Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49
Raspunsuri - Pagina 9
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by auricass
Fetelor, dragelor....lume lume...iubitelor gravidutze si non gravidutze...Motzule ( ca a ta a fost ideea parca) , eu zic ca cel mai bine vara asta haide sa ne vedem toate intr-un weekend la Bu. la o terasa, si sa cerem sa ni se aduca sucuri in paharele gravidutzelor, pe bune...ce ziceti??? Si dupa aia sa te tii fratilor!!!
HAide sa alegem o data, nu vreti????
Ba vrem,cum sa nu? Io prima pe lista! Si sa avem gravidutze ca "guest star"?
Poate prin septembrie cand se mai aduna lumea de pe drumuri,nu? E bine?Ina

Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Catrinel, asa o sa fac, multam frumos. Trimite macar poza si eu stau cu gura cascata!!!
Dr. Adrianei e in concediu si vine in 2 sapt, de-asta nu se duce la el mai devreme :(( dar si eu zic sa stai linistita, Adriana...
Auricass, subscriu la firma "noastra, a tuturor"...sau esti egoista si vrei sa fie numai a ta? e bine si asa, doar sa ne dai si noua pahare :))
Ingerash, esti tare!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"
Irina71 spune:
Dragele mele,
Multe flori 

pentru rabdarea pe care ati avut-o cu mine ! Pentru ca eu ABIA ACUM vin de la prima vizita la doctor (sunt nebuna, stiu
). Totul e bine, bebe are 27 mm, corespunzator saptamanii 9 si un pic, ii bate inimioara, etc. 

Am avut fooaaaarte mari emotii, pentru ca de 2 zile nu mai aveam nici un simptom (sensibilitate la mirosuri, mai ales la odorizante de orice fel). Plus ca din cauza caldurii mi-au murit majoritatea florilor de pe balcon, ceea ce am luat-o ca pe un semn rau ![]()
Dar, din fericire, totul e bine. Cel putin deocamdata. Ma mai duc peste 3 saptamani - promit ca de-acum incolo o sa ma duc ! 
FETELOR VA MULTUMESC TUTUROR CA V-ATI GANDIT LA MINE
si sa stiti ca eu v-am citit mereu, chiar daca nu am scris !!
Pupici la toate fetele , va iubesc si va tin pumnii - TREBUIE sa vina bebe si la voi, nu disperati ! 
Irina. 
Multe poze cu mine
barbye spune:

Irina sa ne dai si noua sa bem apa dupa tine..
.
Nu ti fa probleme de flori, nu este un semn rau....si ale mele incep sa se usuce.....cred ca este din cauza caldurii...
Mishulina spune:
Irina,in sfarsit un semn de viata si
pentru vestile bune!!! Asa vesti mai vreeemm!!!
De acum incolo sa ne ti la curent cu tot ce face bb,ca si noua ne creste sufletelul odata cu el!
Si cand ai timp vrem poze de la mare!
Sa iti traiasca puiul si sa fiti sanatoasi! 
Ina
Irina71 spune:
Barbye, daca ajungi la mare, vino macar pt. o ora si in Constanta ! Cu mare placere ma intalnesc cu tine si impartim un suc ! (eu beau prima din el, bineinteles
)
Oferta e valabila pentru toate fetele !! 
Mishule, mersi mult pentru urari ! 
Chiar daca cu intarziere, La multi ani! pentru aniversarea casatoriei
Multi ani sanatosi inainte ! Si bineinteles cu 
in sanul familiei ! 
Fetele din tzara, am o mare rugaminte la voi. Poate ar trebui sa apelez la fetele de dincolo, de la mamici, dar abia m-am prezentat acolo, nu le cunosc prea bine. ![]()
Citind programul TV am aflat ca maine la ora 22.00 pe National Geographic se reia documentarul "In pantec". Fericire mare, ma gandeam sa cumpar o caseta video si sa-l inregistrez. Cand dau sa caut programul ..... ioc ! Reteaua de cablu la care suntem afiliati nu prinde canalul NG. 
Sa mor, nu alta.
Ma gandeam, poate mai vrea careva din voi sa-l inregistreze, imi face si mie o copie (poate fi si pe CD), imi trimite un PM, apoi mi-l trimite prin posta, cu plata ramburs ! (costul CD-ului sau al casetei). Ce ziceti ??
Irina. 
Multe poze cu mine
auricass spune:
Irinuca , fata scumpaaaaaaaa, ti-am simtit lipsa. Felicitari pt. sufletelul tau si stai linistita...nici un semn rau cu florile. Mi s-au ofilit si mie multe. E ff cald. 
de la mine.
Apropo poate ne vedem toate si sa aduci paharul din care ai baut, k:))Si noi te iubim iar pt. mine esti
Mishulina, septembrie e chiar
Haide sa facem listuta, ce zici dar daca ai timp poate stii tu mai bine ca eu imi cam prind urechile:)
mihaipopescu spune:
Ingeras eu zic sa faci pregnylul, ajuta la spargerea folic.si asa esti mai sigura ca s-a spart...
Lumit eu sunt in ziua 25, am inceput sa simt un picut sanutii ca ma dor dar la mine poate fi un semn si ca ar veni si nu vreauuuu….test abia joi seara…dar poate mai aman...mi-e frica sa-l fac...tu la cate zile ai CM?... Ce-ar fi sa ne "batem"in burticute pe caldurile astea?...
Irinuca, olteanca frumoasa sa-ti traiasca bebita...multa rabdare ai avut sa te duci asa tarziu la dr. ...vreau si eu si rabdare(stii ca pe aici nu se gaseste) si bbeee...o sa incercam sa inregistram documentarul si eu am vazut inceputul mai demult si nu am rezistat decat pana la 8 saptaman...si chiar era f.interesant...incercam sa te ajutam...
Catty, atunci cand iti dezmortesti putin piciorusele poti da o fuga pana la Craiova, e aproape, prietena mea tocmai trebuie sa nasca pe la sfarsitul lui august-incep.lui sept. si poti sa bei din paharul ei...
Princess iti dau dreptate , bbii nostri sunt acolo sus si sigur vor veni la noi mai devreme sau mai tarziu...atunci cand nici nu te astepti...
Mishule, ma bucur ca e bine ce e sub pansament, mai ai putina rabdare, sa treaca caldura si apoi la munca...dar nu pe "cadura si plictiseala" ci pe "racoare si de placere"...
Miro...chiar incep sa poftesc la fragutele tale...
Auricass, noi am trversat Transfag. sambata si chiar la Capra ne-am oprit: 1- sa o repare pe "baba Roxi" i se arsese pompa de benzina chiar la Balea Lac , 2- sa infulecam ceva ca eram tare infometati...si, Doamne ce plin de viata era pe acolo...

la toate endometrioasele.
Imi pare rau de poze , nu a reusit sa le faca...mai munceste si maine.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
andicu spune:
Buna seara tuturor. Intru si eu dupa 2 zile pauza
.
Sunt franta de oboseala,azi am fost pana la Timisoara si m-am si intors (cu avionul),sunt trezita de la 4.30 dimineata si am suferit de niste calduri ingrozitoare si acolo si aici acasa, si inca sufar,ptr ca afara tot 30 grade arata la ora asta!
Am scapat oarecum de urati(desi tot mai am ceva rozaliu pic-pic,asa), in schimb cred ca m-am iritat de la atatea tampoane si allday protege slip,ca am o stare tare nashpa
.
Irina,felicitari pentru inimioara care bate cum trebuie 
!o sa incerc si eu sa inregistrez emisiunea,daca reusesc,ti-e mai usor sa te intalnesti cu mine sa-ti dau caseta; pe CD nu am cum ca nu am DVD recorder inca.
Adriana,stai linistita,ca poate bebele tau e mai mic cu o saptamana decat credeai;daca ii bate inimioara si arata ok in rest,n-ai de ce sa-ti faci griji!
Ingerash, hai sa fie cu noroc datele problemei,sa se sparga foliculoiii tai cu folos
!
Mishule, pup fata sa ii treaca buba repede!!
Motzule,FIV-ul m-am hotarat sa-l aman pana dupa ANul Nou.Am niste evenimente in familie, respectiv, vara-mea va naste in noiembrie si dupa cum am mai spus o sa fim si nasi prin ianuarie; in plus,vreau sa stau pe langa ea la inceput ptr ca n-o are decat pe soacra ei(mama ei nu mai este si frati n-are) care mai are un nepotel de 8 luni de crescut. Asa c-o sa aiba nevoie de ajutorul meu, si vreau sa fiu libera si fara stres de tratamente,analize sau inseminari in perioada asta. Si alt motiv este ca banii pt FIV vin de la mama care ar beneficia de ei mai repede prin martie-aprilie,asa ca nu vrem s-o bagam in datorii inainte... asa ca, tocmai bine voi fi pe deplin insanatosita si refacuta dupa vreo 8-10 luni de asteptare.
Pup fetele ne-mentionate:Catrinel,Mihaela,Miro,Amely,Princess, Auricass,Lumit,Catty,Barbye,Danuta, si restul fetelor de la Endo.

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
motzunica spune:
Andicu, ce mai conteaza 4 luni, important este ca vei reusi.
Ingeras, dupa stimulare cu Closty 3/zi
am reusit abia un singur folicul de 27mm in z 12, iar in z 14 nu mai era. S-a spart fara Pregnyl, dar fara rezultat 
Auricass, e buna ideea, dar mai usor ajung la Craiova decat la Bucuresti. Oricum ma bucur ca deja am cunoscut live 2 fete care scriu pe DC ![]()
Mishulina, Mihaela
fetele.

, pe bune...ce ziceti??? Si dupa aia sa te tii fratilor!!!