Mamici de iulie-august (81)
Raspunsuri - Pagina 7
irinabungau spune:
Servus la mamici, burtici si bebelici!!!!!
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa va scriu aseara, dar m-am intors tarziu de la plimbare... Am fost pe la ora 5,30 pe plaja, am stat la umbra cu Radu si cu prietena mea din Italia si copiii, am intrat in mare pana la genunchi, a fost super!!!! Marea este foarte calda, iar pe malul marii adie briza, este extraordinar de bine!!! Dupa aceea am mers pe o terasa si am papat, iar pe la 11 eram acasa,aveam picioarele ca niste butuci, ma dureau groaznic...
Nu stiu cum va descurcati voi cu caldura, dar eu deja simt ca nu mai pot, azi dimineatza m-am trezit plangand ca aveam nasul infundat si curgea apa pe mine... Nu se face pic de curent, am stat cu geamurile deschise dar nu s-a simtit nimic!!!! De-abea astept sa vina ploile acelea care se tot anunta, dar nu stiu cat de curand se va intam,pla la Constanta lucrul asta pentru ca ma uit pe cer si nu vad nici un nor!!!! Ma rog, gata m-am plans destul... Inafara starii de discomfort din cauza caldurii in rest totul este ok, happiness cat cuprinde!!!
Gabi, ce putin mai ai, cred ca nu mai ai rabdare mai ales ca stii sigur ca vine oricum pe 6 daca nu se hotaraste bebe boy sa apara singurel...
Adriana, nu ma mai joc, esti tare slaba, nu stiu daca te vom primi in clubul nostru, va trebui sa supunem la vot... Sau, cred ca ar trebui sa te primim ca sa te avem drept model...![]()
Anka, multumim mult, profitam si noi cat putem acum... pana in Octombrie... dupa aceea... nici nu vreau sa ma gandesc!!! Oricum la tine 3-4 zile este parfum!!! As fi vrut si eu asa...
Monai, din cate am citit eu bebelusilor cat sunt micuti nu le place sa fie desbracati total la baitza, de aceea am citit ca unele mamici ii spala pe bucati pana mai cresc si incepe sa le placa apa. Dar deja ar trebui sa se obisnuiasca micutza Sara cu baitza!!!
Dana, Katink, Andre_ea, dragele de voi, cum de mai rezistati??? Va tin pumnii sa vina bebelusii cat mai repede!!!
Gabi, subscriu la faza cu ciocolata si cu dulciurile, eu toata sarcina am bagat dulciuri la greu!!!!
Irda, felicitari, a crescut bine Daria in 3 saptamani, sa creasca bine in continuare!!! Mi-a placut tare mult povestea nasterii, ma bucur totusi ca totul a decurs repede!!!!
Ioana, cuscra, vreau si eu reteta de slabit a lui Monti!!!! Ce face ginerele meu?
Acusor, eu de la 3 luni pap in fiecare dimineatza pe stomacul gol fulgi de ovaz cu lapte, indulciti cu putina miere. Fara miere nu cred ca mi-ar place nici mie!!!
Lulu, ma bucur ca ai decis sa mai astepti pana vrea bebe sa vina, am inteles ca nasterea indusa este mult mai intensa ca si durere... Oricum, inca o saptamana-doua mai poate sta linistit bebe. Dupa acea poti sa incepi sa-ti faci griji!!!
Mamini, bafta la control azi si distractie faina cu musafirii!!! Sper sa nu te obosesti prea tare!!!! Cred ca am inceput s-o iau pe urmele tale cu somnul... dar asta este din cauza caldurii asteia nenorocite!!!!
Cat despre nascut... vei naste inaintea mea sigur!! Eu pe 9 merg la control din nou si apoi se va hotara in functie de cat este de matura placenta daca o mai lasam pe bebelusha sau nu...
Albinutza, multumesc muuuuult!!!!
Ce face bondarelul scump?????
Cam asta ar fi papuselele mele, incerc sa tin pasul cu voi, sa stiti ca nu-i usor.... Va pupic dulce si sa auzim numai de bine,
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
lulu75 spune:
Si eu imi doresc sa il tin pe bebe in brate, dar vreau sa vina el. Am vorbit cu prietene si mi-au spus ca nasterea provocata este mult mai dureroasa decat una aparuta natural.
Luminita
39+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
mamini spune:
fetelor, am venit si eu acasa, plinsa toata. greutatea jale, dar nu conteaza, tensiunea ok, hai sa ascultam inima lui bebe- tanti altfel priceputa, fusese moasa in maternitate- m-a intrebat cum mai merg ca e simfiza pubiana deschisa de tot, a fost greu sa masoare burta si...sa luam dopplerul. calutul meu mic iar tu-cu-tu-cu-tu-cu... min 160, de repaus, max 182( sapt trecuta a fost 190 si ceva) si sta si sta si asculta...si evident am intrebat: e vreo problema? in dulcele stil finlandez, a evitat un raspuns direct: e bine sa fie scris in fisa ca a fost urmarit. mai femeie, ce inseamna, e ok? ca eu ma distram ca de temperament exploziv are ritmul ala cardiac. "pai...nu neaparat e o problema, dar ar putea fi si sa stie la spital cind te duci". imi venea sa o dau cu capul de birou. ca pina la urma sa imi spuna ca s-ar putea sa aiba cordonul in jurul gitului si de-asta sa aiba pulsul asa ridicat, mititica mea se zbate acolo si eu ziceam ca e zgubi. ca sa nu imi fac probleme, ca oricum e cezariana si ca saptamina asta care mai e sa o urmaresc cu mare atentie sa nu se suceasca si la cel mai mic semn sa plec la spital. ma lasa nervii ca aici nu ai cu cine discuta, totul e asa de strict si de batut in cuie, azi am 38 de sapt, m-as duce sa o scot de acolo sa fie in siguranta, dar nu ma baga nimeni in seama. nu vreau sa ma panichez, va trebui sa fiu ffffff atenta saptamina asta, dar mi se rupe sufletul, pitica mea iubita ce speriata o fi ...am plins ca o idioata, stiu ca nu ma ajuta la nimic, dar mor de frica pt ea si-s frustrata in ultimul hal.
sper ca voi sunteti bine.
M 38s
lulu75 spune:
mamini nu te mai necaji atata. Eu am avut dubla circulara de cordon, pe vremea aia nu exista ecograf, mama m-a nascut super usor si iata-ma vie si nevatamata.
Luminita
39+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
acusor spune:
mamini, nu dispera. Sigur o sa fie bine. Si eu am stresul asta. Azi ma duc la ecografie sa vad cum este. Nu poti sa mai faci o ecografie ca sa te linistesti?
Am inteles de la voi ca nu prea se fac ecografii cand vrei tu. Poate daca te duci la spital iti face. Numai tu sa te linistesti 
Pupici 
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
oriadam spune:
Hello fetele!
Mamini, incearca sa nu te panichezi. Nu poti sa mai vorbesti cu un medic? Eu zic sa fii atenta si la cel mai mic semn sa fugi la spital. Din cate stiu esti la termen, nu? Ma gandesc ca daca simti ca ceva nu-i in regula si mergi la spital, tre' sa-ti faca eco si atunci vezi cum e bebe.
Oricum, ideea este sa te linisteti ca nu-i o solutie sa plangi, asta il afecteaza si pe bebe.
Noi oricum iti suntem alaturi.
KULTA spune:
Off, Mamini, macar la tine si-a dat seama idioata ca printesuca are circulara de cordon, dar la mine ca Danuta a avut dubla circulara, ce mai zici, si nimeni nu si-a dat seama. Da-i naibii pe toti si ai grija de voi saptamina asta. Toate vor fi bune, vei vedea. Nu mai plinge, ca de ce plingi, de aia inrautatessti situatia.
Pupici,
K37+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
da, Lulu, multi bebelusi au avut circulara de cordon, unii sunt ok, altii au sechele pe viata si unii mai si mor. cind e bebelusul tau, nu poti sa te gindesti numai la aia care sunt bine-mersi. oricit de mult ai vrea.
M38s
KULTA spune:
Nu prea am timp sa va citesc din nefericire dar oricum, BB Sebi e inca acolo la caldurica, cumintel saracutul de el desi ieri am avut o disputa de familie si am plins mult si am mers pe jos 7 ore.
Saracutul, tine cu mamica lui.
Am ajuns la o concluzie: Daca eu nu ma gindesc la mine si la bebeii mei, NU SE GINDESTE NIMENI.Nu ma intreaba numeni daca mai pot, daca ma doare ceva, toti isi vad interesul. Mama saraca e de partea mea dar ce te faci cu ceilalti natarai care trag de mine de parca n-as avea un copil de mina si altul in burta.
Va veni ea si vremea mea.
Va pupic,
K37+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
fetelor, multumesc pt solidaritate, din pacate aici nu ma pot duce cind vreau la spital, la ecografie incerc sa gasesc un ecograf performant si un dr bun- am inteles ca altfel nu se vede si sper si eu sa fie bine, va dati seama. mai mult decit oricine imi doresc sa fie bine.
nu stiu, Kulta, simpla, dubla, ce fel o fi, oricum saraca e de 3-4 luni cu ritmul asta cardiac si nu mi-a spus nimeni nimic si sunt furioasa.
o sa incerc sa nu mai pling, ca stiu ca nu fac nimic decit rau cu plinsul si incerc sa gasesc pe cineva cu care sa pot sta de vorba care sa ma lamureasca.
M38s