Mamici de iulie-august 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
KULTA spune:
Mamini, ma bucur ca te-ai putut odihni cit de cit. La mine burtica a coborit tare si eu cred ca bb Sebi are caputul mai mare decit era al Danielei si de aceea oasele bazinului tre sa se deschida mai tare de data asta de unde si durerile astea. Tu cum stai cu "coboritul " BB ului?
Pupici
K37+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Si mai suntem si noi intarziatele , ne brodim toate pe 10 - 11 august
Am uitat, pe 5 aug. e luna noua!!! Poate pe atunci ... ca e mai curand
Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR: O ZI!!!
Fotografii
KULTA spune:
Katink, ce putin mai ai!!!!!!!!!!!Ce zici? Cum te simti?
CE simti?
K37+
Poze cu noi
mamini spune:
Katink, mie mi-ar fi placut pe 5- e ziua mamei mele si a fratelui ei( 4 ani diferenta intre ei) si ar fi fost un super-cadou.dar oricum nu se stie, stati sa vedem care cind...si cum.
Kulta, mindra e angajata bine de tot, capsorul era in pelvis la ultimele controale, se simte tare ciudat cind sughite, dar mi s-a spus ca asta nu inseamna nimic, ca se poate angaja cu 4 sapt inainte.ma doare cind se misca, se pune cu picioarele in ficat si se impinge cu capul in col de-mi dau lacrimile, am contractii razlete...nu stiu ce sa cred. asa ca stau cuminte si sper pt ea sa stea totusi pina pe 11, macar pina pe 10 cind e ziua de internare, daca o vrea si ea...ramine de vazut. nu imi dau cu presupusul, fiindca mi-e clar ca orice se poate intimpla. ieri noapte as fi zis ca gata, se intimpla; azi as crede ca sta pina pe 11. cum o vrea Dumnezeu, nu imi doresc decit sa fie bine.
M
KULTA spune:
Of, Mamini, si eu simt la fel. De exemplu, azi noapte iar mers la dna buda pe la 11,30 si kk moale+dureri ca la ciclu, sentimentul ala ca imediat se rupe apa si tre sa plec la spital, am verificat iar bagajul, iar l-am atentionat pe Dan ca s-ar putea sa il trezesc etc si intr-un sfirsit am adormit si m-am trezit tot intr-o singura bucata. Ca sa nu mai spun de sabiuta pe care o simt inuntru de cite ori bb se intinde ca sa se dezmorteasca. Parca abia astept sa se gata odata.
Iti doresc din suflet sa-ti stea printesuca inauntru macar pina pe 10 cind te internezi.
Pupici
K37+
Poze cu noi
andatudor spune:
Zina,Mamini-ma bucur mult ca suntem mai multe in aceeasi zi!! e super emotionant sa fie multe vesti bune in aceeasi zi!!
Mamini si eu am aceleasi simptome,dar sper sa stea macar pana luni cand mergem din nou la control.Dar ca sa fie el cuminte tre sa fiu si eu !!
Azi ma apucai sa-i spal lucrurile si o sa i le calc joi,ca am vazut ca o sa ploua,deci o sa fie mai racoare,ca pe caldurile astea nu ma apuc de calcat in nici un caz!!
Anda si buburuzu' din burtica 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
mamini spune:
Kulta, sincer si eu aabia astept sa vina, dar ar fi cel mai indicat sa vina atunci, ca nu e pe fuga, ca o sa aiba 39 de sapt, ca nu mi-am facut bagajul- ala imi ia 5 minute, dar pe bune, cu cit sta mai mult, cu atit e mai bine. si iti doresc si tie sa stea dl SEBIUTA( sabiuta) sa mai creasca un pic,ca e mai bine pt ei sa fie mai grasuti. acum, noi mare lucru nu putem face, cu de-a sila nu ii poti tine, iar cu grabitul e periculos. asa ca ne supunem.
la voi ploua? ca aici e cam deprimanta ploaia asta- s-a dus vara, gata...trebuie sa reconsider garderoba fetei pt iesirea din spital.
M
KULTA spune:
Mamini, la noi acum e cald si un soare arzator dar azi noapte si dimineata devreme, a plouat crunt. Oricum, vara a trecut din nefericire. La sf lui August ar trebui sa ne mutem in Spania, nu?
K37+
Poze cu noi
mamini spune:
Anda, eu nu am calcat nimic. mai ales la inceput cind nu iesim si sper sa nu vina prea multa lume sa ne vada ca mami are fobie de microbi ce stie ea daca sunt calcate sau ba? am luat detergent si balsam fara miros, sunt spalate si clatite bine, sunt moi, eu zic ca sunt ok si necalcate. stiu, sunt lenesa, dar la cita balenuta m-am facut mi-e greu si sa ma duc la buda si sa fac mincare si tot. macar triaza-le, nu calca chiar tot, mai ales daca e cald...
M
mamini spune:
Kulta, mie imi spui? eu numai ce ascult ploaia si ma gindesc la noiembrie- dupa parerea mea e cea mai horror luna aici, cu frig si ploaie si intuneric si ma ia un dor de duca...poate anul asta scap de depresie, fiind atit de ocupata...m-as muta cu placere si chiar ma uitam la mol.fi( employment office) cauta stomatolog pt sudul Spaniei, clinica scandinava...mi-au facut ochii dar ar fi culmea in mijlocul rahatului in care m-am bagat cu doua imprumuturi si in plus cu copil mic sa-mi fac bagajul sa plec. de fapt n-ar fi culmea, ar fi prea tipic pt mine...si ma dau mare ca m-am maturizat. dar daca mai tirziu as mai avea ocazia, n-as sta prea mult sa ma gindesc- asta daca ies la liman.
M