de citeva luni si m-am gindit atunci ca nu m-as sui in avion nici cu forta! Ma gindeam ce m-as face daca ar trebui sa plec urgent acasa...
Nici acuma nu mi-a trecut paranoia, cind ma sui in avion ma uit in jur sa vad citi "brunetei" sunt pe linga mine ![]()
diciu spune:
e 2...cred ca voi incerca sa ma culc...macar 4 ore sa dorm...macar sa mai pot scoate ceva pipiii....ca prima urina de dimineata...va fi aia de seara...
Mirona spune:
Buna fetelor,
azi a fost ultima zi cand am mai luat orice fel de tratament naturist ... dar cum bine ma intreba cineva: ce diferenta e intre naturiste si homeopate? ... ma intreb si eu acum: de luni ma apuc de tratamentul de dezintoxicare si in paralel cel pentru ovulatie.
Printre remedii am tinctura de mugur de zmeur si tinctura de coacaz negru. Ei???
Ce ziceti fetelor ... in care listutza ma incadrez?
Mishu mama ... vezi tu ce faci ... in care ma bagi.
De lamaia aia cu miere de care ziceai ... cum o fac? ... doar sucul cu miere ... sau tre sa mananc si pulpa?
mititica la fel ... va vedea Mishu cum sta cu timpu alocat forumului si te va baga ea pe listutza noastra. Tu fii bine venita si fii fata cuminte si fugi repede la
, ok?
Citindu-te parca imi citeam povestea mea. La fel cu anti atatia ani ... la fel CM din an in pasti ... la fel cu provocarile ...
mihaipopescu nu dau mama, nu dau la nimeni din bolile mele. Ce? Nu aveti si voi destule? 
Multumesc tuturor pentru cuvintele voastre. Sper sa ma fac bine .... cat mai curand.
Miro
My ticker
diciu spune:
saluty mirona...
de ce nu mai ei naturiste?...si de ce dezintoxicare?...ai avut probleme?
iepurila spune:
Dragele mele,
Ce bine sa va pot scrie din nou.
Sa va povestesc un pic din ce mi se intampal mie.
Dupa cum stiti din 8 august am inceput acel tratament hormonal. Deocamdata PREMARINUL pana pe 18 aug. Pe langa asta, am luat si MACA.
Efecte: stare de oboseala, de greata. Ficatul il simt marit, arsuri la stomac. In concluzie nu foarte bine.
Ca atare mi-am luat hepatoprotector - LIV 52 (recomandat ca fiind cel mai bun) si am renuntat de ieri la pranz la MACA. Si vreau sa va spun ca ma simt mai bine. Adica nu mai am starea de greata non stop, de lesin , de arsuri.
Ma gandesc ca si MACA actiona hormonal si era prea mult pentru organismul meu in combinatie cu PREMARINUL.
In alta ordine de idei analizele hormonale din ziua 21, facute pe 3 aug mi-au iesit bune, zic eu (in limitele normale). Surpriza a vcenit din partea progesteronului care mi-a iesit 49.1, asta dupa ce in mai imi iesise 9.2.
Concluzia mea: Ceaiul de Napraznis si MACA si-au facut treaba.
Voi ce ziceti? Sunteti de alta parere?
Va pup pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.