Mamici de iulie-august (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lulu,dr numara de la UM, nu de la conceptie si de acolo se calculeaza si DPN, e virsta sarcinii. de la conceptie se masoara virsta fatului, dar nu toata lumea stie exact cind a fost conceput copilul, mai ales ca ovulatia mai variaza, nu e la fix 14 zile. de-aia majoritatea folosim virsta sarcinii, adica de la UM, ca sa vorbim acceasi limba si cu dr si intre noi.

M38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetelor mi-e frica de mor de nastere, de spital. Daca l-ar lasa si pe sotul meu cu mine as avea mai mult curaj, dar faptul ca voi fi singura cu niste straini, ma deprima total.

Luminita
37+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamini

Lulu,dr numara de la UM, nu de la conceptie si de acolo se calculeaza si DPN, e virsta sarcinii. de la conceptie se masoara virsta fatului, dar nu toata lumea stie exact cind a fost conceput copilul, mai ales ca ovulatia mai variaza, nu e la fix 14 zile. de-aia majoritatea folosim virsta sarcinii, adica de la UM, ca sa vorbim acceasi limba si cu dr si intre noi.

M38s

Gata am schimbat si eu

Luminita
39+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Neatza tuturor!
Noi din pacate nu ne inscriem la cursa ptr. nr 40 ca vad ca tot nu da semne. Probabil ca e cel mai ok sa astepte pana sambata cand e garda doctorului; macar e clar ca e toata ziua in spital, ne asteapta si nici nu mai platim suprataxa. Nu stiu daca v-am povestit ca in Timisoara daca nasti cu medicul propriu si nu cel de garda platesti la spital o taxa de cateva milioane .
Asa ca ne vom naste cu cea mai mare probabilitate in 6 august; deci foarte aproape de luna noua (5 august). Intamplator s-a potrivit .
Lulu, nastere usoara daca o fi sa fie azi!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Doamneeee ce spor avetiii
Si ce dor imi e de voi...dar bondarelu' nostru imi ocupa tot timpul
Este marait de cand cu caldurile, si nu prea doarme noaptea, parca e pasare de noapte, iar eu pe langa el, ca tati trebe sa mearga la serv...si ziua cum doarme el, dorm si eu, sau mai fac cet ceva prin casa. In rest suntem bine, am mai crescut, duminica facem o luna, o sa punem si niste poze...Si luni ne ducem la controlul (masuratorile) de o luna...abia asteptam sa vedem cat am mai luat...

Felicitari tinerelor ...si bun venit pe lume
Irina, ma bucur ca in sfarsit familia s-a intregit...si iti doresc numabucurii, si o nastere usoara

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Lulu, sa stii ca si eu am o oarecare frica de nastere. Nu stiu sigur daca de nastere sau de spital. Cand ma mai doare burta ma gandesc bine daca sa mai iau No-spa sau nu. Pana la urma tot trebuie sa iasa.
Nici ideea de a naste noaptea nu-mi surade prea tare. Dr. mea a zis ca daca ma apuca durerile noaptea sa vin mai intai la spital, la camera de garda, si abia dupa aia s-o sun pe ea. Mi-e teama ca nasc pana vine ea si nu ma incanta ideea sa nasc cu altcineva.
ZenaO, cand zici ca e de garda? Poate ma apuca si pe mine atunci durerile

Pupici
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Irda-frumoasa si emotionanata povestea nasterii!! Sa creasca mare si frumoasa mica ta minune!!

Luminita-eu cred ca mai bine stai si astepti sa iasa Bebe cand vrea el,ca totusi nu ai decat 39 sapt.,mai ai pana la 41/42 cand ar fi necesar sa-ti induca nasterea.

Toata lumea vad ca are stare de nerabdare !!Si eu sunt la fel la care se adauga starea de mare discomfort de la caldura.Tot sper sa ploua azi asa cum s-a anuntat!!

Anda si buburuzu' din burtica 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Tocmai asta vreau sa fac si eu:sa astept sa vina bebe cand vrea. Daca tot e aproape de venire, atunci el sa decida cand face cunostinta cu noi.

Luminita
39+ cu Andrei

Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Irda, am reusit sa citesc si eu povestea, e incurajatoare.
Luminita, in locul tau as fi vrut sa nasc, cum au spus si fetele esti la termen. Si mie mi-e frica de spital, da cand o sa-l tii pe bebe in brate, n-o sa mai conteze nimic, nici ca nu-l ai pe sot langa tine (asa mi-a zis o prietena)
Acusor pe 10 e de garda.

Zina si bb Matei 38+ sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popcosmi spune:

Buna fetelor!
Sunt , finuta monicai L (monical pe forum) si am vesti bune!
Monical a nascut , prin cezariana, in 03.08.2005, un baietel, Andrei, de 3,600 kg, 56 cm si Apgar 10.!!!

Mergi la inceput