Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller - ca antidepresiv de la moatza mea

BlueAngel - si io zic ca prin agentie e mai sigur cu bonele ... alea macar au experienta ... tin pumnii sa fii multumita !
Noi cu dadaca tot prin scriesori comunicam, adica io`i las lista cu tot ce are de facut in ziua respectiva

Azi mergem la aniversarea primului anisor al unui baietel, sunt curioasa ce fata va face Giulia si daca va papa tort, ca io una sigur pap Abia astept sa plec acasaaa

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

nu am apelat la agentie pentru ca d-na pe care am pus ochii e vecina cu mine ...sta deasupra noastra ..
eu cand voi incepe serviciul (dupa perioada de 6ore) voi pleca la 8 si ma voi intoarce la 19(daca am noroc de trafic lejer)...ma gandesc , cine-mi sta mie atatea ore ? daca mai are si familie ...si mai sta si departe ...
o sa incerc mai intai asa si daca nu merge apelez la agentie

multumesc oricum de sfaturi
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

stiu ca este off topic ..dar ..cati bani dati bonelor /luna ..si pentru cate ore ?mai fac si altceva in casa ?
pup si scuze de off topic dar tare sunt curioasa acum ..oricum voi intra mai tarziu la subiectul respectiv sa ma informez

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ii dau 1 mil / saptamana, nu face nimic altceva ...
sta de la 8,30 pana 18,30

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Simo, poti incerca sa ii platesti tu acele analize. Si te inteleg cu orarul de munca: eu plec la 8.15 de acasa si imi iau piticul din parc, de la bona la 18.20. In zilele cu ploaie ionsa ajung acasa pe la 18.30-18.45. Din fericire tanti e ok si nu se supara. Are si zile lejere, cand e tati acasa si pleaca devreme... A, si inca ceva: nu programul va fi problema in gasirea unei bone, ci banii pe care o sa ii ceara si alte pretentii (cum ar fi cel putin o masa calda). Succes si pupe la Mr. Pufulescu.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

pai asta este si motivul pentru care o prefer pe vecina ..ca nu mai trebe sa-mi bat capul cu masa sau alte chestii ..
plus ca-l mai pot lasa si in wknd daca am nevoie ...
fetele va multumesc mult pentru informatii
of , iar mi s-a pus nodul in stomac ...bleheeheh

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Simo, eu ii dadeam la inceput 4.5 mil. Acum am crescut la 5. Se ocupa de copil, ii spala, ii face cumparaturile, ii face mancare, se joaca cu el, il scoate o data sau de doua ori la plimbare (isi mai cumpara si ea cate ceva...). Mai nou am observat ca imi spala hainele murdare si aragazul... Cred ca in curand ii maresc programul, ca nu mai pot sta fix cele 8 ore la job... Cam asta e

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

YASMIN SERENA

CARLA ALANA

LA MULTI ANI VANESSA (INGER ALB)

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Am mai scris un mesaj, da` supercomputatoru` meu s-a gindit sa se reseteze
La multi ani, Yasmin si Carla!!
Gonguta, imi pare rau, vorba lui kim, e mai importanta sanatatea, sper sa depasesti cit mai repede si mai usor momentul!
Si eu vroiam sa intreb cum platiti bonele si daca mai fac si altcevale prin casa

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Yasmin Serena !!!
Carla Alana !!!

sa cresteti mari printeselor, sa fiti sanatoase si in viata sa aveti tot ce e mai bun !

mamici si tatici, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput