Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
ANDREEABANICA spune:
Ma retrag o noapte/zi buna!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kim222 spune:
Ma bucur ca va plac angramele mele...hi,hi...3 saptamini o sa aveti parte de ele
Nicole bine ca ne-ai mai scris si tu mai mutl..ma bucur ca v-ati distrat..astept poze...
Carolina ma duc sa vad pozele..
Adina imi pare rau..eu situ cind ai scris de accidente..numai ca eu intelesesem ca jobul tau este la firma de inchirieri si ca nu este afcere personala...asa ca m-am gindit ca nu te afecteaza...Imi pare tare rau...este nasol sa pierzi tot ce ai....situ ca acum pare o tragedie...si eu as gindi la fel..dar sanatatea este cea mai importanta..din pacate nu realizam asta decit cind sintem bolnavi..atuci am da tot ce avem ..pentru "un strop de sanatate".
Hai nu mai fii trista!
Luca cel frumos
philip spune:
scuze, andreea, venise tati si n-am mai apucat sa ma uit peforum...da, merge, si inca ce bine. azi am mers si pana in parc pe jos, drept, e in spatele casei, dar ne descurcam. mai nasol ca nu-i gasesc papucei din cauza pernutelor pe care le are la picioruse. i-am cumparat o pereche si acu nu-i intra decat dimineata la prima ora. ii incalt in sandulete, dar astea iau cam ramas mici...of, of
philip&andreea
roxanaz spune:
Buna dimineatza dragelor!
LA MULTI ANI YASMIN SERENA SI CARLA ALANA
iepurele m-a primit ff bine, s-a tavlit pe jos nitel dupa care s-a cuibarit la mine in brate. a fost cuminte, a mincat, a dormit, ce mai, doar e in elementul lui cu mama. asa ca e totul okasa cum stiam de fapt.
Andreea, cind vrei sa mergi cu Phillip la medic? strategia Oliviei e ff buna zic eu. bafta! eu sunt biolog si lucrez la o firma de medicamente.
Daria, ai vazut ca nu ai de ce te stresa? Giulia e intr-adevar ff inalta.
vad ca v-ati distrat bine de tot cu anagramele Oliviei....cred ca poate sa dea examen peste 3 saptamini la blind typing
si la noi s-a mai racorit aseara asa ca azi e suportabil.
va pupez si va doresc o zi frumoasa!
ANDREEABANICA spune:
Neata!
,Maria Alexandra-1an si o luna,,Yasmin Serena,
Carla Alana -1 anisor,.
Mai omenesc azi afara...tot cald,dar acceptabil.
Andreea,nu-i numic,ma bucur ca si-a dat drumul la mers...eu o las pe pitica de multe ori in sosetele sau in piciorusele goale.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
ANDREEABANICA spune:
Roxana,servici usor.
Daria,de ce sa razi fata?tunde-o scurt dar n-o rade.Cand plecati?
Adina,,sper sa rezolvati cumva...dar nu trebuie sa plateasca clientul care a lovit masina?Mie asa mi se pare logic...a lovit-o plateste...
Liliana,data viitoare,lasa...cum ziceai si tu,ne luam de mana.
poze Alexia
szivarvany spune:
Good morning !!!
sarbatoritelor de azi Yasmin si Carla
O zi frumoasa sa aveti, pupam Gongutza sa iasa bine totul, celor ce sunt in munci spor la treaba, schimbul 3 smn usor !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
roller025 spune:
Neatza!
Adema, vazut un Codrut frumos. Sa fiti sanatosi cu totii!
Carmen(p) - speri tu ca peritolul pune colacei? Ca l-as unge cu siropul ala...
Simo - daca iti iei bona prin agentie o obliga aia sa isi faca analiele. A mea a avut dosar complet. Si cica facute pe bune si nu doar platite (asa a garantat agentia...)
Io is azi olecutza deprimata... Sper sa imi treaca! O zi buna sa avem...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
BLUE ANGEL spune:
'Neata !!!
am avut o noapte plina pentru ca Pufulescu a fost tare agitat ..eu zic ca de la caldura ...vreau sa va spun ca a baut ieri in total 1 l de apa(ceai)
azi vad ca e mai bine ...
Daria , eu zic sa nu-ti razi pe cap papusa ..tunde-o mai scurt !!!
Dana, merci de raspuns ..eu nu o s-o iau prin agentie ..si nu stiu cum sa-i cer sa-si faca analizele ...vad eu !!
..si pentru tine ..sa treaca repede depresia
pupici la toata lumea si o zi buna
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roller025 spune:
Simo, parearea mea e ca poti linistita sa ii ceri analizele minime. E vorba de copilul tau, pana la urma... Dar de ce nu vrei sa folosesti o agentie? Mie mi se pare ceva mai sigur...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat