Mamici de martie-aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
nicolle27 spune:
Buna dimineata dragele mele,intr-adevar simt ca starea mea de rau s-a ameliorat.
Draga Nshiro,te inteleg perfect prin ce treci,eu am fost si m-ai rau,credeam ca nu-mi mai revin si plangeam mereu.Eram terminata.Acum insa am trecut in extrema cealalta de mananc enorm,ptr ca am o foame bolnava,iar de nu mananc si apuca stomacul sa ma arda e de rau.Greturile inca mai persista dar nu tot timpul.Oricum ce ma deranjeaza este gustul schimbat,caci nu mai simt mancarea decat ca pe ceva necesar.
Dragi burticute,aici vad ca s-a schimbat vremea si ploua de aseara.Sper ptr cele din Romania ,din zonele afectate sa nu sufere iarasi vre-o nenorocire.
Dragele mele va pup si chiar daca nu sunt atat de vorbareata sa stiti ca citesc ce scrieti si sunt cu sufletul alaturi de voi.

M
10+
Delia21 spune:
Dianaforisc,poate ar fi bine sa fugi la un doctor de incredere;eu am facut progesteron injectabil,una pe zi,cateva saptamani,pentru fixare si repaus ,adica nu am mers la munca,si incercam sa evit orice efort.
Fetelor,voi aveti ameteli,ca eu....se cam invarte lumea cu mine de cateva zile.
dianaforisch spune:
buna burticute!
Da Maria mi-am facut testul miercurea trecuta si a iesit foarte pozitiv,ma dor sanii si nu a fost exact o sangerare mai degraba ceva roz deschis f. putin de atunci dimineata ceva urme dar dureri de burtica am avut ultimul ciclu a fost pe 22iunie de atunci nimic ,dr. de familie mi-a spus ca e prea devreme sa merg la ginecolog dar eu la prima sarcina acum 11 ani am mers dupa ce mi-am facut testul imediat,multumesc pt. raspunsuri va pup!
cu drag dia!
Maria28 spune:
Diana F,pentru linistea ta ar fi bine sa te duci sa vezi daca sarcina e amplasata bine si daca totu e OK,in rest ti-as recomnda la fel ca Delia ,repaus ,stai cuminte in patuc ,la caldura ,sper sa treaca si durerile .Stai linistita ,eu zic ca daca nu a fost mult e bine ,sigur e de la inserare .Numai bine iti doresc ,sarcina usoara in continuare
.
10+
Maria
Serj spune:
buna dimineata burtici!!!
dianaforish daca ai avut doar o pata mica roza, eu nu cred ca este de preocupat; dar mai cred ca nu trebuie sa mai astepti si sa mergi la ginecolog imediat!!! ca sa te controleze sa vada daca este totul ok, s-a instalat acolo unde trebuie si sa incepi sa faci analizele.
fetelor, si eu am greturi de nu mai pot
mai ales seara si imi este mereu foame dar ce mananc imi ramane ca un nod in stomac cu stare permanenta de
, si sunt tot timpul obosita
doar dimineata mai pot sta cateva ore, apoi cad ca de pe front
nu suport nici un miros, daca spal vasele cu detergent imi vine
, iar la dus si spalat pe dinti si mai rau.
si culmea, cand ma trezesc dimineata si ma sint bine ma ingrijorez ca poate s-a intamplat ceva si de aceea ma simt mai bine.
am devenit paranoica

scuze ca m-am plans prea mult,
pupici la toate si o zi buna![]()
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Maria28 spune:
Delia ,eu am avut ameteli,dar nu mai am
,sper sa iti treaca si tie .Daca erau puternice si nu puteam nici sa dorm ,beam un pic de cafea cat sa imi treaca...mai mult nu stiu ce sa zic ,incerca sa dormi mai mult ,altfel cum te mai simti ?Am inteles ca ai luat progesteron ,am luat si eu o cutie de ovule ,dar am renuntat pentru ca se pare sarcina mea era amplasata bine si nu au fost probleme..eu am luat mai mult de frica
.In scimb am auzit ca daca e ceva mai dificila se fac injectii cu Gravibinon sau in cazuri de sangerare mare ,Pregnyl .Apropo ,te-ai ingrasat ceva ,sau numai eu sunt cu 2 kg mai mult![]()
Serj ,pupici
..sper sa te simti mai bine,cred ca toate sau aproape toate am trecut prin starile astea ,cand m-a spalam cu sapun ,aveam senzatia ca toti clabucii aia sunt la mine in gura ,ooff ..nu am reusit sa scap decat cumparand un balsam de maini cu miros de fructe
.Macar aveam senzatia ca am fructe in gura ,nu sapun 

10+
Maria
nicolle27 spune:
Draga Serj,stiu ca iti este foarte greu dar o sa treaca ai sa vezi.Eu ma lup si acum cu greturile si ametelile,dar ma gandesc ca poate maine nu mai am nimic si gata.Am avut si eu zile cand ma trezeam dimineata si ma simteam foarte bine de imi puneam intrebarea oare mai sunt gravida sau nu.Sarcina asta ne da mult de lucru la unele dintre noi.Draga mea ai incredere si lupta ca va trece.Mie cand mi-e foarte greata mananc ceva sau beau putina apa minerala.Sa sti ca ma gandesc mereu la cele care se simt rau.

M
10+
Delia21 spune:
Maria 28,eu deocamdata nu am pus nimic pe mine,nici macar 100 de grame,am cantar electronic;dar eu nu sunt slabanoaga de felu meu,la 160cm am 55 dekg.Ametelile habar nu am de la ce ar putea fi,poate tensiune scazutasau un pic de anemie.De ieri am inceput si eu sa iau vitamine prenatale.Si cu somnu,....dorm ca un urs in timpul iernii,adica cel putin 12 ore pe zi.
Serj,si eu am greturi ,pe mine ma iau din somn,dar eu am papat niste biscuiti uscati sau cereale fara lapte si vad ca m-au lasat deocamdata.Si eu m-am saturat de greturi ,abia apuc sa vina saptamana 14-15 cand or sa plece definitiv....sper,desi prietena mea,la ambele sarcini a avut greturi de la inceput pana la sfarsit.sper sa fiu mai norocoasa.
Maria28 spune:
Delia ,waw ...exact ca mine ,numai ca eu am plecat de la 55kg si acum am 57kg
,avem aceeasi inaltime
..deci nici eu de fel nu sunt slabutza dar nici grasutza 

Se pare ca bebelina mea mai are de asteptat pana o vede mama la echo ,azi mi-au venit muncitori sa faca una din bai si trebuie sa stau sa ai supraveghez
.Dupa ce termina nimic nu ma mai opreste ,o sa alerg ca o disperata numai sa-mi vad puiutzu'

10+
Maria
dianaforisch spune:
dragute burticute!
Fetele acum am sosit de la medic si........am 5 sapt. si un chist la ovarul drept de aceea ma doare burtica in partea dreapta,asa ca mi-a dat duphaston 2/zi indometacin si no spa si ne vedem peste o luna.
asa mi-a zis dragutul de el!
asa ca......
va puuuup tare dia!
(sunt tare fericita)