Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

danutza...esti o luptatoare...sa ai bebeul tau...alaturi de sotul tau!!
fiecare are sansa ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, iti multumesc! Esti o scumpa!

Sa te auda Dumnezeu!

Mergi la inceput

cred ca huhureze ca mine din romania care sa nu doarma la 1 noaptea nu mai gasesti...

Mergi la inceput

Chiar asa, ce e cu tine Diciu, de nu dormi la ora asta? Nu ca nu m-as bucura sa am cu cine sta de vorba! Stii asta e una din chestiile care le urasc cel mai tare aici: diferenta asta de fus orar!

Vai ce bine imi pare ca merge forumul din nou!

Mergi la inceput

pai uite...mi-a trecut punctul critic de la 11...am tot citit pe forum...intre timp sotul meu a adormit si eu daca nu adorm odata cu el...nu mai pot asa usor...
maine insa ma duc sa-mi fac niste analize de sange din luunga lista ce mi-a fost data...si precis imi vor iesi f bine...

Mergi la inceput

Diciu, inceraca sa iti faci prolactina alta data, daca mai e cumva pe lista ta de analize ca tare mi-e teama ca o iasa mare dupa nopatea asta... Iti spun sincer asa am facut si eu: cind a trebuit sa merg la analiza am stat nopatea pina tirziu de tot si nu m-am dus a doua zi ca mi-a fost frica. Poate e o prostie, dar am preferat sa fiu precauta.

Succes la analize! Sa-mi spui si mie cum ti-au iesit.

Mergi la inceput

merci danutza...am o lista f lunga....maine incep cu cele de sange si urina...apoi astept ciclul ca sa-mi fac si dozarile hormonale in anumite zile...si intre timp cele de virusologie...o iau incetut ca sa ma pot si doza cu banii....intre timp luam naturiste amandoi....de se plange sotul meu ca in ritmul asta...nu mai poate merge "linistit" la birou...
sper sa-mi iasa bine cat mai multe...sau ce nu-mi iese sa pot trata pana la marea intalnire cu D-ma Protopopescu din octombrie....

Mergi la inceput

Diciu, sa dea Dumnezeu sa iti iasa bine toate analizele. Sa nu uiti ca prolactina trebuie s-o faci pe nemincate, ca am vazut ca unele fete nu au stiut, nu li s-a spus, eu iti spun ca mie asa mi-au spus de fiecare data. Nu de alta dar pe urma iti iese rezultatul aiurea si trebuie s-o repeti si e pacat de bani.

Daca ai programare in octombrie eu o sa fiu acasa atunci si trebuie neaparat sa organizam o intilnire! Abia astept!

Mergi la inceput

da..ar fi foarte frumos sa ne intalnim fetele aspirantele...
da...merci de sfaturi....asa am sa fac....si de fiecare data intreb la laborator ce am de facut inaintea analizei...
astea de maine nu-s asa importante...
dar nu stiu totusi de ce nu pot dormi...

Mergi la inceput

Eu mai am max. o ora pina plec acasa asa ca mai stam de vorba pina atunci. Vezi ca ti-am raspuns si dincolo. Sa-mi spui cind te culci.

Mergi la inceput