Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
gongutza spune:
Andreea ca banuiesc ca tu m-ai adaugat pe Ym mai da o data ca am dat din greseala cancel???Sau ma rog nu te-am adaugat la contacte plssss
philip spune:
am uitat sa spun...niciodata nu ma trezesc mai tarziu de 7, nici macar in week-end...
philip&andreea
ANDREEABANICA spune:
ma duc sa-mi culc cupilu'...revin...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Buna searaaa !
Kim - ma bucur ca esti bine
Roxanaz - cum te-a primit Patrick ???
Adema - lui Codrut !!!
Pupam si restul de fete active, asteptam si restul de mamici sa dea un semn de viata !
Noi am fo la doctora, raportul de 11 luni juma: 9,520 kg, 80 cm, nu rahitica, nu rosu`n gat, ne-a dat calciu 10 zile inainte de mare.
asta facem noi seara dupa baita:
http://community.webshots.com/photo/344241600/410645455CyToIo
Am uitat sa va zic ca Giulia s-a acomodat cu dusul, ii place la nebunie
Fetele, vreau parerea voastra: am tuns-o iarasi pe Giulia, adica nu are par pe ceafa, iar bretonul face parte din codite, dar transpira cateodata groaznic ca are parul asta al naibii de des, ce ziceti, sa o radem de tot ???
Noah o noapte linistita va doresc si maine o zi frumoasa !
Va pupam in gashca !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
szivarvany spune:
Am uitat: a zis si doctora sa nu ma agit ca nu merge singura, ca e sanatoasa si sa nu ma preocup ... asta mai greu.
Si mie mi-e teama sa nu cada si sa se sperie, va dati seama ca nu o las singura nici o secunda, i-am zis si la dadaca sa aiba grija ca-i tai gatu`.
Gata ca m-am lungit, va pupam din nou !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
BLUE ANGEL spune:
Adema , ce scump e Codrut ..imi place cum ii sta tunsulica ...si impreuna toti trei sunteti o familie frumoasa !!!!
mai , in sf s-a racorit putin si pe aici ..dar in casa tot cald
iar Pufulescu e agitat rau ...nici laptele nu l-a baut , cu toate ca am incercat sa nu-l incalzesc prea tare ...
OLivia , chiar ca sunt interesante mesajele tale ..le citesc cu ochii mijitzi ...
si eu am inceput sa adorm din ce in ce mai tarziu ...dar eu imi permit ca mai trag cate un pui de somn si in timpul zilei ...nas in nas cu Pufulescu ...l-ati vazut cum doarme si in masina ??? cred ca ar dormi si in picioare
si io , si io pe ym ..simodinu
pupi
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Daria ..stati bine...la silueta!! Manechin ..Si eu ma gindeam sa-l rad pe LUca..nu m-am hotarit insa...
Adina...accidente se mai intimpla..din pacate...eu altceva nu-s ce sa-ti spun...nu stiu care-s
motivele tale de stres...si atunci nu pot da sfaturi..sau sugestii ma rog...
Roxi ...cum af ost prima zi a micului suedez...fara mami a lui?
Luca cel frumos
carmenp spune:
Dana, daca insistam cu peritolu` poate le cresc colacei si cupiilor nostri
Felicia, tare bine arata tortul; ma uitam la parul Andreei ca era ceva lungutz, Ilinca are citeva fire mai lungi mi-e din ce in ce mai clar ca-i seamana lui tat-su
Andreea, bafta, sa fie cu oki ca prea mult ti-l doresti!
Daria, ma bucur ca ati iesit bine la ITP
Sa-l pupam si pe Codrut care a devenit un baietel in toata regula, vazind pozele am realizat ca nu am nici o poza de familie, adica toti 4 la un loc
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Io nu cred ca am s-o rad in cap dar o tund cu masina la 1.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
gongutza spune:
Olivia motivele mele dfe stres sunt cei aproape 13.000 euro pe care i-am peirdut intr-o saptamana...din care 7000 erau credit din banca la care o sa platesc uramtorii cativa ani...ca sa nu mai zic de munca noastra de doi ani!Ne-am ales cu nimic!Sau ma rog...daca nu se rezolva aproape cu nimic!