Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 13
mercimac spune:
Draga Balkina,
Un nr al starzii sa stii ca nu pot sa-ti dau pt ca nu stiu. Hai sa-ti explic: venind de la Sir, pe Uverturii, mergi inainte cam doua statii de masina (prima e la teatrul Masca) Restaurantul este vis-a-vis de a doua statie de masina dar in sensul spre Sir (in fata unor magazine). Restaurantul este vis-a-vis de aceasta statie de masina. Sus are terasa. La intrare are niste porti mari, negre. Nu are firma sau altceva pentru ca din strada nu se vede in curte. Scrie doar ca organizeaza mese festive, nunti, botezuri si altele. Daca te duci acolo ar fi bine sa vorbesti cu patronii. (este afacere de familie), asa ca intreaba de Dna Carmen sau de Dna Mirela.
Daca mai ai ceva nelamuriri nu ezita sa ma soliciti.
Te pup si Bafta!
balkina spune:
Am fost in weekend la cateva restaurante:
La Cerbul unde mi-ai zis tu Mercimac, Sambata la ora 13:00 era lacatul cat plosca, plus ca e un restaurant de strada, plus ca nu prea mi-a placut aspectul. Cum n-am fost inauntru nu stiu cum e, dar din afara mi s-a parut destul de nasol.
La Vulturul e dragut, dar marele dezavantaj e ca e la iesirea din Bucuresti spre Pitesti.
mercimac spune:
Draga Balkina,
Si eu am fost speriata de aspectul restaurantului de afara. Insa cand intri inauntru, mai ales daca salonul este aranjat pentru nunta, iti schimbi total parerea. Cu lacatul pe usa, da asa e. Eu am gasit lacatul pe usa si la ora 6, pentru ca ospatarii se pregateau de nunta. La 7 trebuiau sa le vina nuntasii, si in mod sigur pe la ora 1 aranjau mesele. Trebuia sa zabovesti un pic mai mult in fata portii. Daca vrei iti pot oferi un nr de telefon al uneia din patroane sa vorbesti cu ea si sa stabilesti o intalnire.
Pupici
Steluta spune:
Pentru cele care doresc o nunta de vreo 80-90 de persoane, le sfatuiesc sa includa pe lista si restaurantul hotelului CARO. Cel putin pentru anul acesta pretul unui meniu a fost de 1.500.000 de lei vechi, care includea tot, cu exceptia vinului. Se percepe o taxa de 25 de euro/h dupa 12 noaptea, bani care se duc la chelneri. Intr-un fel aceasta reprezinta acel procent de 10% din consumatie care ajunge la chelneri. Noi am fost foarte multumiti de serviciile lor, precum si de calitatea mancarii.
Un singur punct negativ pe care vreau sa-l mentionez: DJ-ul recomandat de restaurant. Pe langa faptul ca ii lipseau noutatile muzicale (sa zic asa), existau si pauze de cateva secunde intre melodii, momente penibile in care invitatii nu stiau daca va continua muzica sau urmeaza o pauza. Un alt moment neplacut a fost cand am constientizat ca DJ-ul trecea des pe la bar pentru a se servi cu cate un whisky.
Sa fiti iubite!
Steluta.
olguttza spune:
Fratilor, stie careva cat e un meniu (sa specific ca e de botez? ) la McMoni's. Mergem duminica la botezul unui puiutz de om...si nu prea stim ce si cum...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
cva_claudiu spune:
Olguta, McMonis = 43 euro tacam + 10-15 bautura (meniu nunta). Fiind botez nu cred ca au 4 feluri de mancare asa ca undeva pe la 40-45 euro cred ca acopera tot.
olguttza spune:
Uau! Io ma gandeam, in sinea mea, ca 100 euro e bine...da' vaz ca nu prea .
Mercic mult de raspuns!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ucucuca spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Madutza iti recomand Restaurantul Casa Ardeleneasca (str.Sofia nr.1, vis-a-vis de Statuia Aviatorilor)! As putea spune ca se aseamana foarte mult cu COS, la fel de elegant si romantic, doar ca nu este asa de scump si nici nu platesti chirie. Cel mai bine mergi si vezi!
buna, spune-mi si mie te rog cum a fost la casa ardeleneasca? cat a fost meniul? ce te-a lasat sa aduci de acasa? cum a fost servirea? cu cat timp inainte te-a lasat sa platesti un avans ca sa fii sigura ca il poti inchiria?
cate persoane incap ca sa mai ramana si loc suficient de dans? toata lumea sta in acelasi loc?
mersi
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Cununia civila
Biserica
Restaurant
pepenash spune:
Dupa ce am umblat pe la cateva restaurante pentru nunta, am poposit la Club Passion din Dr. Taberei sa mancam ceva. Acolo se desfasurau nu mai putin decat trei nunti concomitent! Ba mai puteau servi cate ceva si alte persoane, pentru ca numai o parte din terasa era inchiriata nuntasilor! Aceasta nu este deloc locatia ideala pentru nunta, cel putin in viziunea mea.
ucucuca spune:
buna. a facut cineva nunta la hotel- restaurant triumf cel de pe kiseleff? am fost in weekend si mi-a placut dar vroiam sa stiu mai multe amanunte despre servire, despre atmosfera, despre seful de sala. ni s-a spus ca abia in ianuarie putem plati un avans. daca a mai facut cineva acolo as vrea sa mi se spuna, va rog cand a platit avansul. tot cu dl. petrica a luat legatura?