Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

`neata fetele!!
Iepurila, sunt o ignoranta totala, ce-s alea “sinechii”? Scuze, daca ai scris in urma, ma duc si citesc, spune-mi unde. Aveam si eu o tona de emotii cind am vazut ce scrie pe prospect la preparatele hormonale ce le-am luat, si nu am avut chiar nimica, nici macar UN efect advers. Nici nu m-am ingrasat, nici nu mi-a fost greatza… asa ca, fii optimista, o sa fie bine! Sa treci si de histeroscopie (bine ca nu e laparo!) in septembrie, sa va puteti apuca de treaba ca lumea!! La sotzul tau cum mai e? mai face tratament?

Paharele de unica folosinta!! Gata, le fac pachet!!!!!!!!!!!!!

Mishu, imi doresc din suflet sa trecem impreuna la gravidutze (scrisesem “mamici” – doamne, cum mi-o iau gindurile inainte!!). N-ai grija, va fi bine, stiu eu sigur asta! Multumesc ca te-ai gindit la mine! Io am fost total cu capul in nori, am si zgiriat masina….

Adriana mica – multumesc de sfaturi! N-ai putea sa te duci si in alta parte sa faci echo? Cit ar trebui sa fie dimensiunile in raport cu virsta?

Ionica - cu mare placere! Spor la balaceala si sa fie cu okisori cit mai curind!!

Motzunica, nici nu stii ce erectile sunt! Port acuma sutien, IO care le urasc si nu port niciodata!!! E prea penibil sa merg asa “agresiva” pe strada!!!!!

Nicol, multumesc, sincera sa fiu am mai facut si un test Barza, m-am gindit ca daca si ala se pozitiveaza, nu mai e nici o indoiala. Si s-a pozitivat!! Asa ca fetelor, mie mi-a iesit testul pozitiv NUMAI in ziua in care trebuia sa-mi vina CM! Iti tin pumnii tare, tare strinsi!

Alexia – casa de piatra si vacanta de vis!!! Sa veniti in 3, ar fi superb!!!

Multumesc, Miha, pe bune, ai dreptate, sa stii ca pastrez Clear Blue-ul!!!

Danutza, nici nu-mi doresc simptomele prea tare, sincera sa fiu… daca nu vin deloc, nu cred ca voi fi prea trista.

Catty, tare obosita trebe sa fi fost daca ai adormit cu picioarele pe pereti!!!

Ingerash, in ce zi esti acuma? Totul suna TRAZNET si MINUNAT!!! Baga mare! Dar de ce sa nu mai mergi la monitorizare decit in ziua 17? Macar sa stii o chestie… Foliculul e destul de baban, dar avantajul la Pregnyl e ca stii CIND se sparge, ca sa prestezi exact. Io l-as face…

Amely, lumit

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Danutza c multam fain, am citit tot ce mi-ai scris si cred ca am ovulat deja desi la FF mi-a aratat ca am ovulat deja. Simptomele de ovulatie insa le-am avut mai tarziu.Asa ca sper sa se lase cu bb luna asta ca in ambele perioade si teoretice si practice

Amely scumpa sa te uda Dumnezeu,am devenit sensibila cand aud si vad tot felul de emisiuni pe tema asta si am inceput sa cred tot ce se spuneAr fi bine sa contrazicem toate ceea ce este preconceput.

Princess, tare frumos ai scris, mi-au dat lacrimile. Imi dai sperante sa stii. Cred ca ai maaare dreptate!!

Ingeras se lasa cupresimt. Dupa aceea sa ne trimiti paharul din care bei. POti sa-ti faci chiar o firma de distributie de pahare din care ati baut. POate te asociezi cu Catrinel

pt. toate fetele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Auricass si Catrinel, sa va auda D-zeu.
Catrinel, nu vrei sa ne intalnim acum, repede. sa-mi dai sa beau dupa tine? fac cinste :)) Acum sunt in z 12 si nu am ovulat. Ma mai duc la o eco in z14 (m-am hotarat). Sa fac Pregnyl cand? in z 14? Vb cu doc atunci, nu?
Mie mi s-a parut putin "ingrijorat" ca nu sunt mai multi foliculi mari...e normal?

Va pupaces si va multumesc si aveti grija mare de voi!
Vreeeeem bebi de la toate fetele de la endometru!!!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Catrinel, la 6 saptamani si 5 zile(cat aveam vineri) bebe ar fi trebuit sa aiba in jur de 8mm; la 2.7mm cat a masurat ecograful, se asociaza varsta de 5saptamani si 6 zile.

Am intrebat-o de vreo 3 ori pe doctorita de la ecograf daca crede ca este ceva in neregula si daca mai recomanda inca o ecografie. M-a asigurat fara dubiu ca nu este cazul sa imi fac griji sau sa ma mai programez la inca o ecografie. Iar la medicul meu am programare abia peste 2 saptamani(atunci m-a chemat). Sincer, nu stiu ce sa mai fac, pt ca fara trimitere de la medic nu pot sa mai imi fac programare la inca o ecografie si nici nu stiu cat de des este indicat. Am postat si eu o intrebare pe site la dr.T, sa mai vad o parere. Pana atunci, incerc sa ma alimentez cu speranta ca totul va fi bine pana la urma.

ADriana 7+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Adriana, daca doctorita ti-a spus sa stai linistita, eu zic sa stai...si sa astepti sa vina doc tau.
Daca vrei mai multe pareri, du-te si la alt doc si vezi ce zice...sau suna. Scrie-mi un PM daca vrei sa-ti dau nr dr meu, e foarte dragut, dar in mom acesta e in operatie...

Va pupacesc si ma duc la eco si in z14.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Adriana, eu nu am auzit ca ar fi nevoie de trimitere de la medic pentru o noua eco, cat despre frecventa ecografiilor, nu exista contraindicatii / riscuri, din cate stiu, iar dimensiunea sarcinii e normala pentru 5,6 sapt., probabil ca tu ai calculat altfel varsta sarcinii, mai depinde bineinteles si de ecograf, de cine masoara etc...asa ca stai linistita pui! Ai grija de tine si de bebe mic!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Adriana, poate ca stie ea ce zice, sigur a vazut multe cazuri. Dar poate incerci sa mergi mai repede la dr tau sa-i zici?

Ingerash – hai sa ne intilnim!! Sau daca-ti trimit pe email poza cu paharul – se pune? Io zic sa vorbesti cu dr cind sa faci pregnyl, dar pina mergi, presteaza cu spor!!!

Auricass, misto ideea cu firma de distributie! Io una as fi cumparat!!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Catrinel, asa o sa fac, multam frumos. Trimite macar poza si eu stau cu gura cascata!!!
Dr. Adrianei e in concediu si vine in 2 sapt, de-asta nu se duce la el mai devreme :(( dar si eu zic sa stai linistita, Adriana...
Auricass, subscriu la firma "noastra, a tuturor"...sau esti egoista si vrei sa fie numai a ta? e bine si asa, doar sa ne dai si noua pahare :))

Mergi la inceput

Fetelor, dragelor....lume lume...iubitelor gravidutze si non gravidutze...Motzule ( ca a ta a fost ideea parca) , eu zic ca cel mai bine vara asta haide sa ne vedem toate intr-un weekend la Bu. la o terasa, si sa cerem sa ni se aduca sucuri in paharele gravidutzelor , pe bune...ce ziceti??? Si dupa aia sa te tii fratilor!!!
HAide sa alegem o data, nu vreti????

Mergi la inceput

Ingerasule iti dau cate pahare vrei iubita mea numai ca tre' sa contactez asociatele gravidutze ca sa iasa treaba ...treaba!:))
Dar cred ca la mine ar merge mai repede cu arcul tau direct in burtica. Sper ca ai in dotare, arc care are in varf .POate cine stie se duce direct unde trebuie.
la toate fetele

Mergi la inceput