Mamici de iulie-august 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
KULTA spune:
Crede-ma, Mamini, ma gindesc de muult ce fel de scoala sa fac pentru ca as face colegiul de registrated nurse in lb engleza pentru a-mi lasa o portita de plecare din frigul si noaptea asta din Finlanda.
Cum o hotari Dumnezeu pentru noi.
Pupici,
K37+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Fetele, va faceti siesta?
Aaa, de fapt sunteti la control.
K37+
Poze cu noi
mamini spune:
Kulta, e greu si cu mutatul in alta parte, la mine e greu sa il rup pe omu`din cauza jobului, la tine e si mai complicat, fiindca mai e si Timo si trebuie sa tii cont si de el. dar cum ziceai, Dumnezeu hotaraste pt noi, noi putem doar sa ne agitam si sa dam din aripi.
M
mamini spune:
astazi implineste si Bibi cea frumoasa o luna! mamica frumoasei Bibi nu ai mai intrat pe la noi, sa va traiasca si sa fie puternica si optimista ca mama ei!
M
KULTA spune:
Sanatate multa, Bibi. Multe luni inainte .
K37+
Poze cu noi
ellarot spune:
Buna mamici si viitoare mamici !
Urgent un raspuns ! Ma puteti ajuta cu un sfat? Cand se rupe apa curge mult sau mai putin la inceput? Sunt in 40 saptamani si tocmai ma distram cu sotul meu ca micuta si-a intins picioarele si pe partea stanga cand am simtit pe picior un lichid caldut de culoare alba (seamana cu apa in care s-a fiert orezul).Nu a curs mult, dar fiind la prima sarcina nu stiu cum sa interpretez situatia.
L-am sunat pe medic si mi-a spus ca se poate sa fie dopul , dar e prea lichid si dureri nu am deloc !
DNP 06.08.2005
Ella
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"
codruta_grg spune:
Ar trebui sa mergi la medic sa te vada. Daca e lichidul si il pierzi nu prea e bine sa stai pe acasa. Mai sigur e sa te vada medicul cat mai repede.
Succes!!!!!!
Codruta & 36 saptamani
poze
mamini spune:
Ella, eu nu stiu sa raspund, dar eu mi-as face toaleta, as duce bagajul la usa si as astepta. daca mai curge si incep contractiile, pleci la spital. daca nu, poate fi o secretie mai abundenta-cica "se unge" colul. pina nu ai contractii, dureri nu prea ai la ce te duce la spital. doar daca esti genul care intra usor in panica. atunci merita sa dai o fuga sa vezi ce e. cel mult, vii inapoi acasa, mare lucru...
iti tinem pumnii.
M
ZenaO spune:
Ella, eu n-am nascut, dar cred ca-i lighid, la fetele care si-au pierdut dopul nu curgea si era gelatinos.
Cu cat ma gandesc mai mult la cezariana cu atat imi displace ideea. Da asta e... Ieri aproape m-am bucurat cand am auzit de cezariana. azi sunt...botoasa.
Mi-ar placea sa nastem mai multe in aceeasi zi, da la mine nu e hotarata data inca.
Ce putine gravide mai suntem, majoritatea sunt mamici deja...ce putn mai avem. Mi-a trecut starea de nerabdare.
Zina si bb Matei 38+ sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
ellarot spune:
Multumesc pentru raspunsuri ! La ora 14.30 merg sa ma vada medicul si daca nu mai intru sa va spun ce am aflat inseamna ca m-a internat si o sa va povestesc cand revin acasa !
Simt doar niste dureri foarte usoare ca la venirea ciclului.
O zi buna tuturor !
Ella
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"