Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Gonguto, nu stiu daca ai scris despre asta, dar cum s-a intimplat?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele, pana intru eu pe net voi deja mergeti la culcare. Nu am apucat sa citesc tot, dar termin eu in seara asta. Si la noi sunt calduri infernale, si mai e si umiditate pe deasupra. Asa ca aerul conditionat sa traiasca (ca apoi vine o factura la lumina de te doare capul, asta e altceva).
Eu muncesc din greu sa termin semestrul acesta (joi).
Sunt un pic suparici ca nu a fost sa fie de data asta cu ochisori. Poate next time (ma iau de mana cu Andreea B).
Si asa de suparare m-am apucat sa-mi caut bilete de Arizona. Am o amica acolo care ne-a invitat pe la ea. Dar sunt o caruta de bani, dar tot imi fac eu hatarul si merg. O sa innebunesc netul pana imi da un bilet mai rezonabil.

Pupici la fete si la bebeii scumpi.
Cu intarziere LA MULTI ANI pentru
copilasii care au implinit un anisor in weekend;
Danut
Codrut
Andreeas
Si pentru cei care deja sunt copilasi de o luna de zile
Iris
Tudor
Dar si pentru bebei nostri cei mici si frumosi
Luca
Bogdan

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Am vazut si eu poze cu Codrut si Andreea (de Felicia), of, of, ce mi-ar mai placea sa ii smotocesc un pic. Si pe Gulia studioasa am vazut-o!

Eu sunt in aceeasi situatie ca si Carmen, Stefi are doar citeva suvite mai lungi si subtiri tare. Citeodata ii spunem "Basescu", mai ales cand bate vantul . Iar tati ei abia astepta sa implineasca un an si sa o tunda, nu zero, dar unu!
Cu bubitele stam si mai rau, e asa rosie saraca pe gat si pe piept si brate, am vazut ca s-au intins si pe brate. Nu pare sa o deranjeze, dar tare urate mai sunt.
Azi s-a trezit la 10 si a dormit de la 1 pana la 5! (Bineinteles ca nu a vrut sa manance inainte de culcare, asa inaintez destul de bine cu schimbarea de program, doarme la pranz, dar nu dupa pranzul ei ). Asa ca am mutat baia dupa ora 9 (ca sa fie obosita si sa adoarma repede). Dar pe la noua fara un pic eu eram in bucatarie, iar Stefi cu tati pe jos in sufragerie. Tati statea si el pe jos, intins se mai uita la TV. Si a venit Stefi la el, a pus capul pe burta lui si a adormit! Bineinteles ca am trezit-o si am facut baie, dar asa ca idee, cand vrea poate sa adoarma si fara biberon.
Eu ma culc in general dupa 12 si ma trezesc in jur de 7, singura, fara ceas. Dar ma trezesc foarte odihnita pentru ca am inceput sa dorm si eu mai adanc, doarme si Stefi mai bine ...

Adina, cine stie poate se rezolva bine si problema voastra.
Olivia, simpatice tare mesajele tale. Recuperare rapida!
Stau cu geamul deschis (la noi inca este cald ) si tot aud un copil mic plangand si tot am tendinta sa sar de pe scaun si sa ma duc la Stefi.
Noapte/zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Carmen am zis asa sumar in capitolul trecut parca...pe langa job avem si o firma de inchiriat masini(asta ca sa intelegeti ceva din ce va tot povestesc eu) si am trimis un prieten sa ne mai aduca o masina din germania,a facut un atac cerebral minor dar suficient cat sa faca masina praf,apoi la doua zile un client a lovit un caine si a sparet radiatorul,a circulat fara apa si a facut motorul varza.Asta cam pe scurt...asigurarile nu despagubesc asa ceva,se considera la a doua masina utilizarea in conditii necorespunzatoare aa autovehiculului.
Si asa fuse si se duse....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Dan-Mihai !!!

Cristian Codrut !!!

Andreas !!!

Daniela Cristiana !!!

sa cresteti mari si voinici, sa fiti sanatosi si in viata sa aveti numai impliniri !!!

mamici si tatici, sa va traiasca puiutii si imi cer scuze ca va urez la multi ani asa tarziu !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Am reusit si eu sa pun poze de la turta si altele mai recente .

LA MULTI ANI ! celor care implinesc un an sau lunisoare; sa cresteti mari si sa fiticuminti .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Alina, felicitari pentru printesa, simtea mama Omida ca este tot fetita da s-a abtinut ...sa fiti sanatosi cu totii si abia astept sa ma sune fericitul tatic si sa-mi dea din nou o veste buna, ca anul trecut era in culmea bucuriei!

Olivia, insanatosire rapida, ma bucur ca esti bine si ca nu te doare piciorul, pupacim pe Uka pentru primii pasi!

Simo, vazut poze cu Luca cel frumos, v-am invidiat ca ati iesit la aer curat ...ne-ai adus si noua niste firimituri de la mama cozonacilor ?

Liliana si Andreea, asa imi place de voi cand va aud de bb2, abia astept sa ne dati vestea cea mare, va tinem pumnii si sa iasa 2 liniute data viitoare !

Carmen, am vazut pozne cu Matei, e dulce si scump ...iar tu o mamica tanara si frumoasa, si tie iti tin pumnii sa fie bine in continuare burtica si bebe!

Ioana, ma bucur ca ne-ati mai dat un semn de viata, sa nu mai absentati ca dam bataita!

Carmen, vazut Ilincuta cea frumoasa ...pupacim!

Ademna, vazut sarbatoritul tuns ...aveti baiat mare, nu mai e bebe!

Monica, sinteti la mare sau nu te lasa Botosica la calculator? dati un semn !

sint super obosita dupa petrecerea de ieri, moata a fost super incantata de toata agitatia, pana la urma i-am rupt turta si n-a protestat cand a vazut ca se intimpla ceva desupra capul, a mancat la turta pana n-a mai putut, a mancat gratar, tort ...si s-a murdarit ca un purcel, cand fac rost de poze vi le arat, ca io desteapta am uitat aparatul acasa !
va pupacim dulce si va mai scriu si maine, acum vad dublu'

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, bine ca mai dai si pe la noi. inainte scriai mai des, acum nu mai vrei sa ne mai povestesti de moatza...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

buna seara...va era dor de mine??

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

andreea,pupi merge?

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput