Mamici de iulie-august 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ella dupa cum descrii tu, ar trebui sa fie lichidul ... dopul si alte scurgeri nu curg asa. Si mai ai si dureri usoare.

BAFTA! Tinem pumnii!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Tocmai am vazut firisoare de sange in mucus. Se pare ca ne pregatim sa venim pe lume

Daca l-ati vedea pe sotul meu ati fi pe jos de ras E palid si ma intreaba daca nu vreau sa mananc ceva De parca mie de mancare imi arde acum [:))]
DNP 06.08.2005

Ella
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ella, aseaza-te in pat, intinsa pe spate si daca continua sa curga, e lichidul. Oricum, e bine ca pleci la control.
Bafta.
K37+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ella, nastere usoara si un bebe sanatos!

Zina, nu ai de ce sa fii botoasa. cartea nu-i jucata inca. mai e timp sa se intoarca bebe, ai vazut la Andreea- AC- cu inot si chestii l-a imbirligat si s-a nascut normal. si oricum cezariana nu-i un capat de lume. eu am vrut cezariana la inceput. apoi cind mi-au spus ca e indicatie absoluta( cred ca din spirit de contra!!) parca mi-ar fi placut macar sa incerc sa nasc normal- mai ales dupa ce citesti povesti din alea super- gen Bibi cea grabita.dar nu e hotarirea mea si atita vreme cit bebe e in regula, am zis ca nu fac nazuri. e greu si asa si asa, doare anyway, dureaza pina se vindeca si una si alta. important e sa fie kupilu` sanatos.uite au mai facut cezariana fetele si a mers brici si s-au refacut bine. curaj!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mamini, vad ca esti pe aici. Eu sunt cam ametita. Zi-mi si mie care sunt riscurile pt. mama si bb daca tensiunea e mare? 14 cu 7 cred.

Merci mult!

Andy si 40+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai sa va spun ce am facut la control.
Nu era deloc ingrijorator ca am trecut de termen, membrane intacte, bb grasut, desi necoborat, toate bune.
Numai ca la sf. mi se ia tensiunea. Cum am mai scris 14 cu 7 sau 8. Eu care mereu aveam 12 cu 7.
Asa ca dr. a decis sa imi dea ulei de ricin pentru a declansa travaliul. Se pare ca in noaptea asta nasc.
Chiar acum ma infrupt din nemaipomenitul cocktail. L-am facut cu lamaie.

Eu nu mai stiu care sunt riscurile la tensiune mare? Ma puteti ajuta?

Andy si - azi sau maine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, nu stiu sa iti spun exact care sunt toate riscurile, stiu ca e pericol de pre-eclampsie, dar tu nu ai tensiunea atit de mare si nu ai avut-o multa vreme asa, in plus sunt alti factori: sa fii umflata rau, sa ai proteine in urina...multe. dar probabil fiindca ai 40 de saptamini dr tau a zis sa nu mai stati sa vedeti ce rele s-ar putea intimpla. cred ca e mai intelept asa.hai ca tinem pumnii si facem galerie .
esti umflata rau? cum te simti?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am sosit si eu de la control.

Am mers si cu cumnata si a auzit si ea inimioara, cum se foieste si a inceput iar sa sugita dulcineea mea spre fericirea matusicii.
Fierul a mai crescut, cred ca mandra a asteptat sa imi revin eu cu fierul, nu vrea o mami anemica , tensiunea 11 cu 8, in sumarul de urina nu a gasit nimica si apoi mi-a facut tuseu sa vada colul...

Este tot de un cm deschis, si este scuuurt... Si a vrut sa vada exact cat de scurt este, asa ca mi-a facut un eco intern - asa de la intrare - si a masurat colul, este 1.5cm iar capul este cel care ma apasa tare, tare si de asta simt eu ca niste junghiuri cand stau in fund pe scaun...

Mi-a spus ca e vorba de cateva zile si nasc curand... asta nu ar fi chestie noua, mi s-a mai zis...

Oricum mai am programare pt. vineri, 5aug. tot CTG imi va face pt inimioara-miscari bebe si uterul meu... dar sper ca pana atunci sa nasc.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR: O ZI!!!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ella, nastere usoara si o puiuta sanatoasa! Sa ne tii la curent cum te simti.

Andre_ea, gata nasti si tu, ce binee! Bea uleiul daca zici ca ajuta.
Cat despre tensiune stiu ca o tensiune mare e pericol de pre-eclapsie, da o cautare pe net sa te lamuresti... dar daca dr. ti-a dat sa bei uleiul cu pricina eu in locul tau as sta calma si as astepta contractiile, daca te agiti mai rau iti faci.
Hai ca o sa fie bine, iti tin pumnii , nastere usoara si un pui sanatos.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR: O ZI!!!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele!
Ce faceti? Se pare ca eu raman singura care a depasit termenul si ... nimic. Sa vad ce zice maine medicul. Ca deja imi e asa de frica... Daca ceva nu e ok? Si parca bebe misca mai putin si mai incet. Imi vine sa ma duc direct la spital. Dar simptome, IOC! Cred ca ma trimite acasa prima asistenta de la usa. Uf! Urasc asteptarile astea.

danaB + POOH 40+ 1 zi

Mergi la inceput