Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEABANICA spune:
Mitzule,,.
Olivia,ce-mi place,e un adevarat test sa-ti citesc mesajele.
Andreuta,v-ati intors si nica,trimitere si iar trimitere...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Adema spune:
Am reusit sa pun cateva fotografii. Nu prea multe de la petrecere, dar cateva facute azi cu Codrut tuns scurt!
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Adema&Codrut
ANDREEABANICA spune:
wow,ce schimbare...Codrutu'baietel mare
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
ANDREEABANICA spune:
io's aici...da nu a fost nimeni prin preajma...
...in sfarsit la bucuresti ploua...poate am scapat de 40 de grade...
poze Alexia
philip spune:
io am stat in pat, am motait...da' nu pot sa dorm. aici e vremea a ploaie, a picurat putin de dimineata, dar nimic serios.
andreea, pai voi la ce ora va treziti dimineata de iti permiti sa te culci asa tarziu? eu la 10 sunt in pat, in week-end poate stau pana la 11 daca am vreun film misto. pupi face nani, tot o data l-am culcat ca vad ca nu-mi merge altfel. ma gandesc ca se obisnuieste el...
philip&andreea
kim222 spune:
Si io-s pe aici...mi-am pierdut ore comandind poze .asa am ajunsla zi...eu sint adepta si a albumelor clasice..adica poze pe hirtie..:)
Luca cel frumos
ANDREEABANICA spune:
depinde,daca tati pleaca devreme ma trezesc la 7-8,daca nu 9-10,moata se trezeste pe la 9.30-10....iar de dormit,eu dorm destul de putin,mai devreme de 2-3nu pot sa adorm,oricat de mult mi-as dori...sa zau ca-mi pare rau,mi-as dori si eu sa dorm mai mult,dar nu cu medicamente.
poze Alexia
gongutza spune:
Io-s pe aici pe la scarbici...plictiseala mare...nasol ca am timp liber(adica de gandit ceea ce nu vreau sa fac)...eu somn nu prea mai am....nici noaptea nici ziua...
Daca vrea cineva sa vb pe Ym eu sunt gazutza_ro si sunt online da invisible
In rest...a plecat soacra-mea ca a fost la mine si aveam inca un motiv de stres si respectiv cearta cu Dan(nu va povestesc ca as umple vreo 3 pagini si va plictisiti)...dar m-a enervat rau toata saptamana cu sfaturile ei idioate si cu "bunele" intentii si totul a culminat duminica cand l-a scapat pe Alex din brate(ca ea mangaia dihania paroasa si baloasa- a se citi caine) si a cazut saracu de s-a invinetit langa tampla cred ca nu mai calca pe la noi vreo 10 ani(ce m-as bucura) si cand sa plece s-a oferit sa-l duc pe Alex la ea la Ploiesti...va dati seama ca am zis NUUUUUUUUUU
Alexu umbla umbla si nu se mai opreste,turuie toata ziulica pe limba lui,ne imita,rade de noi,ne musca de ce apuca,mai nou seara ma pupa...in seara asta cica l-a pupat pe Dan pe nas!Nu stiu de ce dar tot pe nas ne pupa!
Stie sa arate unde e nasul lui,rade si isi pune degetu pe nasuc,dar cand il intreb unde e nasul meu il arata tot pe al lui...arata si unde sunt ochisorii dar la modul ca-ti baga degetu in oki....ce mai are mama baiat mare,il pot trimite la discoteca
Haideti ca revin..