Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti? Cum va descurcati cu camicula asta ca mie imi vine sa mor.
Adriana Mica, ma bucur ca a iesit bine eco. Acum stai linistita si asteapta sa ti se intoarca doctorul.
Danutza_c multumesc oricum ca te-ai gandit la cineva cada sa ne poata ajuta, np daca nu se poate.
Va multumesc tuturor pt urari si sper ca "aia mica" sa se descurce cumva si sa ii fie bine.
Mai, e posibil sa fi ovulat la 36.8, problema este ca am avut temperatura asta vreo 5 zile in de la cm incoace.
Dar vreau sa va intreb ceva. Cm atunci cand am pierdut sarcina a venit la 15 zile dupa ce am avut acea simulare de ciclu. Intrebarea mea este: acum ovulez ca si inainte,cand imi venea cm pe 26 ale lunii,adica in jur de 6-7 august sau dupa cum mi-a venit hemoragia? Daca este dupa hemoragie sunt deja in ziua 17 si nici semn de ovulatie.
Sper ca ati inteles ca am vrut pe spun, ca nu prea pot sa ma exptim cum trebuie pt ca sunt obosita. Azi noapte la ora 2 eram cu picioarele pe pereti si am adormit asa. M-am trezit pe la ora 4 amortita rau de tot.
Catalina, Sa dea Dumnezeu sa treci cat mai repede peste cele intamplate si sa poti spera din nou.
LauraIoana ce iti face bebe? Ai fost deja la eco?
Cata Biencuta ta cum se simte? =Da rau din picioruse?
Princess la fel si pt toate fetele.
Va rog frumos, daca beti dupa o graviduta sa va ganditi si la mine ca momentan nici o prietena de a mea, care sa stea in Pitesti, nu astepata un bebe.
Va pupicesc si vorbim mai tarziu

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Draga Nicol, aceeasi senzatie o am si eu in legatura cu bb. E tare greu sa te impaci cu ideea ca bebe vine atunci cand vrea el, atunci cand nu te astepti sau cand o fi sa fie...
Alexia, sa ai o luna de miere superfrumoasa si va intoarceti 3

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Dragele mele, va pupic pe toate si va doresc o zi buna si racoroasa!
...........
Apropo de faptul ca BEBE vine cand vrea el, am auzit mai demult o chestie, cum ca sufletzelele pe care noi le tot asteptam exista in cer, la Doamne-Doamne si de acolo ele isi aleg parintii, apoi vin pe lume! Eu chiar cred in teoria asta si cred ca BEBEII nostri sunt acolo sus! Trebuie sa ne rugam sa vina mai repede sau sa ne aleaga si pe noi un sufletzel din cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna ziua, fetele!

Iertare ca nu am intrat pana acum, dar de-abia am ajuns la serv, ca am fost la doc.
"Eco trans z12 rezultate: Uter ANF (???) dimensiuni normale, com virtuala, endometro 10mm, ovar drept 1 folicul 23mm, ceilalti 5-6mm, ovar stang foliculi 5-6mm".
Dr a zis: endo ok, folicul ok, "uter pregatit", acum totul e sa se sparga foliculul meu de 23mm...si sa ajunga unde trebuie...
Mi-a spus ca "nu-mi da luna asta Pregnyl, ca e doar un folicul si de ob de la Clomifen se fac multi, bulgare, deci s-ar parea ca mama natura isi urmeaza cursul"...A mai zis ca daca luna asta nu e, luna viit imi da 2clomifen/zi+pregnyl, dar parca as vrea luna asta...
Voi ce ziceti, sa o ajut nitel pe mama natura si sa fac un Pregnyl?? Daca da, cat?
Voi ce parere aveti? Dr mi-a spus sa nu ma mai duc la eco in z14, sa ma duc de-abia in z17...dar daca foliculul nu se sparge si deja ovulez pana atunci??
Sfatuiti-ma, pls....
Va pe toate muuuuult si va multumesc din suflet pentru suport!!!
Aseara am , maine urmeaza iar. Azi fac pauza.

Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, felicitari pentru folicul! tu de obicei a cata zi ovulezi? uite, Cata de ex. in luna cand a ramas, ovulase natural, folicul 24 mm si dr. i-a prescris o fiola de pregnyl care a ajutat sa se sparga foliculul... si eu zic ca pregnylul asta nu-i rau deloc, si am inteles ca se recomanda la foliculi babani de 24 mm, fiindca exista riscul de a nu se sparge si de a se transforma in chist...
Ar fi fost bine daca te chema si in ziua 13 sau 14-a, ca daca nu face poc pana atunci, bagi repede pregnylul, iar daca vede ca ai ovulat, cu atat mai bine! la greu!
Eu oricum ar fi, iti tin pumnii stransi, ca ai sanse maxime luna asta! Succes!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Amely, sar'na pt rasp. Cred ca ma duc totusi si in z14 la eco, sa vedem cum stam. De ovulat, nu am ovulat inca, temp este 36.5...Ovulez de obicei in z14-15, deci o eco in z 14 si una in 17 ar fi ok?
Catty, eu de obicei ovulez la 36.8, deci e foarte posibil. Tinem pumnii stransi.
Va pupacesc mult,

Mergi la inceput

Horoscopul meu personalizat pt azi: "As a Capricorn, Andreea, you don't really like to talk about things. Talking just isn't one of your sign's specialties. Each sign has its own role, and yours is to take action and create, not to talk about doing it. However, the planetary positions today might make you utter a few very deep words. Come on, tell us a little something about how you feel deep inside of you!"
Sa va zic ce simt: multa, multa speranta!

Ma iertati ca scriu asa des, dar doar voua va pot spune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,va spun si eu de la scarbici,unde mor de cald si de plictiseala!!
Eu am fost dimineata la pansat si se pare ca e bine dar ma chinui cu "pampersi" pe caldura asta...
In rest pentru ca eu noutati nu am si nici nu se intrevad o vreme stau pe margine si va tin pumnii strans voua,care sunteti "in focuri"!
Haideti cu vesti bune!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Amely, sar'na pt rasp. Cred ca ma duc totusi si in z14 la eco, sa vedem cum stam. De ovulat, nu am ovulat inca, temp este 36.5...Ovulez de obicei in z14-15, deci o eco in z 14 si una in 17 ar fi ok?
Catty, eu de obicei ovulez la 36.8, deci e foarte posibil. Tinem pumnii stransi.
Va pupacesc mult,

Da Ingerasule, si eu zic ca ziua 14 e numai buna pentru mers la eco... multa BAFTA!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna!N-am mai scris de cateva zile da`sa stiti ca sunt la curent cu ce s-a mai intamplat.Sa zic ca ma simt ceva mai bine, desi nu grozav...Homeopata mi-a confirmat ca toata starea de rau se poate datora unei concentratii prea mari a remediului si ca atare il iau o data la 2 zile,nu zilnic.
mihaipopescu, mai scrie poezele ca sunt dragute.Cred ca noi doua suntem cam in aceeasi perioada- eu sunt in z.26.Nu stiu cand sa stric un test,poate pe vineri.Tu cand faci testul?Simti ceva deosebit?Eu nu am nici un simptom, ma si mir ca ma mai gandesc la teste pozitive in situatia asta!
Ingeras, sa dea D-zeu ca foliculul cel viteaz sa se transforme in .Daca poti, du-te si in z.14 la ecograf,sa stii cum stai.
princess,si eu cred ca bebe vine cand vrea el, de fapt cand il trimite Doamne-Doamne la noi.
catty,felicitari pentru sora ta!Sa vezi ce ciudat o sa ti se para cand se va marita "aia mica".Eu sunt sora mai mare si am "crescut-o" pe sister-a mea ca si tine.In octombrie se marita si nu-mi vine sa cred ca se va duce la casa ei.Chiar si dupa ce m-am casatorit ea a continuat sa locuiasca la noi si tare greu imi vine sa admit ca s-a facut mare!
Catrinel,felicitari pentru sarcina!Asteptam vesti bune de la prima eco.
pentru toate fetele!

Mergi la inceput