Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCICA2006 spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Aproape de Brown Sugar e Casa Rustica, din lemn. Am fost si noi acolo cand cautam restaurant dar nu mi-a placut, mirosea urat lemnul ala si am renuntat la idee.
Eu fac nunta la Yesterday, nu stiu de ce a zis Krelia ca nu e prea recomandat, noua ne-a placut. E mancare buna, multa, tacamul la nunta e 40 euro si include totul.

http://compage.totalnet.ro/edy/

hallo,pot sa intervin si eu.1,la Crowne Plaza tacamul mediu era 40 euro(ce hotel e, si cu cate stele?).2, la Casa Romaneasca langa otopeni,meniul,forma-ia,,etc a fost in vara asta 25 euro si s-a mancat super.decicum un restaurant de pe malul lacului aici la titan,care nu are stele sa fie la fel de scump ca Crowne Plaza,nici nu se compara ca:decor,servire,aspect, etc.deci poate mai reusesti sa negociezi cu ei,pt ca te fura la bani,ideea mea

Mergi la inceput

hallo,aici iti pot raspunde eu,stiu despre ce restaurante vorbeşti,sunt chiar pe linia de toleibuz 92,86,70.unul este chiar la staţia IOR si mergi um puc inapoi,dar stiu ca acela este mai scump pt ca l-au modernizat,ce e drept nu am mai fost pe acolo,iar interiorul este mai cochet ceea ce se vede pe afara.
al doilea cobori tot la IOR(cinematograful GLORIA)si margi de data asta in sus, spre Potcoava(blocul jumate de potcoava sau D16).este un restaurant rustic si au si terasa si local inchis,unde tot timpul se fac nunti.am auzit ca un vecin si+a facut nunta acolo si ca a fost super.ce e drept eu nu am intrat acolo.dar zona este f frumoasa daca cunosti parcul recent au amenajat o mica gradinita cu fantana ,cu podulet,si cu bolovani mari de piatra chiar la intrarea in locul amenajat pt restaurant(dinspre parc).daca nu ai inteles locatia poti sa-mi scri si-ti dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by LUCICA2006

quote:

Aproape de Brown Sugar e Casa Rustica, din lemn. Am fost si noi acolo cand cautam restaurant dar nu mi-a placut, mirosea urat lemnul ala si am renuntat la idee.
Eu fac nunta la Yesterday, nu stiu de ce a zis Krelia ca nu e prea recomandat, noua ne-a placut. E mancare buna, multa, tacamul la nunta e 40 euro si include totul.

http://compage.totalnet.ro/edy/

hallo,pot sa intervin si eu.1,la Crowne Plaza tacamul mediu era 40 euro(ce hotel e, si cu cate stele?).2, la Casa Romaneasca langa otopeni,meniul,forma-ia,,etc a fost in vara asta 25 euro si s-a mancat super.decicum un restaurant de pe malul lacului aici la titan,care nu are stele sa fie la fel de scump ca Crowne Plaza,nici nu se compara ca:decor,servire,aspect, etc.deci poate mai reusesti sa negociezi cu ei,pt ca te fura la bani,ideea mea

NUMAI BINE TUTUROR!!!!!!!

La Crowne Plaza 40 euro..... nu cred nici daca ma chinui....am mai auzit eu de la unii cum ca la Marriot ar fi 35 euro tacamul, hai sa fim seriosi si aproape de realitate...
Tinand cont ca la noi tacamul de 40 euro include absolut tot....eu zic ca e foarte bine. Crede-ma ca de aproape un an planific nunta si nu am venit la primul restaurant gasit...si peste tot te fura...chiar si la cele mai luxoase restaurante....si nu trebuie musai sa aiba stele ca sa fie mancarea super buna, servirea buna si decorul....

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

stai asa nu te supara pe mine,este doar o parere.in plus eu am fost din start cu al meu direct la Crowne pt a vedea plafonul maxim,ca sa nu vina unu din nustiu ce cartier si sa-mi ceara cine stie ce suma si eu sa o ofer ca si cum ar fi cea mai avantajoasa.da este adevarata suma pt ca noi am luat contact cu o persoana de acolo si ne-a trimis un set intreg de meniuri de la aproape 40 pana la 50 si ceva in cazul in care iti doreai cine stie ce feluri frantuzesti de mancare cu mai stiu eu ce denumiri.
localul este super am fost si eu,dar mie mi+a zis ca meniu e 40,pai mai bine strang curea tare de tot si ma duc la crowne,sau fac un imprumut ceva.
sau de exemplu ca sa fi super sigura de mancare mergi si mananca ceva de acolo(asta daca nu ai facuto deja)si alegeti un fel de mancare care coincide cu ce ai ales tu.
si eu m-am speriat cand am vazut ca multa lume nu prea il lauda,depinde si de gusturi si de mai multe.
pupici.
PS: nu o lua ca pe un afront,poate am folosit un stil mai rece,dar am vrut sa fie o informatie ,atata tot,ca in fond si-n definitiv sti cam e,cand ti se pune pata,tb sa fie asa cum vrei tu(stiu asta prea bine din propria experienta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Intr-adevar, un meniu clasic la Crowne incepe de la 40 de euro, fara bautura...pentru bautura exista pachete separate
Asadar, credeti
(nespus pe un ton acid )
(LUCI, ce faci, fräulein?)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

: sugerati-mi si mie, va rog din suflet, niste restaurante cu capacitate 180-200 de persoane, intr-un singur salon elegant, cu terasa/zona verde/cadru natural. Nu conteaza pretul meniului! Ma rog, sa nu fie chiar 100 de euro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

La Cercul Militar ai incercat? Acolo este capacitate de peste 300 locuri si s-ar putea sa-ti impuna un nr de meniuri sau sa mai bage vreo alta sindrifie Doamne Fereste. Merita sa mergi si sa te interesezi. Locul este intr-adevar deosebit. Noi am renuntat pt ca avem in jur de 120 invitati si...nici nu se pune problema sa platim inca o data pe atat doar ca sa facem acolo. Mai mergi pe la Herastrau, Pescarus, Calisse(aici nu arata tocmai ca in filme dar au capacitate de 200 sau 250 iar aspectul salii-fosta discoteca a ANEFS- se poate compensa prin decoratiuni). ma mai gandesc si iti spun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

La Cercul Militar ai incercat? Acolo este capacitate de peste 300 locuri si s-ar putea sa-ti impuna un nr de meniuri sau sa mai bage vreo alta sindrifie Doamne Fereste. Merita sa mergi si sa te interesezi. Locul este intr-adevar deosebit. Noi am renuntat pt ca avem in jur de 120 invitati si...nici nu se pune problema sa platim inca o data pe atat doar ca sa facem acolo. Mai mergi pe la Herastrau, Pescarus, Calisse(aici nu arata tocmai ca in filme dar au capacitate de 200 sau 250 iar aspectul salii-fosta discoteca a ANEFS- se poate compensa prin decoratiuni). ma mai gandesc si iti spun

La Cercul Militar nu-mi place pentru ca este in centru, iar eu vreau spatiu verde, gradina, terasa, etc. sa poata face invitatul o plimbare, lua o gura de aer (curat, nu plin de noxe ca in centrul Bucurestiului). Din acelasi motiv au picat Capsa, Intercontinental si alte restaurante mai selecte din centru. Herastrau nu-mi place, la fel si Pescarus pentru ca au mai multe saloane si nu-mi surade ideea de a avea prea multe in comun cu alta nunta. Sunt egoista, asa-i? Ideea este ca am fost la o nunta la Pescarus, iar pe terasa era o sindrofie cu multi participanti dintr-o anumita etnie conlocuitoare. Nu vrei sa stii ca muzica se auzea de acolo.... Iar la Herastrau am facut balul de absolvire, iar situatia a fost oarecum similara, in sensul ca se perinda destul de multa lume printre noi, multe "fete", etc.
Multumesc frumos, oricum!

La Clubul Diplomatilor aveti idee cam cate persoane incap in restaurant? Eu am sunat acolo si persoana care a raspuns mi-a recomandat sa ma duc personal pentru orice fel de detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

La Monte Carlo in Cismigiu ai fost? E frumusel si acolo, aer curat, verdeata.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

quote:

La Monte Carlo in Cismigiu ai fost? E frumusel si acolo, aer curat, verdeata.

Am fost de cateva ori acolo, dar nu pentru nunta. Adevarul este ca sunt destul de nazuroasa si nu-mi surade sa ma plimb sambata dupa-amiaza la ora 19:00 prin tot Cismigiul imbracata in rochie de mireasa si cu toata lumea venita la plimbare in parc "hlizindu-se" la mine.
Of, oare s-a inventat restaurantul pe care il caut eu sau imi deschid unul pana atunci?

Mergi la inceput