Mamici de iulie-august (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andreea-acusor- o sa ii transmit Nicoletei salutarile si tie numai bine si sa vina repede beblinusi sa fie sanatos si mincacios!

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burtici mamici si bebici!
Noi, cum ne stiti. Am fost astazi la control (doctorul de rezerva, ca al nostru e in concediu). Nimic nou, In afara ca erasa-l pocnesc fiindca m-a apasat pe burtica unde era capul lui Pooh de am tipat. Idiot. Era un doctor tanar, dar cred ca si-a ales gresit meseria. Daca stiam nu mai mergeam la el.
Diseara "emigram" la oras, ca io nu nasc aici nici cu forta. Imi ajung experimentele de pana acum.
Dar in rest suntem ok. Parca doare un pic mai rau jos, si parca si mai des doare si mijlocul. Cred ca ne-apropiem. Nu imi permit sa estimez. Cum vrea Pooh, deh! El e jupan! daca lui ii place acolo, atunci sa mai stea un pic. Ce sa fac?
Cat despre prefixul de 40, nu mai zic nimic. Vad ca nu sunt singura. Nu ca m-ar consola asta. Dar poate chiar stiu bebicii nostri ce fac.

danaB + POOH 40+ 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Acusor, eu iti tin companie cu Monti, ca si eu sunt fan! Si de data asta chiar ca am nevoie, ca am cam sarit calul ... dar ce sa facem daca ciocolata si prajiturile sunt asa de bune si ii plac lui bebitz? Bagam Monti dupa si gata. Eu l-am mai testat (bine la 51 kg nu prea aveam pe ce ... dar totusi s-au vazut efecte) si toata familia mea (adica cei care aveau probleme cu greutatea) a slabit super mult cu Monti. Exponentul principal e taica-meu, care la peste 60 ani a slabit de la 114 pe la 83.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Va trimit poze cu burtica mea la 4 luni acuma suntem mai mari un pic .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lupeanc/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi, m-ai facut sa rid cu Monti, zau esti dragutza...cred ca o sa zboare kilele de pe tine cu doi copii, mai ales ca nu pari a avea cine stie ce surplus, cum te vad eu in poze esti frumusica , tinara si subtire, cu burtica. Monti e bun pt cele care avem zdravan de dat jos. dar daca o ramine vre-un kil, doua...oricum, daca ai experienta, te facem membru consultant.

DanaB, nasol sa dai peste cite un tembel care face controale asa in dusmanie... hai ca vine Pooh, poate cind o simti miros de metropola, o fi baiat de oras mare si nu vrea sa se nasca in provincie.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutari fetele!
Pupici burticilor, mamicilor si bebeilor!
Noi suntem ok, azi am fost la pediatra si Daria a luat 600 gr in 2 saptamani! Sunt super fericita, mai ales ca e sanatoasa. O mai supara burtica si caldura dar in rest suntem ok.

Eu sunt obosita ca bebe mananca noaptea la 2 ore si ne ia cam 1 ora sa mancam sa ne schimbam si sa adormim la loc .....ca s-o luam, iar de la capat in 2 ore .

Haideti sa va spun pe scurt povestea nasterii Dariei!
Pe scurt pentru ca o sa o povestesc cu lux de amanunte +spitalizarea la Nasterea pe glob.

Marti noaptea spre miercuri..dormeam eu linistita dupa o portie de tocolitice cand pe la 3 dimineata aud un POC!! si ma ia imediat o durere scurta si ascutita imediat sub linia bichinilor!
Chem asistenta de la boton (misto faza cu butonul la CF2) vine imediat si-i spun ca a pocnit ceva si ...cred ca-s membranele...
Se uita la mine ca la avioane si-mi zice ca alea nu se rup cu pocnete si sa stau linistita si sa-i arat tamponul (eu pierdeam din dop de vreo 3-4 zile).....zice ca-i dopul si sa ma linistesc....
Ca parca mai puteam... eu o tineam pe-a mea ca mi s-au rupt membranele si sa ma lase sa merg la buda! Ma intorc victorioasa cu apa pe picioare si o figura speriata pe fatza .... ca deh......bebe era mica ..doar 35 de saptamani si 2 zile!

Ma duce pe masa de consult.... si surpriza, surpriza ...AVEAM DEJA DILATATIE 4!
Mergem urgent in sala de travaliu unde am avut un mare noroc cu moasa Cristina ..o doamna tare dragutza care m-a incurajat tot timpul!
Eram disperata dupa telefonul mobil...ca-mi vine gagica si sotul doarme acasica!! Il sun sa vina si-i zic ca nasc....la care el...AZI?!!?
Ii zic ca am dilatatie 4 la care el zice....hmmm pai mai dureaza pana dimineatza ca sa nasti.....imi venea sa urlu va dati seama!
Zice ca vine si eu m-am mai calmat de nervi!
In 20 de minute ajung la dilatatie 7 asa ca-l mai sun o data si-i zic ca daca nu se grabeste pierde debutul bebitzei!!

Moasa si asistentele se intrebau daca sa-l mai sune pe dr. meu. La ora aia crancena cred ca si eu as fi facut galagie daca ma trezea cineva...dar a venit exact la timp sa-si puna halatul si sa-mi zica sa imping

A sosit si sotul intr-un tarziu...m-a filmat nitel...(numai de asta nu-mi ardea mie!), iar cand am simtit nevoia sa imping l-au alungat din sala.

Nasterea in sine a fost fff rapida (1h 25 min cu travaliu cu tot) si foarte usoara!
Pe masa am impins decat de vreo 6 ori si de 3 ori era sa iasa, dar n-am mai avut eu suflu sa imping pana la capat. M-am concentrat pe respiratie si pe impins pentru ca realizam ca asa scap si eu mai repede si bebe!

Cand mi-am vazut printesa asa mica si frumoasa m-am topit toata...nu am mai simtit nici o durere mai ales ca mi-au zis ca-i perfecta si ca respira singurica!

Cam asta a fost! O nastere rapida si usoara. Iubita mea n-a mai avut rabdare in burtica si a vrut afara pe 13 iulie in loc de 10 august (sau mai degraba 15 aug DPN)!

Azi Daria a implinit 3 saptamani La Multi Ani , iubita mea!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, frumoasa poveste! ce venire pe lume neteda si discreta pt o printesa asa mititica! sa va traiasca si sa va bucurati mereu de ea! noi te asteptam cu poze si cu noutati si urmarim progresele bebeilor si ne bucuram de ele.
pt tine ca esti o curajoasa si pt mica printesa. o sa mai creasca si ea si o sa fie mai usor, o sa pape mai mult si mai rar si o sa ai timp mai mult, sa mai pui pozici!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DanaB-tinem pumnii sa vina Pooh zilele astea mai repede ca e caldura mare, vneri e mai racoare, ia vb tu cu el sispune-i cum sta treab cu racoareaNuami bine si Ira - o super poveste, numai bine Dariei!

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Irda m-a bufnit plinsul in timp ce citeam mesajul tau. E bine cand totul se termina cu bine ! Sper sa fiti sanatoase amindoua mereu si sa va bucurati de fetita. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irda, tare frumoasa povestea ta. Multi pupici pentru micuta Daria, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

Andy si 40+3

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput