Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Nicol, si eu, draga mea, tot de vreo trei anisori astept, iar in timpul asta multa suferinta fizica si psihica am indurat, asa ca mai toate cele ce ne aflam aici, dar va fi bine intr-o buna zi si pt. noi. Ai vazut cat de iutzi de picior sunt fetele noastre: nu trece o luna fara vreo gravidutza!
Alexia, iubita, casa de piatra si fericire multa va doresc! Sa aveti o luna de miere superba, ca si nunta voastra si neaparat sa veniti ... mai multzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Dragele mele,a incercat sotul meu sa puna pozele cu berzisoarele si nu a reusit.... pana maine poate reuseste , sa fiti pe faza sa le faceti cu mana sa va vada pe toate...si acum va mai trimit ceva de pe Transfagarasan ...sper sa va ajunga pana la sfarsitul lui agusust si sa va racoreasca cel putin cat lucrati la bb ...
Catrinel, Felicitari!!!,sa ai parte de o sarcina usoara si de un bb sanatos si frumos...vezi...ti-am zis eu ca poate se incapataneaza unul din teste si iasa cu doua liniute...nu merita pus in rama ?...
Motzule, deja am inceput sa am emotii, stau cat pot de calma si incerc sa ma gandesc la orice altceva, este bine la serviciu ca ma iau cu treburi ( deja nu ma mai vad de hartoage) dar cand ajung acasa ma verific din ora i ora...inca nu ma pateaza si la mine asta e un semn bun dar nici altceva nu simt...
Mishule si celelate bucurestence aveti grija...daca beti de la mai multe gravidute poate ies mai multi decat pot burticile voastre sa duca ...unul si bun anul asta...si de la anu' o luam de la capat...
Princess, bine-ai revenit si sa speram ca macar una din berzele pe care le-am vazut sa se fi uitat la noi...sa vada ca suntem fara bb...si sa arunce saculetul rosu si la noi in ograda DC-ului...
Amely , sa aperam ca luna august o fi mai racoroasa si mai norocoasa la bb...
Andicu, bine ca au plecat nesuferitii aia urati, mama lor ca tare mult te-au mai suparat...acum poti sa te pregatesti pt. FIV ,da ?
Megbeng, luna de miere de vis si intoarcere cu bb la purtator...
Ingeras spor la prestat cu folos...sa se lase cu ingerasi...
Catty , felicitari pt.sorela si daca tot ai crescut-o de mica inseamna ca esti deja pregatita sa fi mamica...poate totusi ai ovulat daca ai avut deja 36,8...
Iepurila, odihnita sunt,cu forte noi am venit dar ce ma fac cu caniculaaaa asta ...nici nu mai putem dormi impreuna dar altceva...si uite-asa se slabesc toate lampile...
Adriana,stai linistita ca din cate este de mic ai sa vezi ce mare se va face ,da-i sa manance bine si sanatos si va creste el cu mamica cu tot...
Catalina cum te simti, suntem alaturi de tine si te asteptam aici sa treci mai usor peste cele intamplate...nimeni ne intelege mai bine decat noi ...

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia bine ai (re)venit,sa va fie de bine (nunta) si o LUNA DE MIERE perfecta va doresc!!! Sa aveti vreme buna sa faceti multe poze si sa veniti 3!!!
SI VREM POZE!!!! La intoarcere nu mai scapi,vrem sa te vedem miresica!
Calatorie placuta,ai grija de tine si...spor la "treaba" !! Cand va intoarceti?

A...temperatura creste un pic si de la canicula....eu am umblat azi prin soare si dogoresc chiar si dupa un dus!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Alexia ,casa de piatra, success la "repetitii" si bafta la "spectacolul"cel mare din ziua ovulatiei ,luna de miere sa fie asa cum va doriti, sa vi implineasca cel mai frumos vis si sa ne aduci vesti de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Alexia Casa de piatra si binecuvantata cu copii.
O luna de miere perfecta va doresc si sa va intoarceti cu rodul iubiri voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Alexia, casa de piatra si tot ce va doriti...zile senine si fericite si multi...sa traiti. Deja va cant:))

Mihaipopescu, bine ai revenit. Eu am fost pw TRansfagarasan , la Capra, in wek, care a trecut. Ceva bb-ei. Pupicuri multe de la mine

Fetelor am auzit la o emisiune medicala cum ca luna august nu este buna pt. bb? Este adevarat ca eu taaare m-am intristat.

la toate fetele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, va multumesc pentru urari! Sa va auda si sa va asculte Dumnezeu! Fetelor, atata lume ne-a urat sa avem un bebe cat mai curand,de la preotii care ne-au cununat (au fost 3!!), la nasi si tot neamu meu ai al lui, ca daca nici luna asta nu va fi atunci nu stiu cand!
Mishu, ne intoarcem pe 29 august, si eu pe 1 septembrie plec iar ca am un seminar la Cracovia. Dar gasesc eu timp pentru cateva poze pentru voi!
Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Buna fetelor! Eu, ca si Amely, cum am ajuns la servici m-am aruncat pe forum sa vad ce-ati mai facut, din pacate am avut treaba pina acuma si abia am reusit sa-mi fac timp sa va scriu! Pacat ca la voi e deja tirziu...

Mirona, m-am uitat la pozele tale si m-a apucat plinsul: am si eu o iubitica exact ca Lea a ta (sper ca nu am gresit numele) absoult la fel, aceasi culoare, acelasi botic, tot fetita. Din pacate Maggyuta mea e acasa la Bucuresti cu mama si cu fica-sa, ca avem 2 nebune. De cite ori sun eu acasa o apuc latratul, sunt sigura ca stie ca eu sunt la telefon.
Eu zic ca trebuie sa incerci chestia cu bautul dupa o , trebuie sa mearga!

Princess, o s-o mai pindesc eu pe colega aia mea, cind isi mai lasa sucul pe masa, mai trag o dusca, sa se adune acolo, nu strica! Bine ai venit din concediu cu bateriile incarcate, ce m-as mai duce si eu...

Mishulina, daca va intilniti cu la un suc, sa beti si pentru mine, te rog. Doamne ajuta!

Andra, si eu cred ca e foarte posibil ca din cauza aderentelor sa nu fi ovulat. Burtica poate sa te doara citeva zile, dar nu prea multe, asa ca daca te tot tine durerea asta, mai bine te duci la nenea dr. sa vada ce e.

Mihaela, draguta poazioara ta! Mi-a placut.

Ingeras, eu cred ca ovulezi. Am scris la capitolul trecut pentru Auricass cum evolueaza temperatura asta. Asa ca pune-te pe treaba cu incredere

Catrinel, te intelg foarte bine! Dar cred ca e inca prea devreme ca sa ai chiar toate simptomele de sarcina, si stii ca nu e obligatoriu sa le ai pe toate, asa ca... fii optimista!

Catty, felicitari pentru sora ta! Vezi ca a fost bine pina la urma? Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ce ai intrebat cu firma care s-o angajeze, m-am gindit dar nu stiu pe nimeni. Sorry!

Iepurica succes la analize sa iasa bine toate! Poate ne vedem cind vin la toamna, sotul meu e din IAsi si o sa mergem acolo citeva zile.

Adriana, eu zic sa stai linistita. La echo cel mai mult conteaza mina si experienta celui acre o face, asa ca daca am ainteles eu bine si nu ai facut echo pe acelasi aparat cu aceasi persoana exista variatii de masuratori, interpretare, etc. Corecteaza-ma daca gresesc cumva.

Alexia, sa aveti o luna de miere superba si sa va intoarceti cu burticuta! Faceti cit mai multe repetitii ca e bine asa! Eu cred ca temperatura e putin mai ridicata si din cauza caldurii de afara, ca te afecteaza si pe tine asta e clar.

Nicol si eu tot sper in fiecare luna, chiar daca m-am hotarit sa fac FIV, dar tot sper. Asa am sperat si luna trecuta si m-am trezit cu rushii pe cap saptamina trecuta, au venit, au plecat si acuma sper din nou. Nu ma pot abtine, asta e nu am ce sa fac. Si mie imi spune toata lumea:"nu te mai gindi ca nu e bine". Da, da' cine poate sa nu se gindeasca?!

Va pe TOATE fetele, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alexia27 sper sa mai poti intra si maine:
un sejur plin de romantism va doresc, casa de piatra si sa va intoarceti trei inapoi. Numai bine si multa multa iubire. n-avea frica ... nu te uitam asa de usor. VREM POZEEEEEEE!!!

danutza_c cat de bine te inteleg ... Ce greu mi-a fost mie sa ma despart de Lea mea draga ... si noi suntem departe de ea, dar la numai 120km.
Ne-am mutat in alt oras si pe ea (obisnuita la curte) am lasat-o la mama. Nu m-a indurat inima s-o chinui intr-un apartament de bloc.
O vedem o data pe luna si parca e din ce in ce mai batrana, mai carunta ... i s-au albit deja genele. Dar cand ne vede ... face baba niste tumbe ... de mai mare dragul. Numai bine.

pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele, vad ca ati fost harnicute... am trecut repede sa va salut, sa va urez celor care pleaca - concedii placute, Alexiei luna de miere dulce si rodnica , iar voua tuturor o luna excelenta si spor la bebei.
Aurica, tu de ce zici ca nu ai ovulat? sa stii ca luna asta nici eu nu am avut semne de nici un fel, si totusi ovulasem "pe tacute"... Imi pare rau sa aud de la medici ca august nu ar fi tocmai ideala pentru lasat cu bebe, da' eu zic ca este, ca e lumea mai putin stresata, in concedii, iar asta conteaza mult!
Ingeras, si eu zic ca ai ovulat, ti-am zis, luna asta dupa ce ca mi-a intarziat ovulatia nici n-am simtit nimic, asa ca... ai incredere si da-i bataie!
Danutza, e normal sa speri si ma rog si eu pentru tine sa reusesti ramai natural si cat ma curand, dar daca o fi necesar un FIV ca sa ai bb-ul tau, atunci nimic nu e prea mult... Apropo, cam cat costa un FIV in State? eram curioasa raportat la preturile noastre...
Va pup cu drag pe toate Mishu, Miro, Mihaela, Princess, Catty, Iepu, Barbye, Motzu, Megbeng, Andicu, Andra, Nicol, si pe gravidute Catrinel, Adriana (asteptam primele eco!)

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput