Mamici de iulie-august (81)
Raspunsuri - Pagina 5
corbioana spune:
Sa va zic noapte buna asa rapid ca am mai tras o raita pe aici
inainte de ainchide pc si nu m-am putut abitne. Sa -i transmit Irdei (Nicoletei) un pupic pt ea si pt DAria frumos cum ai nascut si rapid, tu care trebuia sa faci cezariana ei poftim
si multe luni inainte!!! 
Mamini ma ofer si eu consultant la Monti, am facut si eu un an de zile stateam cu cartea la birou
adik vreau sa spun ca imi doresc sa reincep si eu intr-o buna zi cu ambitie alimentatia stil Monti sa las porcariile deoparte ca tare bine mi-a fost si am si slabit 5 kg. Deci si eu subscriu, e buna metoda. Doar mai grea la inceput pana te obisnuiesti cu stilul. Mie mi-e asa ciuda ca am luat-o pe ulei de cand cu sarcina si am sarit peste reguli..de asta imi doresc sa am forta sa reiau ca idee in mare, principiile de baza. Mi se pare super ca mod de alimentatie permanenta nu neaparat ca dieta. Deci sa nu ma bati, am precizat da? ![]()

Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Irda spune:
Multumesc dragele mele!
Am dat o raita prin frigider si acum ma indrept spre patutz ca bb doarme si ar fi dragutz din partea mea sa fac la fel
...imi cam pica ochii-n gura...
Eu am ajuns la greutatea din noiembrie... cand am ramas insarcinata, decat ca-i dispusa altfel (sani, burtica si un pic pe solduri) in rest sunt cam subtziratica
asa ca la 3 saptamani de la nastere am 44 kg de la 52 cu cat m-am internat in maternitate!
Trebuie sa fac un pic de sport pentru burtica...in rest, papam bine ca tre sa avem laptic pentru Daria mica.
Multi pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
acusor spune:
Neata mamici si burtici!
Irda, emotionanta povestea ta! Sa-ti creasca frumos bebelina si sa te bucuri de ea!
Ce bine ca o sa am companie la slabit cu Monti. Gabi, are dreptate mamini ca tu nu prea ai nevoie. Dar e bun si pentru cei care vor sa slabeasca putin.
Ioana, ai dreptate, e mai greu la inceput. Eu m-am obisnuit cu el si mi-a intrat in cap ce trebuie sa mananc si ce nu. Cand am fost la dr. si i-am spus ca vreau sa raman insarcinata mi-a spus sa renunt la regim. Cred ca as fi putut sa-l tin cu putina vointa dar n-am putut. Dimineata eu mancam fulgi de grau sau ovaz cu lapte dar nu mi-au mai placut la gust si imi venea sa
de la ei. La fel s-a intamplat si cu painea. Mancam mancare gatita fara paine. in perioada asta n-am mai putut fara. Cu dulciurile n-am exagerat. Nu prea mi-a fost pofta. Mai mult in ultima perioada cand se ia si mai mult in greutate. In plus cred ca am mancat in astea 9 luni vreo 2 saci de cartofi facuti piure
ceea ce nu prea ai voie.
Da' slabim noi pana la urma. Mai ales cand o sa inceapa bebe sa mearga slabesti obligatoriu alergand dupa el.
Andre_ea, ai vreo veste azi? Nu da semne bebicu ca vrea sa iasa?
Eu ma duc azi la eco sa-l vad cum e asezat. Ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa plec la 4 de-acasa
. Nu mai scapam de caldurile astea.
Pupici 
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
lulu75 spune:
Fetelor am fost ieri la control si...mi-a zis ca daca nu nasc pana maine (am colul aproape sters) sa ma duc maine sa imi provoace nasterea. I-am spus ca nu ma duc si ca astept sa vina bebe cand vrea el. Mi-a zis ca nu e nici o problema.
Problema care ma framanta insa este pana la care saptamana e bine sa stai cu bebe in burta? Eu am acum 37 de saptamani de la conceptie si 39 de la UM. Eu as mai vrea sa stea macar o saptamana sa fie si el mai maricel. Credeti ca ii fac rau?
Luminita
37+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
acusor spune:
Lulu, din cate mi-am dat eu seama doctorii socotesc saptamanile dupa UM. Deci tu esti in 39 de la UM si poate sa vina foarte bine bebe. Din saptamana 37 este considerat la termen.
Trebuia sa-ti pui la semnatura 39+ ![]()
Se pare ca nr. 40 din lista de mamici o sa fie al tau! Succes!
Pupici 
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
mamini spune:
Ioana, nu dau cu pietre,oua, rosii, Doamne fereste, cu cit suntem mai multe cu atit mai bine si stiu ca pt unii sunt la fel de importante 2 kg( de la 58 la 56)cum pt alcineva, de aceeasi inaltime ar fi 5 de la 70 la 65. am avut si 56 si iaca, am si 86 si am suferit la 65 de kile ca sunt
...off,offfff si acum ce mi-ar place sa am 65, as fi super multumita. deci inteleg, asta e important, sa fim sanatoase si sa atingem punctul unde sa fim multumite. anyway, pt unele dintre noi acum sunt alte poduri de trecut: sa vina bebe, sa reusim sa alaptam, usurel...
eu iar am dormit din parti azi noapte, ma doare capatina si sunt nervoasa si obosita si am ultimul control la policlinica-iar nu e asistenta mea,e in concediu si e altcineva, nici nu vreau sa ma gindesc ce-o avea de spus cu cintarul...e ultima oara, sapt viitoare la spital si gata. apoi numai cu bebe la control si cintarit.si acolo ne bucuram cind arata mai mult cintarul!
azi o sa am musafiri, asa ca voi intra mai rar,fetelor care au controale le urez bafta, celorlalte o zi buna. o sa ma tot uit sa vad daca a nascut cineva, aviz amatoarelor
.
M 38s! nu-mi vine sa cred...
mamini spune:
Lulu, se considera ca 38-42 de sapt de la UM e "la termen". nu trebuie sa depaseasca 42 de la UM, fiindca imbatrineste placenta, se tulbura lichidul si bebe nu se mai hraneste cum trebuie si nu-i e bine.
asculta-ti doctorul, ca stie mai bine daca bebe e suficient de mare sau nu, nu iti asuma riscuri pe care nu le poti controla. a trecut 1 august. vrei sa il faci sa mearga in picioare? glumesc
- du-te cind ti-a zis si ai incredere in el, ca de-aia l-ai ales.
M38s
lulu75 spune:
Unele fete au trecute la nr. de saptamani nr lor de la UM, altele de la conceptie. Habar nu am cum e mai bine sa scriu.
Luminita
37+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
lulu75 spune:
Mai m-am gandit ca daca tot e gata sa vina, sa il las sa vina singurel. Si doctorul a fost de acord cu asta. El credea ca vreau sa scap mai repede.
Voi stiti ce inseamna vineri in spital. In week-end nu trece nimeni pe la tine. Macar de luni incolo sa nasc.
Luminita
37+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei
ZenaO spune:
Ma exaspereaza netul asta, cica peste 2-3 sapt o sa fie ok, pana atunci ma chinui ca daca ar merge cum trebuie as sta toata ziua cu voi ca alta treaba chiar nu am. Din cauza asta nici n-am putut vedea pozele si-mi pare rau.
M-a cam durut si pe mine burtica ieri ca la ciclu si mi-a coborat mult; nu vreau sa vina bebe inca, daca tot e sa fie cezariana, macar sa ma duc la spital linistita si sa nu mai trec prin elementul surpriza cu ruperea membranei si emotii ca poate nu ajunge dr la spital...
Cu kg nu imi fac griji, am 65, daca pierd vreo 10 e super ok.
Zina si bb Matei 38+ sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos