Mamici de martie-aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
dianaforisch spune:
Buna burticutelor!
As avea eu o intrebare daca stie careva dintre voi,eu am inteles ca e bine sa iei acid folic de la primele saptamani de sarcina dar dr.mea de fam. a spus sa iau doar minerale dar nu mi-a spus de care,ea a zis asa ca pana nu se confirma sarcina la eco nu-mi da nimic,eu am 3 s si 6 zile si nu stiu daca s-ar vedea ceva la eco ,testul mi-a iesit poz. dar ea zice ca nici asa nu e f. sigur.
ajutati-ma cu raspunsuri care stiti ceva!!
va puuuup Dia!
Delia21 spune:
Salut si eu burticile la inceput de saptamana.Am si eu greturi si mai nou...rau de masina.dar rau de tot,habar nu am de ce.De 2 ori m-am suit in masina in weekend sa mergem in vizite la prieteni si....am crezut ca
in orice secunda.
Serj spune:
buna fetelor, burticilor!!!!
dianaforish daca te duci pe DC la preconceptie, vei gasi si despre acid folic. aici mi-au spus sa iau din momentul in care m-am hotarat sa mai incerc. practic este indicat chiar cu 3 luni inainte a ramane insarcinata, si continui sa-l iei (asa am inteles) pana la 12sapt. oricum, dupa poti intreba medicul pana cand. eu te sfatuiesc sa incepi cu acid folic imediat! face bine, si chiar este indicat.
nshiro nu stiu cum se procedeaza acolo, aici se fac un sac de analize, dar important este sa-ti faca si de toxoplasmoza pt. ca nu toate suntem imune si asta inseamna probleme la bb. deci pana nu stii este bine sa stai atenta la carne sa fie bine fiarta, legume , fructe bine spalate, tine-te departe de caini si pisici in special.
rh-ul trebuie sa ti-l faca.... practic la inceput de sarcina sunt cele mai multe analize pe care ti le face.
pupici la toate si sa creasca bb-ii sanatosi
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Adriana mica spune:
A, si inca ceva: dr.T spune pe site ca pulsul poate fi vizualizat doar de pe la 7 saptamani(cat am eu); cum este atunci posibil sa se vada pulsul la un embrion de doar 2.7mm, cu varsta de 5sapt si 6 zile?!
Diana, mie mi-a recomandat medicul doar acid folic, inca dinainte sa raman insarcinata.
Adriana
7+
Bebe strumf
Poze
dianaforisch spune:
multumesc burticute dragi!
Da asa am sa fac maine merg la medicul meu gineco si fac tot posibilul sa fie ok.
va pup puuuussss!
nshiro spune:
Salutare la toata lumea! Cum va mai simtiti, ce mai fac burticile? La noi aici e cald, cald, tare greu mai e.... pofta de mancare mi-a disparut cumplet, nu mai pot bea mai nimic.... nici suc , nici ceai, nici iaurt, nici lapte .... Mi se pare ca toate au alt gust. Doar apa plata. Si cu mancarea la fel. Tot ce are miros puternic mai ales pestele imi provoaca greata. Carnea, preparatele din carne sa nu le vad nici pe alea... cartofi si dulciuri atat tolerez, dar nu ciocolata sau bomboane ci prajituri, gogosi, budinci etc...
. Tare rau mai e! Plus ca nu pot manca mult si imediat mi se face foame si incepe sa ma roada stomacul si se accentueaza si mai tare starea de greata. Plus ca nu stiu de ce, din cauza aciditatii din stomac sau nu stiu exact, salivez foarte mult. Tot timpul imi vine sa scuip....
. Voua vi se intampla sau nu?
Sanatate la mamici si la bebici
6 saptamani si 6 zile
rocsana
dianaforisch spune:
buna fetelor !
M-am cam speriat aseara cand am mers la toaleta am vazut pe hartia igienica ceva roziu putin si noaptea a inceput sa ma doara burtica,daca a-ti mai fost careva in situatia mea ajutatima ce sa fac? daca pierd sarcina cine stie cand mai raman,am 3s si 7z ,se poate face ceva? sa merg la medic?
ps. de atunci nimic .....dar tot frica mie~
tcelen poate ar trebui sama stergi de pe listuta.....
Maria28 spune:
nshiro ,si eu ma confrunt cu starile astea de cand aveam 6 sapt ..sunt zile cand se accentueaza si cred ca depinde in mare masura de ce anume ai mancat ..mi-e imi plac foarte mult salatele si fructele ,dar am renuntat ,provoaca acciditate ,si tolerez doar pepenele si bag multa uscatura ,paine cu orice ,indiferent ce bag in gura painea e nelipsita si incerc sa bag cate ceva din 2-3 ore ca asa ma simt bine ,ce sa fac ...deja m-am ingrasat cu 2 kg
,dar decat sa am stari de greata prefer sa pap 
Azi am sa merg la echo ..abia astept sa imi vad samburica si pe urma cred mai fac o echo peste inca 5 sapt cand sper eu sa se vada si sexu ![]()
va pupic pe toate burticutzele 
10+
Maria
Maria28 spune:
dianaforish ..esti sigura ca esti insarcinata ,scuza-mi intrebarea dar eu nu am putut spune sigur ca sunt insarcinata decat dupa 4,5 saptamani .teste de sarcina ai facut ?Acum incearca sa te linistesti ...mai ai acea sangerare sau nu ?Nu pot decat sa imi dau cu parerea ,poate fi din cauza efortului ,o suparare ,sex sau inserarea oului in uter ,cand la unele burtici apare o sangerare dar totul e absolut normal .Da-mi mai multe date .
10+
Maria
Maria28 spune:
Diana F daca UM este pe 22 iunie ,ai mai mult de 3 sapt ,ai 5 sapt si cateva zile ,maine ai face 6 sapt.Claculul se face de la prima zi a ultimul ciclu,fiindca nimeni nu poate stii sigur cand anume ai avut ovulatia....se mai intampla ca in perioada 6-7saptamani sa aud de la burtici cum ca au avut o usoara sangerare ,este de la inserarea oului in uter .Eu personal nu am avut nici o sangerare ,dar dureri de burtik daa
,ca la ciclu ,am fost foarte ingrijorata ,fiindca am avut o sarcina anterioara cand nu ma durut deloc burta ,doctorii spun ca fiecare sarcina este unica in felul ei ,ca sa nu mai spun de la o mamica la alta .Fiecare are alte stari sau poate la fel ,dar asta nu este o regula .
pupici
10+
Maria