Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Cristinuta si Maria 28,mutumesc pt. toate sfaturile!
In legatura cu greturile,ameteli etc trec pe 12-14 sapt. asa am fost si eu la prima sarcina dar daca eventual se intensifica greturile si nu mai poti tine mancarica in tine atunci trebuie mers la medic si va sti ce e de facut ,eu de ex am stat in spital atunci 3 sapt. din cauza ca nu mai suportam nici apa si am facut perfuzie pe urma cand am venit acasa a fost totul ok .Asa ca eu zic ca cele cateva sapt. de stare de rau merita pt. bb.
ps.l-am vazut pe punctisorul ala mic la eco si mi-a facut si control.
e ok totul deocamdata.
va puuuup dia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, bine v-am gasit!! Nu e inca oficial, ca nu am fost la doctor ( e in concediu pina sapt viitoare cind ma napustesc pe el), dar am facut trei teste de sarcina si e destul de sigur ca sunt

Asa ca m-am hotarit sa ma alatur voua. UM: 25 iunie, nu mi-am calculat DPN, dar o sa vi-l comunic saptamina viitoare…Data nasterii 17 iunie 1968, cred ca-s cea mai batrina viitoare mamica!
Inca nu am greturi si alte chestii, dar mi-e clar ca vor veni. Mi-e si un pic cam frica de asta.

Va pup pe toate si multaaaa sanatateee!!

Nicolle, ti-am trimis email

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

bine ai venit printre noi Catrinel!!!!
iti doresc o sarcina usoara si o nastere la fel!
comunica-ne vestile tale despre bb periodik ok?
pupici la burtici!
cu drag Dia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Multumesc Diana!! Am de gind sa fiu o prezenta constanta!! Inca nu m-am rupt de tot de fetele dragi de la “endometru, monitorizari”, dar sunt sigura ca si fetele de aici sunt super!

Va pup!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetele, ma primiti si pe mie ?
Pentru ca eu ABIA ACUM vin de la prima vizita la doctor (sunt nebuna, stiu ). Totul e bine, bebe are 27 mm, corespunzator saptamanii 9 si un pic, ii bate inimioara, etc.
Am avut fooaaaarte mari emotii, pentru ca de 2 zile nu mai aveam nici un simptom (sensibilitate la mirosuri, mai ales la odorizante de orice fel). Plus ca din cauza caldurii mi-au murit majoritatea florilor de pe balcon, ceea ce am luat-o ca pe un semn rau
Dar, din fericire, totul e bine. Cel putin deocamdata. Mai ma duc peste 3 saptamani - promit ca de-acum incolo o sa ma duc !

Deci, la mine : UM 16 mai (dar ovulatia in 13 iunie, ziua 29 - ca am graficul de temperaturi ). Data nasterii : 18. 01. 1971, DPN ..... deocamdata 6 martie, dar ramane de vazut.

P.S. Adriana,eu cred ca a gresit unitatea de masura si bebe de fapt e mai mare ! Poate a vrut sa zica 2.7 cm, nu 2.7 mm !
Pupici la toate burticile

Irina. 9 +

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna seara burticute!!!
nicolle, maria, delia multumesc de incurajari! stiu ca sunt exagerata, doar nu sunt la primul copil. dar acum ca ma gandesc, la primul am fost inconstienta, am cnsiderat totul normal si nu m-am stresat asa la orice nimic. si cu el am avut rau de mirosuri si stari de voma dar parca mai putin...
acum, poate si din cauza problemelor de sanatate ma sperii de la nimic
irinuca era si timpul sa ajungi pe aici!!!!!!!!
de cand astept sa dai un semn de viata, si se pare ca termenul este acelasi. chiar daca eu nici nu visez sa ajung la 40 sapt. cred ca fiecare sapt. pe care o voi sta dupa 7luni, vor fi ca un cadou pt. mine.
catrinel_17 scumpa mea, bine ai venit printre noi, dar la cea mai "batranica" mamica nu ma bate nimeni 8 oct.67, asa ca esti tanara!!!
noapte buna, si pupici la burtici

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Catrinel si Irina, bine ati venit.

Irina, nu este gresita unitatea de masura; pentru 5 saptamani si 6 zile atat scrie in tabel ca trebuie sa aiba bebe: intre 2.5 si 3mm. Conform datei UM bebe ar fi trebuit sa iaba vinerrea trecuta(cand am facut echo) 6 saptamani si 5 zile, adica 8mm iar 2.7cm corespund la 9 saptamani si ceva(cat ai tu). Intr-adevar, in perioada asta creste uimitor bebe, cam 1mm pe zi.

Eu sunt un pic speriata pt ca aveam CM regulat la 28 de zile, deci ovulatia previzibila; in plus se pare ca inimioara este vizibila abia peste 7 saptamani, dar la mine s-a vazut din prima cum bate, asa ca...Nu mai stiu ce sa mai cred. De abia pe 15 aug am programare la medic(atunci m-a chemat) si pana atunci fierb in suc propriu.

Adriana 7+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BUNA BURTICI!nu am mai scris de cateva zile ptr. ca in casa la noi este o graaaaaaamadaaaaaaaaaa de treaba,plus ca am umblat sa-mi fac analizele!
am vazut ca sunt fete noi,bine ati venit printre noi ,catrinel si irina,va primim cu bratele deschise,sarcini usoare si bebei sanatosi!
pupici la fete cris 12+
P.S. multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebari!!

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

bine ai venit printre noi Irinelsa ai o sarcina usoara cu noi pe aici si o nastere de asemenea!

Mergi la inceput

tcelen pt. listuta DN la mine este :12 dec.1971

Mergi la inceput